Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Ragany @ 2015 02 27, 12:41)
Sveikos.. merginos, kiek laiko ligoninej reikia buti kai daro abrazija arba valyma vaistais? Ir kas yra geriau? Jei valyti vaistais, niekaip neimanoma nesigulti i ligonine?  verysad.gif

As tik uz valyma vaistais.. ypac, jei pirmas nestumas.. juk abrazija tai yra rimta intervencija, kuri tikrai gali pakenkti tolimesniam pastojimui ir .tt tikrai ner vaistais taip baisu, kaip raso... visom individualiai.. o ir organizmui 100k mazesnis stresas.. taip.. tai nera malonu ir t.t bet galvojant apie ateity, tai manau tikrai verta.. as labai bijau skausmo, bet suleido stipriu nuo skasumo, ir is vis poto nieko nebejauciau.. tik tiek, kad ilgai uztrunka.. teko ligoninej pagulet 3d.. manau galima ir vazinet is namu.. sudeda vaistu schema ir gryst namo, bet as net negalvojau apie tai.. nes seseles padedavo susitvarkyti ir t.t neisivaizduoju kaip namie viena buciau susitvarkius.. schmoll.gif doh.gif
Oi.. tik dabar supratau kur as pataikiau.. cia uzdara temele turbut doh.gif biggrin.gif Atsiprasau uz toki isiverzima.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 15 kovo 2015 - 16:28
QUOTE(amberr. @ 2015 03 15, 16:26)
As tik uz valyma vaistais.. ypac, jei pirmas nestumas.. juk abrazija tai yra rimta intervencija, kuri tikrai gali pakenkti tolimesniam pastojimui ir .tt tikrai ner vaistais taip baisu, kaip raso... visom individualiai.. o ir organizmui 100k mazesnis stresas.. taip.. tai nera malonu ir t.t bet galvojant apie ateity, tai manau tikrai verta.. as labai bijau skausmo, bet suleido stipriu nuo skasumo, ir is vis poto nieko nebejauciau.. tik tiek, kad ilgai uztrunka.. teko ligoninej pagulet 3d.. manau galima ir vazinet is namu.. sudeda vaistu schema ir gryst namo, bet as net negalvojau apie tai.. nes seseles padedavo susitvarkyti ir t.t neisivaizduoju kaip namie viena buciau susitvarkius..  schmoll.gif  doh.gif
Oi.. tik dabar supratau kur as pataikiau.. cia uzdara temele turbut  doh.gif  biggrin.gif Atsiprasau uz toki isiverzima..  ax.gif

Tema atvira visoms.
O jusu aprasas apie abrazija tai tikrai i lankas nuejes. Merginos kurios turejo ja, po jos sekmingai pastoja gimdo ir jokiu jusu isvardintu "problemu" neturejo. O beje po vaistu, labai daznai kaip tik merginoms dar buvo daroma ekstra abrazija, nes neissivalydavo viskas iki galo, beje kas dar labiau kelia ir taip stresine situacija. Bei infekcijos dar didesnis sansas pasigauti po to, nesgu po A.
Cia biski informacijos apie nutraukima nestumo.

Ar mūsų laikais chirurginiu būdu atliekamas nėštumo nutraukimas yra saugi priemonė?

