Man kai buvo naturalus persileidimai, skendau kraujuose. pratupejau didziaja dali tualete, nes ne tik kad ziauriai kraujavau, bet dar ir nuo siaubingu skausmu vemiau ir vidurius buvo baisia paleide Tik kai iskrito kunelis viskas daug maz apsiramino. Po to jau buvo kaip normalios menesines.
O po abrazijos man memes pasirode mazdaug po 32d. Dare A del to, kad virs menesio su negyvu pravaiksciojau ir net niekas neketino valytis.
Violeta, o kodel tu galvoji, kad po poros A nebegalesi galvoti apie nestuma?
QUOTE(Markata @ 2015 04 08, 20:01)
Man kai buvo naturalus persileidimai, skendau kraujuose. pratupejau didziaja dali tualete, nes ne tik kad ziauriai kraujavau, bet dar ir nuo siaubingu skausmu vemiau ir vidurius buvo baisia paleide Tik kai iskrito kunelis viskas daug maz apsiramino. Po to jau buvo kaip normalios menesines.
O po abrazijos man memes pasirode mazdaug po 32d. Dare A del to, kad virs menesio su negyvu pravaiksciojau ir net niekas neketino valytis.
vidurius ir man paleidę buvo, bet manau, nuo cytotec tablečių toks poveikis buvo, ir visą burną skaudėjo nuo tų vaistų čiulpimo..
Aš manau, ji taip galvoja, nes nurauna stogą tokie išgyvenimai, ypatingai jautresnėm moterim, tai išvis, o dar ta begalinė baimė, kad vėl viskas kartosis, stabdo.
man skausmai aprimo lyg ir, galvoju, kada jau būtų galima tą celibatą nutraukti..
QUOTE(Ragany @ 2015 04 08, 19:50)
vidurius ir man paleidę buvo, bet manau, nuo cytotec tablečių toks poveikis buvo, ir visą burną skaudėjo nuo tų vaistų čiulpimo..
Aš manau, ji taip galvoja, nes nurauna stogą tokie išgyvenimai, ypatingai jautresnėm moterim, tai išvis, o dar ta begalinė baimė, kad vėl viskas kartosis, stabdo.
man skausmai aprimo lyg ir, galvoju, kada jau būtų galima tą celibatą nutraukti..
As nei per viena persileidima jokiu tableciu nevartojau, bet visada budavo tas pats scenarijus su visu "galu" paleidimu
Siaip po triju savaiciu tikrai drasiai gali bandyti
Kad stoga rauna tai taip, bet reikia vistiek kazkaip tos stiprybes pasisemti. Pas mane bus penktas bandymas, bet kazkaip tikiu, kad na blogiau jau buti negali, reik bandyti ir vel
QUOTE(Markata @ 2015 04 08, 21:19)
As nei per viena persileidima jokiu tableciu nevartojau, bet visada budavo tas pats scenarijus su visu "galu" paleidimu
Kad stoga rauna tai taip, bet reikia vistiek kazkaip tos stiprybes pasisemti. Pas mane bus penktas bandymas, bet kazkaip tikiu, kad na blogiau jau buti negali, reik bandyti ir vel
Penktas.. o priezasties nera tokiem ivykiam? Aij,.man su tom tabletem bande persileidima issaukt ligoninej,.kad nereiktu abrazijos daryti ir issivalytu su vaistais.. paciam ju turbut gaut neimanoma..
Aga, tik man vis uzeidavo pilvo skausmai ir durstymai, tai ir bijojau,.bet dab lyg aprimo..
QUOTE(Ragany @ 2015 04 08, 22:32)
Penktas.. o priezasties nera tokiem ivykiam? Aij,.man su tom tabletem bande persileidima issaukt ligoninej,.kad nereiktu abrazijos daryti ir issivalytu su vaistais.. paciam ju turbut gaut neimanoma..
Aga, tik man vis uzeidavo pilvo skausmai ir durstymai, tai ir bijojau,.bet dab lyg aprimo..
Greiciausiai AFS uzsleptas tuno, vis tyrimai ant ribos Dabar va laukiu pakartotinio AFS tyrimo ir tada bandysim vel tik si karta su stimuliacijom, nes pasirodo is sindromu kolekcijos turiu ir PKS
QUOTE(Markata @ 2015 04 08, 19:01)
Bijau aš tokių kraujavimų...
abraziją aį irgi turėjus - natūraliai nustojo vystytis 9 sav kažkur, planinę apžiūra buvo dar po 3 sav kažkur...Bet kaip tik tą dieną pasileido kažkokios gleivės tekėt. variaiu į priėmimą, o ten pažiūrėjus pasakė, kad nieko gero...O kadangi buvo pradėję valytis, siūlė abraziją nebeatidėliojant, plius susivelė su neštumo laiku - 13 sav ėjo, neštumas nebemažas, maždaug reik abrazijos. Ją ir dariau greitai kitą dieną nors norėjo tą pačią daryt...Na viskas man buvo gili trauma..nes jau pirmo trim pabaiga, nieko tokio nebesitikėjau ir absoliučiai nebuvau tam pasiruošus...reikėjo laiko atsigaut.
