Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Ziezdre @ 2015 02 11, 16:51)
Keliu dienu skirtumu buvo imtas kraujas? Man sake, kad cia jie bando buti garantuoti del ektopinio, tik tada paskirti gydyma, del to neskuba. Juo labiau nebekraujuoju ir neskauda nieko.

Sveiinu del men bent jau organizmas grizta i vezes smile.gif

Pirmas buvo 12.18, antras 12.29 abrazijos dieną, kad galutinai patvirtint nesivystantį
Atsakyti
QUOTE(Apsė @ 2015 02 11, 16:10)
Pirmas buvo 12.18, antras 12.29 abrazijos dieną, kad galutinai patvirtint nesivystantį

Tikrai, čia didelis laiko tarpas, aš kas antrą dieną einu.
Šiandien vėl rudai tept pradėjo. Vakare konsultacija su gydytoja, nekantrauju rezultatų.
Atsakyti
Tai, kad man nebuvo būtinybės daryt dažniau tą hcg g.gif
Pirmas buvo daromas nėštumo patvirtinimui, apie jokius blogumus net negalvojom. O vėliau , tiesiog nebebuvo laiko, viskas ir taip aišku darėsi...
Atsakyti
QUOTE(Apsė @ 2015 02 11, 20:08)
Tai, kad  man nebuvo būtinybės daryt dažniau tą hcg  g.gif
Pirmas buvo daromas nėštumo patvirtinimui, apie jokius blogumus net negalvojom. O vėliau , tiesiog nebebuvo laiko, viskas ir taip aišku darėsi...

Pas mane kai pirmą kartą ėmė, tai norėjo patvirtinti persileidimą, antrą kartą turėjo būti garantuotai mažiau, bet pakilo ir toliau vis kilo, dėl to galvojo, gal nėštumas vystosi. Rašiau jau kitoje temoje, bet šiandien jau ne toks geras kilimas, tad ryt iš ryto tikiuosi vizito ligoninėje.
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 02 11, 19:32)
Pas mane kai pirmą kartą ėmė, tai norėjo patvirtinti persileidimą, antrą kartą turėjo būti garantuotai mažiau, bet pakilo ir toliau vis kilo, dėl to galvojo, gal nėštumas vystosi. Rašiau jau kitoje temoje, bet šiandien jau ne toks geras kilimas, tad ryt iš ryto tikiuosi vizito ligoninėje.

Deja ektopinis nestumas su prasidejusiu vidiniu kraujavimu. Laukiu operacijos
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 02 12, 18:56)

laikykis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 02 12, 19:56)

Stiprybes tau 4u.gif man vel liudnumas uzeina...
Sekmadieni vizita pas gine turiu, vis dar teplioja
Atsakyti
QUOTE(rubinute @ 2015 02 13, 14:13)
Stiprybes tau  4u.gif man vel liudnumas uzeina...
Sekmadieni vizita pas gine turiu, vis dar teplioja

liudnumas praeis, svarbiausia nepasiduoti jam smile.gif cia daug merginu ateina pasiguosi, daug is musu ir susibenravom ,neveltui sako, kad tokia patirtis suartina. Daugelis jau ir vaikelius supuoja smile.gif Taip, kad nosi aukstyn, papus i prieki ir sypsokis, kad ir kaip tai sunku, bet tai padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 02 13, 15:22)
liudnumas praeis, svarbiausia nepasiduoti jam smile.gif cia daug merginu ateina pasiguosi, daug is musu ir susibenravom ,neveltui sako, kad tokia patirtis suartina. Daugelis jau ir vaikelius supuoja smile.gif Taip, kad nosi aukstyn, papus i prieki ir sypsokis, kad ir kaip tai sunku, bet tai padeda  4u.gif

Labai stengiuosi, o palaikymas ir supratimas is likimo draugou labai padeda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinute @ 2015 02 13, 12:52)
Labai stengiuosi, o palaikymas ir supratimas is likimo draugou labai padeda drinks_cheers.gif

Neliufek, baigsi teplioti uzsimirsi ir nauja zuviuka pagausi 4u.gif

Aciu uz parama, buvo liudna vakar, suzinojau,kad jau iki 3 cm paauges buvo, keista , kad neskaudejo. O siandien dziaugiuosi issaugota savo gyvybe. Dabar net nepanasu, kad vel noreciau nestuke.gif bet laikas sudelios i savo vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 02 13, 17:08)
Neliufek, baigsi teplioti uzsimirsi ir nauja zuviuka pagausi  4u.gif

Aciu uz parama, buvo liudna vakar, suzinojau,kad jau iki 3 cm paauges buvo, keista , kad neskaudejo. O siandien dziaugiuosi issaugota savo gyvybe. Dabar net nepanasu, kad vel noreciau  nestuke.gif bet laikas sudelios i savo vietas smile.gif

Jis sudelios, bet svarbiausia tiketis geriausio smile.gif Mes jau n metu bandom savo laime, ir tikimes, kad gal si menesi bus, po menesio ir vel to pacio tikimes. Gydytojai nebe draugai, kiekviena karta pas juos einant atrodo norisi ka nors nusauti, bet jau labai daug dasimusem smile.gif zodziu tikimes, kad vistiek kazkada pasiseks, turi pasisekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 02 13, 18:26)
Jis sudelios, bet svarbiausia tiketis geriausio smile.gif Mes jau n metu bandom savo laime, ir tikimes, kad gal si menesi bus, po menesio ir vel to pacio tikimes. Gydytojai nebe draugai, kiekviena karta pas juos einant atrodo norisi ka nors nusauti, bet jau labai daug dasimusem smile.gif zodziu tikimes, kad vistiek kazkada pasiseks, turi pasisekti smile.gif

Mb šiaip užtektų ir vienos dukrytės, tad dar didelio poreikio nėra, tik būtų buvę nuostabu. Bet kitą kartą bus irgi nieko nenlogiau.
Atsakyti