– Chirurginis abortas laikomas saugiu ir efektyviu:
• < 0.1 % moterų dėl gausaus kraujavimo procedūros metu reikalingas kraujo perpylimas;
• < 1 % atvejų reikalinga pakartotinė procedūra, kai vaisius nevisiškai pašalinamas iš karto;
• < 1–2 % atvejų gali būti pažeistas gimdos kaklelis jo plėtimo metu;
• < 3 % prireikia antibakterinės terapijos, kilus infekcijai. Pvz., 5–20 % moterų gali būti stebimas poabortinis endometritas (širdiplėvės uždegimas). 2013 m. atliktos metaanalizės duomenimis, šis dažnis sumažėja 50 % prieš aborto procedūrą paskyrus antibiotikų profilaktinę dozę.
• 0.1 % atvejų gali įplyšti gimda ir būtina jos chirurginė korekcija;
• moters mirties rizika, atliekant abortą iki 12 nėštumo sav., yra labai maža (< 1 iš 100.000 atvejų).
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 03 15, 20:06)
Tema atvira visoms.
O jusu aprasas apie abrazija tai tikrai i lankas nuejes. Merginos kurios turejo ja, po jos sekmingai pastoja gimdo ir jokiu jusu isvardintu "problemu" neturejo. O beje po vaistu, labai daznai kaip tik merginoms dar buvo daroma ekstra abrazija, nes neissivalydavo viskas iki galo, beje kas dar labiau kelia ir taip stresine situacija. Bei infekcijos dar didesnis sansas pasigauti po to, nesgu po A.
Ar mūsų laikais chirurginiu būdu atliekamas nėštumo nutraukimas yra saugi priemonė?

Nu kodel is kart i lankas.. smile.gif visokiu gi situaciju buna.. ka reiskia ,,labai daznai''? Kokia statistika tu abraziju is po vaistu? Nezinau.. kiek susidurus ir t.t visi su kuriais bendravau ta tema (tiek su medikais, tiek su prijaucianciais medikais biggrin.gif )pasisake uz medikamentini valyma.. matyt tam yra priezastis. Zodziu yra ir pliusu ir minusu. Kiekvienos skirtinga situacija ir t.t Bet as, jei tik imanoma esu uz valyma vaistais.. O aplamai nei tas nei tas ner gerai.. linkiu, kad neprireiktu jokio gyd isikisimo ir visos isnesiotumet saugiai ir lengvai.. to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 15 kovo 2015 - 22:43
QUOTE(amberr. @ 2015 03 15, 16:26)
As tik uz valyma vaistais.. ypac, jei pirmas nestumas.. juk abrazija tai yra rimta intervencija, kuri tikrai gali pakenkti tolimesniam pastojimui ir .tt tikrai ner vaistais taip baisu, kaip raso... visom individualiai.. o ir organizmui 100k mazesnis stresas.. taip.. tai nera malonu ir t.t bet galvojant apie ateity, tai manau tikrai verta.. as labai bijau skausmo, bet suleido stipriu nuo skasumo, ir is vis poto nieko nebejauciau.. tik tiek, kad ilgai uztrunka.. teko ligoninej pagulet 3d.. manau galima ir vazinet is namu.. sudeda vaistu schema ir gryst namo, bet as net negalvojau apie tai.. nes seseles padedavo susitvarkyti ir t.t neisivaizduoju kaip namie viena buciau susitvarkius..  schmoll.gif  doh.gif
Oi.. tik dabar supratau kur as pataikiau.. cia uzdara temele turbut  doh.gif  biggrin.gif Atsiprasau uz toki isiverzima..  ax.gif

O aš realiai už savaiminį persileidimą su išsivalymu iki galo.. Du gydytojai, man vaistais nerekomendavo vien dėl to, kad dažnai tenka finale vistiek daryti abraziją, dvigubas malonumas, taip sakant. ir taip, tenka gulėti ligoninėje, ko aš nenorėjau ir nelabai galėjau.

QUOTE(Markata @ 2015 03 15, 19:06)
Tema atvira visoms.

