Sveikos, merginos!
Vis paskaitau šią temą, bet taip ir neparašau.. tas eilėraštukas pradžioje tai iš vis.. skaitau ir graudinuosi, lyg ir ramiau ant širdies vis su laiku, bet tuo pačiu sunku. Pasikalbėti apie tai iš vis nėra su kuo. Žodžiu.. turiu aš vieną klausimuką jums.
Po abrazijos praėjo jau 2.5 mėn. Buvau pas ginę, apžiūrėjo, viskas liuks, sako drąsiai galite planuoti..
Tačiau šiuo metu esu peršalusi. Gal žinote, kiek laiko maždaug organizmui reikia, atsigauti po infekcijos (peršalimo, gripo ir pan.)? Jokių vaistų nuo peršalimo ar antibiotikų negėriau.
Labai norim bandyti vėl, tačiau bijau dabar.. nežinau, kiek laiko dar laukti.
Ačiū už bet kokią info ir stiprybės visoms!
Apkabinu!
QUOTE(ailyn @ 2015 04 01, 21:56)
Sveikos, merginos!
Vis paskaitau šią temą, bet taip ir neparašau.. tas eilėraštukas pradžioje tai iš vis.. skaitau ir graudinuosi, lyg ir ramiau ant širdies vis su laiku, bet tuo pačiu sunku. Pasikalbėti apie tai iš vis nėra su kuo. Žodžiu.. turiu aš vieną klausimuką jums.
Po abrazijos praėjo jau 2.5 mėn. Buvau pas ginę, apžiūrėjo, viskas liuks, sako drąsiai galite planuoti..
Tačiau šiuo metu esu peršalusi. Gal žinote, kiek laiko maždaug organizmui reikia, atsigauti po infekcijos (peršalimo, gripo ir pan.)? Jokių vaistų nuo peršalimo ar antibiotikų negėriau.
Apkabinu!
Apkabinu!
As manau, iskart , kai tik jausites gerai ir galit. Su pirmuoju as butent pastojimo menesi pries ovuliacija sirgau. Nosis bego, skonio ir kvapo nebejauciau, standartinis persalimas. Bet nors buvo kelios dienos iki ovuliacijos, vistiek bandem. Viskas pavyko ir buvo gera, nors pastojus dar ne karta persalima buvau pasigavus ir pusleline 3 kartus turejau. Dabar, regis, niekuo nesirgau, bet va..
QUOTE(ailyn @ 2015 04 01, 18:56)
Sveikos, merginos!
Apkabinu!
Apkabinu!
Ir aš nesu skaičius, kad slogą turėtų kokios blogos įtakos. Avat nėštukių slogą esu girdėjusi
tad sėkmės darbuose
o man vakar toks skausmas suemes buvo, kad teko vaistu gert. Pries tai maniau, kad ovuliacija skausminga gal, pakei mane jau turejo ji but buvus, nes 3 savaites po abrazijos jau, tai sian BT pasimatavau, tai vajeeee, nei menesinem nekvepia, nei ovuliacijos nebuvo dar.. vos neapsiblioviau, tai kada jos parsivilks, iki tol cikla turejau kaip laikrodis 28 dienu ir testas dar vaiduokli rodo
QUOTE(Ragany @ 2015 04 04, 13:29)
o man vakar toks skausmas suemes buvo, kad teko vaistu gert. Pries tai maniau, kad ovuliacija skausminga gal, pakei mane jau turejo ji but buvus, nes 3 savaites po abrazijos jau, tai sian BT pasimatavau, tai vajeeee, nei menesinem nekvepia, nei ovuliacijos nebuvo dar.. vos neapsiblioviau, tai kada jos parsivilks, iki tol cikla turejau kaip laikrodis 28 dienu ir testas dar vaiduokli rodo
Po abrazijos menesines ateina, kai atsistato gleivine, susinormalizuoja hormonai. Gali ciklas is vis buti anovuliacinis, tada dar ilgiau gali viskas uztrukti.
..O man labai rūpi tokie dalykai - per kiek laiko reikia laukti prasidėsiančio persileidimo, jei nustatytas nebesivystantis neštumas? Ir kokios intensyvumo būna kraujavimas? jau visa savaitė vaikštau, ane ženklo ko negero...Galvoju na kiek dar laiko vaikštinėsiu...nesinori vėl abrazijos labai, nes po poros jų jau galėsiu nebegavot apie neštumus, tai va tempiu dabar gumą...Bet tai jau po truputį ima kirbėt mintis, kad gal negerai taip tempt savaites tiesiog...
