Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(*Hazell @ 2015 03 27, 22:26)
Jau nuo vakar pradejau daugiau vandens gerti smile.gif
Dar klausimas, o jei pradeciau db gerti aspirina, kazin nebutu per velu?

O anksciau nieko nebuvo uzsimine apie kiausides?

Siaip jei jau vaisius zusta, tai nepades. Bet jei dar pradzia tai tikrai gali. Ji vartoja jei nera AFS iki 16sav. kiti iki 7 menesiu. visada gali pabandyti, kartais stebuklu buna.

Niekas, tik viena lietuve gydytoja pernai rudeni sake, kad mano pks.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 03 27, 21:31)
Siaip jei jau vaisius zusta, tai nepades. Bet jei dar pradzia tai tikrai gali. Ji vartoja jei nera AFS iki 16sav. kiti iki 7 menesiu.  visada gali pabandyti, kartais stebuklu buna.

Niekas, tik viena lietuve gydytoja pernai rudeni sake, kad mano pks.

Kolkas testai ryskeja. Ryte pakartosiu dar testuka. Jei bus dar paryskejes, nuleksiu i vaistine aspirino. Snd ziurejau koki turi, tai turejo cardio aspirin 75mg. Uztenka tokio ar pirkti paprasta ir po ketvirtdali isgerti?

Pastimuliuos - greiciau pagausit gandra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 03 27, 22:36)
Kolkas testai ryskeja. Ryte pakartosiu dar testuka. Jei bus dar paryskejes, nuleksiu i vaistine aspirino. Snd ziurejau koki turi, tai turejo cardio aspirin 75mg. Uztenka tokio ar pirkti paprasta ir po ketvirtdali isgerti?

Pastimuliuos - greiciau pagausit gandra mirksiukas.gif

uzteks tokio, man pagal juos neturinciai AFS buvo skiras 80mg. smile.gif Paprasto nepirk, netinka jis.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 03 27, 21:42)
uzteks tokio, man pagal juos neturinciai AFS buvo skiras 80mg. smile.gif Paprasto nepirk, netinka jis.

OK, rytoj nusipirksiu apsirino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 03 27, 22:50)
OK, rytoj nusipirksiu apsirino smile.gif

http://www.medicines...egnancy/Asprin/ cia gal biski daugiau aprasyta. Siaip gal pabandyk pasiskambinti abraiciui jis specializuojasi tuose reikaluose, gal ka naudingo pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 03 27, 21:52)
http://www.medicines...egnancy/Asprin/ cia gal biski daugiau aprasyta. Siaip gal pabandyk pasiskambinti abraiciui jis specializuojasi tuose reikaluose, gal ka naudingo pasakys.

Aciu uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,jungiuosi pas jus su tokiu klausimu, vakar priėmime nustatė, kad vaisius nebegyvas buvo 7 savaitės, grįžus namo kraujuoti pradėjau, bet negausiai,šiandien jau tik teplioja rusvai,pilvą dar skauda. Ar galėjo viskas išsivalyti per vieną dieną ir kraujuojant negausiai?
Atsakyti
QUOTE(Janra @ 2015 03 28, 12:52)
Sveikos merginos,jungiuosi pas jus su tokiu klausimu, vakar priėmime nustatė, kad vaisius nebegyvas buvo 7 savaitės, grįžus namo kraujuoti pradėjau, bet negausiai,šiandien jau tik teplioja rusvai,pilvą dar skauda. Ar galėjo viskas išsivalyti per vieną dieną ir kraujuojant negausiai?

Manyciau,kad negalejo, tai arba vaziuokit pas gydytoja arba laukit, kol prapliupsit. Man ir su vaistais darant valyma kraujo buvo nedaug, o vakare kai padare abrazija, sake paryciais buciau skendus kraujuose.

Merginos, praejo dvi savaites, o man vistiek pilva tai padursto, tai paskauda, taip gali buti? Dare echo pirmadieni,sake viskas svaru ir viskas ok, tai kokio bieso man vis paskaudena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 29 kovo 2015 - 15:47
QUOTE(Ragany @ 2015 03 29, 15:46)
Manyciau,kad negalejo, tai arba vaziuokit pas gydytoja arba laukit, kol prapliupsit. Man ir su vaistais darant valyma kraujo buvo nedaug, o vakare kai padare abrazija, sake paryciais buciau skendus kraujuose.

Merginos, praejo dvi savaites, o man vistiek pilva tai padursto, tai paskauda, taip gali buti? Dare echo pirmadieni,sake viskas svaru ir viskas ok, tai kokio bieso man vis paskaudena.

tikrai gali, bet jei labai baugu tai pasiskambink gydytojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 03 30, 13:47)

Prapliupau verysad.gif , bet su tooookiais skausmais kaip per gimdyma verysad.gif , o vakar dar ir pliumptelejo kazkoks gumuliukas angel_sadangel.gif , einu pas gydytoja siandien, laikykites mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Janra @ 2015 03 30, 14:43)
Prapliupau verysad.gif , bet su tooookiais skausmais kaip per gimdyma verysad.gif , o vakar dar ir pliumptelejo kazkoks gumuliukas angel_sadangel.gif , einu pas gydytoja siandien, laikykites mergaites 4u.gif

Tai iskrito vadinas ta puslele su gemaliuku. verysad.gif stiprybes.
Papildyta:
QUOTE(Markata @ 2015 03 30, 13:47)

Jei neaprims , skambinsiu. Siandien lyg nieko, galvoju ar nebusiu kartais skausmingos ovuliacijos apturejus.
Dar klausimas, kada po abrazijos galima vel gryzti prie "santuokiniu pareigu"?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 03 30, 16:46)
Tai iskrito vadinas ta puslele su gemaliuku.  verysad.gif stiprybes.
Papildyta:

Jei neaprims , skambinsiu. Siandien lyg nieko, galvoju ar nebusiu kartais skausmingos ovuliacijos apturejus.
Dar klausimas, kada po abrazijos galima vel gryzti prie "santuokiniu pareigu"?

Man sake trys savaites susilaikyti, nes po jos labai lengva infekcijas pasigauti.
Atsakyti