...o dabar vėl ta nelemta 9 savaitė...sužinojau apie bėda vos įvykus, nes ginė jau kvietės kas 2 sav apžiūrai...ir pamatė greitai po visko..bet ir vėl vaikštau jau pusantros savaitės..na tai dabar vėl labai konsultavaus su visais keliais giniais ir vyru kuris irgi medikas. Tai vyras tik už natūralų valymąsi; ginius prie kurio gimdžiau pirmąjį, jis man darė cp, rekomenduoja tik arba abraziją arba tik natūralų persileidimą be vaistų, nes dėl jų poveikio - stiprių spazmų gali nukentėt gimdos randas, ko man labai nereikia. Prižiūrėjusi gine iškart siuntė i klinikas procedūrai...bet ten nuvažiavus papuoliau ant Rūtos Matulionytės..ji vėl tik už natūralų valymąsi, be intervencijų, nes po 2 A gal būt gimdos kaklelio nepakankamumas prie kitų neštumų. Taip pat pažįstu ir konkrečią moterį, kuriai lygia tas pats ir buvo_ pirmas sūnus gimė, paskum 2 nesivystantys, dvi abrazijos, dar vienas sūnelis išnešiojo tik su heparinu...gimė anksčiau laiko kaip medikai teigė, dėl per pernelyg kruopščiai padarytų abrazijų, kaklelis nebelaikė...tai kadangi aš vis dar turiu viltį, "lyst po peiliu" nenoriu...ir tas mano pasakymas tai reiškia tik medicinines indikacijas - nes gali būt kad irgi turiu tą AFS, na dar cezaris darytas, dvi abrazijos -jau ne kas..o man dar ir placentos pirmeiga su pirmu, tai visa puokšte - jei vėl kada taip būtų, leisčiausi skystinamuosius - kaklelis turi būt kaip akmeninis ...užtat laukiu kol visas natūraliai darytis ims...tada jau gimdos kaklelis gal biški bus praviras, jei kas...o dabar dar vaikštau, biški murzinų tepliojimų atsirado jau...Pirmadieniui gal kur eisiu echo darytis..
nu va, jei murzinu teplioniu jau yra ,.tada pramust turetu. As nieko nedaryciau ,.sedeciau namie. Jau geriau bandyciau wc skandintis nei ligonines lovoj.
Jo, nuo vaistu spazmai uzeina, man skausmai buvo zveriski, o kraujavimas minimalus. Siaip as gulejau pas jauna, labai labai faina gine. Tai ji sake pati abrazijos nenoretu, arba savaiminis persileidimas arba valymas vaistais. Bet savaime valantis tie spazmai irgi buna, kaip saremiai panasiai..
Jo, nuo vaistu spazmai uzeina, man skausmai buvo zveriski, o kraujavimas minimalus. Siaip as gulejau pas jauna, labai labai faina gine. Tai ji sake pati abrazijos nenoretu, arba savaiminis persileidimas arba valymas vaistais. Bet savaime valantis tie spazmai irgi buna, kaip saremiai panasiai..
Turbut kaip ir visos, niekada negalvojau kad teksatsidurti tokioj temoj... Vakr isgirdau ta nelemta fraze.... Nesivysto.... To pagranduko laukem 8 menesius.... Nuo pat pradziu viskas buvo kitaip nei su pirmais dviem, bet iki paskutines minutes tikejau kad viskas bis gerai... Deja.... Sustojo ties 8,5 savaite. ... Dabr turetu but 10.Kadangi gyvenu gilioj provincijoj, tai dar gavau siuntima siandien i siaulius nuvaziuot, kt daktarui pasirodyt, bet.... Nezinau kaip reiks vel klausyt to pacio.... Akys isverktos, sirdy tustuma...
Plius nzn ar leistis daryt abrazija ar vaistais, ar surizikuot ir bandyt iki 12 savaiciu luktelt, gal prasides savaime.... Nes vos gaudavau didesne fizinio kruvio doze iskart pradedavo tepliot... Tai galvoju savaitgali padirbeciau is to skausmo ir gal prasidetu....
Jei vistik prasidetu persileidimas naturaliai, ar imanoma apseiti be ligoniniu ir issikraujuot namuose????
Plius nzn ar leistis daryt abrazija ar vaistais, ar surizikuot ir bandyt iki 12 savaiciu luktelt, gal prasides savaime.... Nes vos gaudavau didesne fizinio kruvio doze iskart pradedavo tepliot... Tai galvoju savaitgali padirbeciau is to skausmo ir gal prasidetu....
Jei vistik prasidetu persileidimas naturaliai, ar imanoma apseiti be ligoniniu ir issikraujuot namuose????