Apie tai man ir minėjo dvi gydytojos, kurių aš klausiau kas yra geriau. bet. ligoninėj vistik įkalbėjo pamėginti vaistais, nes sako, gal tau paims per porą h ir iškris viskas. taigi, po pirmos dozės kraujas pasirodė iškart, galima sakyti, apsidžiaugiau, bet viskas tuom ir baigėsi. Paskui gavau dar vieną dozę, pilvo skausmai žvėriški, kraujavimas minimalus.. vakare pasiūlė kaklelį pažiūrėt, uždaras ir kietas. nusprendėm palaukt porą h dar ir tada valyt, jei nieko nebus. nebuvo, išvažiavau. Sakė viskas praėjo gerai, kaklelis buvo prasivėręs pakankamai,plėst nebereikėjo audiniai atšokę, gramdyt gimdos nebereikėjo, tai padarė tik atsiurbimą. turinį išsiuntė tirti ir dabar drebu dėl pūslinės išvisos, kad nerastų. fiziškai jaučiuos gana neblogai, tik vis dar krūtinę paskauda. bet psichologinė būsena klaiki.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 03 16, 23:58)
O aš realiai už savaiminį persileidimą su išsivalymu iki galo.. Du gydytojai, man vaistais nerekomendavo vien dėl to, kad dažnai tenka finale vistiek daryti abraziją, dvigubas malonumas, taip sakant. ir taip, tenka gulėti ligoninėje, ko aš nenorėjau ir nelabai galėjau.
Apie tai man ir minėjo dvi gydytojos, kurių aš klausiau kas yra geriau. bet. ligoninėj fiziškai jaučiuos gana neblogai, tik vis dar krūtinę paskauda. bet psichologinė būsena klaiki.. verysad.gif

Ne, tai taip.. bet buna, kad ir keli men gali praeiti..o jei nestumas 3men, tai doh.gif verysad.gif
Labai uzjauciu.. linkiu kuo greiciau pasijausti geriau.. tiek fiziskai, tiek dvasiskai.. laikykites 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
merginos, kiek laiko po abrazijos nestumo testas gali dar teigiama rodyt?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 03 17, 10:25)

Jei Jūs įtariate, kad Jums gali būti pūslinė išvisa, tikslingiausia yra darytis ne NT, o HcG ir stebėti dinamiką - ar krenta.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 03 17, 10:35)
Jei Jūs įtariate, kad Jums gali būti pūslinė išvisa, tikslingiausia yra darytis ne NT, o HcG ir stebėti dinamiką - ar krenta.

Ne visai del to, idomu, kiek laiko po valymo testas dar teigiama rodo. O siaip iki 9 savaiciu taip ir neisvydau ryskaus testo. Teigiamas, taip, bet toks pusryskis budavo.. nebuvo kaip kontroline tas testo bruksnelis..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 03 17, 13:21)
Ne visai del to, idomu, kiek laiko po valymo testas dar teigiama rodo. O siaip iki 9 savaiciu taip ir neisvydau ryskaus testo. Teigiamas, taip, bet toks pusryskis budavo.. nebuvo kaip kontroline tas testo bruksnelis..

Man po dviejų savaičių tik testas vieną brūkšniuką parodė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 03 17, 11:25)

as idomumo delei pasidariau dvi savaites po medikamentinio valymo nt ir buvo vienas bruksnelis, kazkaip anksciau nekilo mintis pasidaryti 4u.gif
o kodel jus galvojat, kad jum ta pusline isvisa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 03 23, 19:57)
as idomumo delei pasidariau dvi savaites po medikamentinio valymo nt ir buvo vienas bruksnelis, kazkaip anksciau nekilo mintis pasidaryti 4u.gif
o kodel jus galvojat, kad jum ta pusline isvisa? 4u.gif

Tai as negalvoju, tiesiog uzsimine , kad histologinis is esmes tik ja ir randa, arba neranda. Man nerado jos. Pagal tyrima nerado nieko, tai neaisku kodel nustojo vystytis. Siandien buvau israso, padare echo, sake galim po menesiniu drasiai bandyt pastot vel, ale bijau dabar baisiai sad.gif o testas man siandi vaiduokli rode. Dar uzklausiau gydytojos, sake dar ir po 2 sav taip plius minus gali vaiduokliaut..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 03 23, 21:15)
sake galim po menesiniu drasiai bandyt pastot vel, ale bijau dabar baisiai sad.gif

man irgi po nesekmes sake kaip ir galima vel, o as net negalejau pagalvoti apie tai, sukaustydavo is baimes, bet ta baime su kiekvienu menesiu lyg ir silpneja, jau vel meginsiu 4u.gif
Atsakyti