Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Ziezdre @ 2015 02 01, 21:37)
Turi savo paguodą namuose mažytę, tad žinai, kad viskas gali būti ir gerai ir kitą kartą bus taip, o dabar teks pakentėti 4u.gif  4u.gif

Taip turiu buostabu suneli, jis dabar man tikras ramstis, ziuriu kaip jis kreivalioja po namus, atnesa bucki , prisiglaudzia.... O dabar laukiu kada baigsiskraujavimai, tada keliausi pas gine ir lauksiu laiko kada vel galesim pradeti planuoti.... Norejom labai mazo tarpo tarp vaikuciu, po gimdymo mm prasidejo po 3menesiu, nors maitinu iki dabar ir tik nesenai pavyko pastoti... Bijau kad vel teks ilgai gaudyti zirniuka, galvoju gal vyrui kokiu vitaminu pagerti, nes jis darboholikas pastoviam strese gyvena, ruko, ne taip sveikai maitinasi kaip turetu....ar jusu vyrai kanors vartoja?
Atsakyti
QUOTE(rubinute @ 2015 02 01, 19:49)
Taip turiu buostabu suneli, jis dabar man tikras ramstis, ziuriu kaip jis kreivalioja po namus, atnesa bucki , prisiglaudzia.... O dabar laukiu kada baigsiskraujavimai, tada keliausi pas gine ir lauksiu laiko kada vel galesim pradeti planuoti.... Norejom labai mazo tarpo tarp vaikuciu, po gimdymo mm prasidejo po 3menesiu, nors maitinu iki dabar ir tik nesenai pavyko pastoti... Bijau kad vel teks ilgai gaudyti zirniuka, galvoju gal vyrui kokiu vitaminu pagerti, nes jis darboholikas pastoviam strese gyvena, ruko, ne taip sveikai maitinasi kaip turetu....ar jusu vyrai kanors vartoja?

Ir aš norėjau mažo tarpo, bet kol maitinau jokių mmm nei kvapo nebuvo, tad teko nustoti tam reikalui smile.gif Bet nieko juk pavyko kartą, pavyks ir dar kartą. Mes nieko negeriam, na aš pregnacare geriu smile.gif bet specialiai ne. Maitinamės per dukrą visai sveikiau, nes jai daug ko negalima, o ir rūkt metė kai sužinojom apie pirmą nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 02 01, 21:55)
Ir aš norėjau mažo tarpo, bet kol maitinau jokių mmm nei kvapo nebuvo, tad teko nustoti tam reikalui smile.gif Bet nieko juk pavyko kartą, pavyks ir dar kartą. Mes nieko negeriam, na aš pregnacare geriu smile.gif bet specialiai ne. Maitinamės per dukrą visai sveikiau, nes jai daug ko negalima, o ir rūkt metė kai sužinojom apie pirmą nestuke.gif

O man atsirado mmm anksti, ir kai gibe ziurejo mate daug foliku kurie yra subrende ir galimybe pastoti jau tuomet buvo. Ir dabar dar maitinu savo mazaji... Maitinuos pati sveikai, geriu folio rugsti. O rukyt bande mest bet niekaip nepavyksta....
Nezinau, man dar labai sunku suvokt kad nebesilaukiu
Atsakyti
QUOTE(rubinute @ 2015 02 01, 20:07)
O man atsirado mmm anksti, ir kai gibe ziurejo mate daug foliku kurie yra subrende ir galimybe pastoti jau tuomet buvo. Ir dabar dar maitinu savo mazaji... Maitinuos pati sveikai, geriu folio rugsti. O rukyt bande mest bet niekaip nepavyksta....
Nezinau, man dar labai sunku suvokt kad nebesilaukiu

Ir man, juo labiau, kad ir pykina, ir visi kvapai jaučiasi ir nuotaikos keičiasi ir į wc bėgioju kaip nestuke.gif Bet taip reikėjo kažkam. Juk bereikalo iš mūsų šanso niekas nebūtų atėmęs
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 02 01, 22:12)
Ir man, juo labiau, kad ir pykina, ir visi kvapai jaučiasi ir nuotaikos keičiasi ir į wc bėgioju kaip  nestuke.gif Bet taip reikėjo kažkam. Juk bereikalo iš mūsų šanso niekas nebūtų atėmęs