QUOTE(Violeta* @ 2015 04 08, 07:50)
..O man labai rūpi tokie dalykai - per kiek laiko reikia laukti prasidėsiančio persileidimo, jei nustatytas nebesivystantis neštumas? Ir kokios intensyvumo būna kraujavimas? jau visa savaitė vaikštau, ane ženklo ko negero...Galvoju na kiek dar laiko vaikštinėsiu...nesinori vėl abrazijos labai, nes po poros jų jau galėsiu nebegavot apie neštumus, tai va tempiu dabar gumą...Bet tai jau po truputį ima kirbėt mintis, kad gal negerai taip tempt savaites tiesiog...
As menesi vaiksciojau su nebesivystanciu.. ir nieko, net menkiausio tepimo. Isvaziavau daryt abrazijos, bet mane ikalbejo pabandyti vaistais isvalyt, sukelt persileidima, kad nereiktu plesti per jega kaklelio ur gimdos grandyt.. bet po 5 tableciu kraujavimas buvo menkas, o skausmai zveriski. Tai vakare vistiek isveze. Bet vaistai savo darba padare vistiek, kaklelis buvo prasiveres ir audiniai atsoke, uzteko atsiurbima padaryt, gramdyt nebereikejo. sake butu pramuse paryciais ir kraujavima, beg kraujo butu buve labai daug.. nezinau, kiek daug, bet man sesutes vis siules paklodziu nesti. Sake nespesi iki wc nubegt, nes krenta viskas kone gabalais..o del tempimo, tai viena pazystama neitare, kad nustojo vystytis, kol nepradejo istisai kraujais vemti, organizmas matyt apsinuodijo, irstatnt audiniams nestumo gali ir sepsis isimest.. o vaiksciojo gal irgi kelias savaites su nesivystanciu..jei tik yra galimybe pagulet ligoninej , tai bandyciau gultis ir bandyt vaistais valyt. Tik minusas irgi, ne visada vaistais issivalo iki galo, finalr tenka dar ir abrazija iskest, bet manau, vistiek gal geriau, nes tada belieka tik uzbaigti nebedraskant per jega.
QUOTE(Violeta* @ 2015 04 08, 06:50)
As 9 sav suzinojau, kad nesivysto, o viskas pabego kai buvo 12 sav. Naturaliai. Kraujo buvo labai daug, skausmai kaip per gimdyma, buvau ant biuletenio. Mane gyd palaike, sake, kad is leto viskas valosi, negali staigiai imt ir nebelikt. Man kokia savaite tepliojo , o tik tada kresuliais pradejo varyt. Gyd priziurejo, 2kart per savaite tikrindavo ir sake viskas ok. Stipriai kraujavau apie savaite. Bet buvo taip, kaip gyd ir sake, buvo sakius kada turetu prapliupt, paskui pasake kada mazdaug apsiramins. Dar buvo davus siuntima i ligonine, sake vaziuot kai jau matysiu, kad nebegaliu ar nusibos valytis Bet as kazkaip be to apsiejau
..ir aš taip norėčiau...Bet esmė, kiek to kraujo?...na jei jau visiškas kraujoplūdis, tai ir bijau tokio.....kai nuvariau su siuntimu abrazijai, bet konsultavusiai gyd pasakiau, kad nenoriu jos, ji irgi palaikė, sakė bus gausios mėnesines, tokio lygio tas kraujavimas...na o tas labai labai daug iš tisų kelia nerimą. ar galit kažkiek tiksliau apbūdint ko tikėtis?
o dabar dar iškilo klausimų - tai kiek laiko imtinai viskas truko? stiprus kraujavimas ir stiprūs tepliojimai po to? po kiek laiko atsistatė mėnesinės? ir kada leisti nauji planavimai po to?
o dabar dar iškilo klausimų - tai kiek laiko imtinai viskas truko? stiprus kraujavimas ir stiprūs tepliojimai po to? po kiek laiko atsistatė mėnesinės? ir kada leisti nauji planavimai po to?