...Galvoju, kad galima, pati dabar esu tokio to įvykio laukimo fazėj..Bet nepatarčiau kad reik pasitampyt, sunkiai padirbėt ar ką..aišku galimas didesnis krūvis nei prie nėštumo, bet jau nepersidirbimas, kad pernelyg neužkraujuotų...o aš irgi noriu viską namuose susitvarkyt....o po to didžiojo kraujavimo laiko -po 2 sav. kažkur vis tiek reik pasirodyt gydytojai, kad patikrintų ar viskas išsivalė.
o dėl širdies skausmo...aš kažkaip jo nei nebejaučiu..susitaikiau, kad tai dar vienas nepavykęs pabandymas, ir tai jau nebe norų, o sveikatos klausimas, ir užtat kažkaip ramiau žymiai..o jei sunku rast ramybę, tai...užimk rankas, turi juk du vaikučius net.
o dėl širdies skausmo...aš kažkaip jo nei nebejaučiu..susitaikiau, kad tai dar vienas nepavykęs pabandymas, ir tai jau nebe norų, o sveikatos klausimas, ir užtat kažkaip ramiau žymiai..o jei sunku rast ramybę, tai...užimk rankas, turi juk du vaikučius net.
QUOTE(Violeta* @ 2015 04 10, 08:02)
......o po to didžiojo kraujavimo laiko -po 2 sav. kažkur vis tiek reik pasirodyt gydytojai, kad patikrintų ar viskas išsivalė.
Tai kad paskui reiks tai viskas ok.. Puikiai ta suprantu...
Visos savaip isgyvenam.... Man kazkaip nesitiki, kad va du murai azuolai gime be jokiu problemu, o cia sast.... Bet viskas praeina.... Isisbliausiu issilaizysiu ir gyvenimas tesis...... Ne visom svajonem lemta issipildyt.... Sitoji ir liks skraidyt kazkur aplink....
QUOTE(akvilyte @ 2015 04 10, 07:09)
Visos savaip isgyvenam.... Man kazkaip nesitiki, kad va du murai azuolai gime be jokiu problemu, o cia sast.... Bet viskas praeina.... Isisbliausiu issilaizysiu ir gyvenimas tesis...... Ne visom svajonem lemta issipildyt.... Sitoji ir liks skraidyt kazkur aplink....
Pas mane irgi 2 sveiki vaikuciai laksto. Net nebuvo minciu, kad gali nepavykt su treciu, o cia va...
Ir si menesi nesigavo. Nesuprantu kas atsitiko, nepavyksta nors tu ka.
Sveikos.
Violeta, labai gaila, kad ir vel pasikartojo ta pati istorija
Markata, jeigu dar nesi skaiciusi, isigyk Dr. A.Beer "Is your body baby friendly?". Joje aprasoma imuniteto itaka pastojimams ir isnesiojimamas. Dr. Beer gyde poras su nepaaiskinamu nevaisingumu ir nepaaiskintais persileidimais. Knygoje radau, kad PKS yra imunologinio sutrikimo padarinys. Ir dalis moteru su AFS taip pat turi perdaug aktyvu imuniteta. Jeigu turit galimybe, as rekomenduociau susirasti gydytoja, kuris vadovaujasi Beer tyrimais ir gydymais. Gali buti pas tave ne tik AFS ir PKS, bet ir rimtesnes problemos.
As pati tik pries savaite gavau sia knyga, dar tik penktadali perskaiciau. Kolkas jokie tyrimai pagal Beer man nedaryti , bet mano persileidimu dinamika, sveikatos anamnaze leidzia speti, kad turiu imunologiniu problemu. Viliuosi anksciausiai rudeni pradesim imunologinius tyrimus pas Gorgy
Violeta, labai gaila, kad ir vel pasikartojo ta pati istorija
Markata, jeigu dar nesi skaiciusi, isigyk Dr. A.Beer "Is your body baby friendly?". Joje aprasoma imuniteto itaka pastojimams ir isnesiojimamas. Dr. Beer gyde poras su nepaaiskinamu nevaisingumu ir nepaaiskintais persileidimais. Knygoje radau, kad PKS yra imunologinio sutrikimo padarinys. Ir dalis moteru su AFS taip pat turi perdaug aktyvu imuniteta. Jeigu turit galimybe, as rekomenduociau susirasti gydytoja, kuris vadovaujasi Beer tyrimais ir gydymais. Gali buti pas tave ne tik AFS ir PKS, bet ir rimtesnes problemos.
As pati tik pries savaite gavau sia knyga, dar tik penktadali perskaiciau. Kolkas jokie tyrimai pagal Beer man nedaryti , bet mano persileidimu dinamika, sveikatos anamnaze leidzia speti, kad turiu imunologiniu problemu. Viliuosi anksciausiai rudeni pradesim imunologinius tyrimus pas Gorgy