Man ir silpna ir bloga , ir verkiu kiaura diena.... Ir pergyvenu, kad gal as ka ne taip dariau.... Zodziu liudesys begalinis, labai laukiukada baigsis visi kraujavimai ir skausmai sad.gif na nezinau... Man nesuvokiama kolkas kodel taip ivyko, o tu labai optimistiskai kalbi, man kolkas taip nepavyksta
Atsakyti
QUOTE(rubinute @ 2015 02 01, 20:16)
Man ir silpna ir bloga , ir verkiu kiaura diena.... Ir pergyvenu, kad gal as ka ne taip dariau.... Zodziu liudesys begalinis, labai laukiukada baigsis visi kraujavimai ir skausmai sad.gif na nezinau... Man nesuvokiama kolkas kodel taip ivyko, o tu labai optimistiskai kalbi, man kolkas taip nepavyksta

Aš neturėjau echoskopijos, nemačiau, tik NT parodė, kad laukiuosi, be to ir pirmu nėštumu neleidom sau tikėti ir džiaugtis, kol nesukako 12 sav, o pasisakėm kai buvo 20 sav, nes vis bijojau. Tad šį kartą net nespėjau prisirišti, nes vis daugėjo tepimo ir aš laukiau, kur viskas pasisuks. Pasisuko kaip pasisuko. O tu viską darei taip kaip ir turėjei, tik gal gydytojai per mažai dėmesio atkreipė, kad nesunerimo po kelių kartų, bet ir tai ar būtų ką pakeitę nebežinosim. Praeis laikas ir bus lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinute @ 2015 02 01, 20:20)
Sveikos... Po sios nakties jungiuosi ir as prie jusu...
Sianakt ivyko persileidimas su didziuliais skausmais ... Leliukas butu buves antras, planuotas ir labai lauktas.. Pagal mm turejo but 7sav. Ir kelios dienos, o pagal echo keliom dienom maziau, du kart buvau pas gyd, del tepliojimu, bet matesi kad leliukas prisitvirtines gimdoj ir auga... Deja..... Labai sunku susivokti dar, labai liudna, kraujas ir skausmai vis primena apie si ivyki, kazkaip dar negaliu tuo patiketi.....

ribunute, ir tu cia...kaip liudna...uzjauciu.laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rubinute @ 2015 02 01, 21:16)

laikas viska gydo..as iki siol kraujuoju...
mano vyras irgi ruko ir sveikai negyvena, bet mes moterys juk stiprios...tikekim,kad ir vel pavyks..juolab,kad viena lakstanti stebukliuka turi,tikek,kad ir kitas greit bus.
man iki siol dar kraujuoja ir rodos pozymiai like
Atsakyti
QUOTE(rubinute @ 2015 02 01, 22:16)

Sveika,
Maitinimas krūtimi skatina gimdos susitraukinėjimus. Tavęs niekas neperspėjo, kad tai gali pakenkti nėštumui?
Atsakyti
Pasidariau NT, bet turiu tik Digital, tad jis vis dar rodo Pregnant 1-2. tad vis dar sako, kad laukiuosi 3-4sav. Tą patį rodė ketvirtadieį vakare, o kraujavimas gausus buvo penktadienį. Šiąnakt net nebetepė. Ryte vos vos.
Gal pirkt reikėtų paprastesnių ir žiūrėti kaip tiek brūkšniukai ryškėja.
QUOTE(vikusituka @ 2015 02 02, 09:13)
Sveika,
Maitinimas krūtimi skatina gimdos susitraukinėjimus. Tavęs niekas neperspėjo, kad tai gali pakenkti nėštumui?

Aš kiek skaičius buvau, kad tai gali turėti įtakos tik antrai pusei nėštumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 02 02, 10:52)
Pasidariau NT, bet turiu tik Digital, tad jis vis dar rodo Pregnant 1-2. tad vis dar sako, kad laukiuosi 3-4sav. Tą patį rodė ketvirtadieį vakare, o kraujavimas gausus buvo penktadienį. Šiąnakt net nebetepė. Ryte vos vos.
Gal pirkt reikėtų paprastesnių ir žiūrėti kaip tiek brūkšniukai ryškėja.

Aš kiek skaičius buvau, kad tai gali turėti įtakos tik antrai pusei nėštumo g.gif

man tai ginekologe sake,kad nestumo hormonai taip greit neisnyksta ir kuri laika dar jie liks.
Atsakyti
QUOTE(Vilijaz @ 2015 02 02, 10:13)
man tai ginekologe sake,kad nestumo hormonai taip greit neisnyksta ir kuri laika dar jie liks.

Pas mane labai mažas buvo nėštumas, tad įdomu, kiek laiko reikia, kad jis nebesimatytų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezdre @ 2015 02 02, 11:29)
Pas mane labai mažas buvo nėštumas, tad įdomu, kiek laiko reikia, kad jis nebesimatytų.  g.gif

mazas,tai cia kiek,jei galima paklausti?
Atsakyti