QUOTE(Violeta* @ 2015 04 08, 10:30)
..ir aš taip norėčiau...Bet esmė, kiek to kraujo?...na jei jau visiškas kraujoplūdis, tai ir bijau tokio.....kai nuvariau su siuntimu abrazijai, bet konsultavusiai gyd pasakiau, kad nenoriu jos, ji irgi palaikė, sakė bus gausios mėnesines, tokio lygio tas kraujavimas...na o tas labai labai daug iš tisų kelia nerimą. ar galit kažkiek tiksliau apbūdint ko tikėtis?
Kraujavimas toks, kad padejo tik paketai, skirti po gimdymo. Kai viskas prasidejo, pabegau is darbo, nes maciau, kad gabalais eina, o paprasta paketa kas 5 min keist reikia, kol parvaziavau namo, "plaukiau" ir as, ir auto sedyne. Gabalai neidavo nuolat, bet jei uzeina skausmas, zinojau, kad galiu eit ant wc sedet, nes teka teka viskas. Na as suprantu panasiai kaip per gimdyma isstumia viska. O po visko tepliojimas buvo, dar kazkiek laiko reikejo nesiot paketa. Paskui man viskas atsistate sekanti men: ir ovuliacija buvo, ir menesines beveik normalios (dar gabaliuku iseidavo, bet gyd sake, kad gali taip but. Perspejo, kad gali tepliot iki nauju menesiniu). Ir planuot galima iskart kai busit pasiruose. Mums kazkodel dar nepavyko, neisivaizduoju kodel. Kaip tik sia sav bus rezultatas kaip si men pasiseke ar ne.
QUOTE(Jogailė @ 2015 04 08, 12:08)
Kraujavimas toks, kad padejo tik paketai, skirti po gimdymo. Kai viskas prasidejo, pabegau is darbo, nes maciau, kad gabalais eina, o paprasta paketa kas 5 min keist reikia, kol parvaziavau namo, "plaukiau" ir as, ir auto sedyne. Gabalai neidavo nuolat, bet jei uzeina skausmas, zinojau, kad galiu eit ant wc sedet, nes teka teka viskas. Na as suprantu panasiai kaip per gimdyma isstumia viska. O po visko tepliojimas buvo, dar kazkiek laiko reikejo nesiot paketa. Paskui man viskas atsistate sekanti men: ir ovuliacija buvo, ir menesines beveik normalios (dar gabaliuku iseidavo, bet gyd sake, kad gali taip but. Perspejo, kad gali tepliot iki nauju menesiniu). Ir planuot galima iskart kai busit pasiruose. Mums kazkodel dar nepavyko, neisivaizduoju kodel. Kaip tik sia sav bus rezultatas kaip si men pasiseke ar ne.
O kiek laiko jau bandot po visko?
As matuoju BT ir matau, kad ovuliacijos dar nebuvo, gal ir nebus, nezinau, o poryt jau menuo po abrazijos. Palauksiu dar 2 sav ir jei menesiniu nebus, eisiu vel pas gine..
Jojo. Man irgi sake, pasirupink pampersais po gimdymo, jei valysis su vaistais. Po atsiurbimo sake gydytoja, buciau skendus paryciais kraujuose..
O planuot leido po pirmuju menesiniu. Bet mane neramjna gelsvos isskyros, ar gali but tokios? Tepinelis buvo darytas nestumo pradzioj, tai kaip ir nieko nerado, bet jau tada buvo gelsvos..
QUOTE(Ragany @ 2015 04 08, 11:23)
O kiek laiko jau bandot po visko?
As matuoju BT ir matau, kad ovuliacijos dar nebuvo, gal ir nebus, nezinau, o poryt jau menuo po abrazijos. Palauksiu dar 2 sav ir jei menesiniu nebus, eisiu vel pas gine..
Jojo. Man irgi sake, pasirupink pampersais po gimdymo, jei valysis su vaistais. Po atsiurbimo sake gydytoja, buciau skendus paryciais kraujuose..
O planuot leido po pirmuju menesiniu. Bet mane neramjna gelsvos isskyros, ar gali but tokios? Tepinelis buvo darytas nestumo pradzioj, tai kaip ir nieko nerado, bet jau tada buvo gelsvos..
Dar nedaug bandom, pirma karta praleidau, nes labai sirgau, o dabar gal tik 2 kartas. Bet as pripratus, kad iskart uzkimba, tai prisigalvot tuoj pradesiu visko
Gelsvos gali, kodel ne. Va jei zalsvos, tai jau negerai, o gelsvos pas mane kiekviena men buna.