Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(MeLady @ 2015 01 03, 18:36)
O kiek jums savaiciu buvo?

Tiksliai man niekas ir nepasakė. Pagal paskutines mėnesines - 9. Pagal echo viena gydytoja nustatė 4 savaites, pagal hcg 4-5 savaitės. Vieną dieną ėmiau ir pradėjau kraujuoti, nulėkiau pas budinčią gydytoją, išrašė duphaston ir gulimą režimą paskyrė. Va čia ir buvo klaida, nes duphaston gėriau po tris tabletes per dieną, dėl to kaip paaiškino ligoninėj, neįvyko savaiminis persileidimas. Ligoninėj atlikus echo gydytoja konstatavo, kad kraujotakos nemato, kad vaisius nyksta, hcg rodikliai ne tokie kokie turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Apsė @ 2015 01 03, 21:13)
Tiksliai man niekas ir nepasakė. Pagal paskutines mėnesines - 9. Pagal echo viena gydytoja nustatė 4 savaites, pagal hcg 4-5 savaitės. Vieną dieną ėmiau ir pradėjau kraujuoti, nulėkiau pas budinčią gydytoją, išrašė duphaston ir gulimą režimą paskyrė. Va čia ir buvo klaida, nes duphaston gėriau po tris tabletes per dieną, dėl to kaip paaiškino ligoninėj, neįvyko savaiminis persileidimas. Ligoninėj atlikus echo gydytoja konstatavo, kad kraujotakos nemato, kad vaisius nyksta, hcg rodikliai ne tokie kokie turėtų būti.

uzjauciu jus
bet man idomiai,nei kraujo paeme,nieko
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2015 01 03, 21:38)
uzjauciu jus
bet man idomiai,nei kraujo paeme,nieko

Nevisada ima, priklauso nuo situacijos, nuo gydytoju. Siaip dazniausiai pries A ima is venos krauja, bet tiksliai kam nezinau.

O bijoti del naujo nestumo neverta, tikimybe yra labai maza, kad jums taip atsitiks vel.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 01 03, 21:53)
Nevisada ima, priklauso nuo situacijos, nuo gydytoju. Siaip dazniausiai pries A ima is venos krauja, bet tiksliai kam nezinau.

O bijoti del naujo nestumo neverta, tikimybe yra labai maza, kad jums taip atsitiks vel.

na man neeme kraujo. tiesiog sake uz 7-10 dienu kreiptis i savo gydytoja, o mani gine susilauze ranka:(tai kur preiptis dabar?gal pas savo terapeuta?
Atsakyti
O aš dariausi ir pakartotinai hcg. Tai pirmasis tyrimas rodė 1500, o kai dariausi pakartotinai po daugiau nei savaitės, tai rodė 2460. Tai akivaizdžiai matėsi, kad nėštumas nesivystė. Prieš pačią abraziją, taip pat ėmė kraujo tyrimams, laukiau rezultatų apie dvi valandas, po operacijos gavau ir crb atsakymus ir tik tada išleido namo. Priežiūra ir gydytojų dėmesingumu tikrai negalėjau skųstis, bet va su galva ir emocijomis tikrai dar ne viskas tvarkoje.
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2015 01 03, 22:11)
na man neeme kraujo.  tiesiog sake uz 7-10 dienu kreiptis i savo gydytoja, o mani gine susilauze ranka:(tai kur preiptis dabar?gal pas savo terapeuta?

kreipkis pas pavaduojancia ginekolege, tegu pasiziuri kaip valosi viskas.
Atsakyti
O kada po abrazijos jau galima smileysex.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsė @ 2015 01 04, 17:52)
O kada po abrazijos jau galima  smileysex.gif  blush2.gif

Man sake pora savaiciu negalima
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2015 01 03, 20:26)
tikiuosi dabar bus viskas gerai
man irgi baime yra vel pastoti, nes nezinau jei ir vel taip atsitiks...

Kaži kokia yra statistika ir tikimybė kad P gali pasikartoti antrą kartą? Mums kaip tik prasidėjo penkta savaitė - panašiai tokiu metu ir praradome prieš tai savo angeliuką. Dabar viską palikau spręsti Viešpačiui bet visvien kaskart nuejus i tualetą tikrinau ar nepasirodė kraujas nes jau žinau ką tai reikštų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėta75: 04 sausio 2015 - 20:50
QUOTE(mėta75 @ 2015 01 04, 20:48)
Kaži kokia yra statistika ir tikimybė kad P gali pasikartoti antrą kartą? Mums kaip tik prasidėjo penkta savaitė - panašiai tokiu metu ir praradome prieš tai savo angeliuką. Dabar viską palikau spręsti Viešpačiui bet visvien kaskart nuejus i tualetą tikrinau ar nepasirodė kraujas nes jau žinau ką tai reikštų...

Tikimybe apie 15% kad gali pasikartoti. Tikrinimas kraujo negerai bandykite kazkaip nusiraminti, nes stresas mazina progesterona. O progesterono kritmas gali isaukti persileidima
Atsakyti
Sveikos,
Noriu pasisakyti ir paklausti ar kam taip buvo. Planavom gerą pusmetį lelių, kol pagaliau užkibo. 7 sav nuėjus pas gyd.pamatėme, kad nesimato puslytėj vaisiaus, dar laukėm kelias savaites, nes puslytė augo, bet kai 9 sav ji jau pradėjo mažėti, padarė abraziją. Po vieno ciklo vėl nesisaugojome, bet nesitikėjau, kad iš pirmo mėnesio pamatysime teigiamą testą. Bet panatėme smile.gif Dariausi kelis, vsisi ryškaii rodo, išryškėja iškart. Paskutinės mėn.buvo 23 lapkričio, tai dabar jau praktiškai 6 sav. Bet nejaučiu jokių nėštumo požymių. Praeitą kartą krūtinė iškart tapo dviguba jautri, o dabar po abrazijos kaip subliusko, tai taip ir liko, nei padidėjus, nei jautri. Nepasakyčiau, kad ir pykina ar mieguistumas yra...Nu vienu žodžiu jokių požymių. Šią savaitę jau planuoju eiti pažiūrėti echo, bet taip bijau...
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas2 @ 2015 01 05, 16:25)
Sveikos,
Noriu pasisakyti ir paklausti ar kam taip buvo. Planavom gerą pusmetį lelių, kol pagaliau užkibo. 7 sav nuėjus pas gyd.pamatėme, kad nesimato puslytėj vaisiaus, dar laukėm kelias savaites, nes puslytė augo, bet kai 9 sav ji jau pradėjo mažėti, padarė abraziją. Po vieno ciklo vėl nesisaugojome, bet nesitikėjau, kad iš pirmo mėnesio pamatysime teigiamą testą. Bet panatėme smile.gif Dariausi kelis, vsisi ryškaii rodo, išryškėja iškart. Paskutinės mėn.buvo 23 lapkričio, tai dabar jau praktiškai 6 sav. Bet nejaučiu jokių nėštumo požymių. Praeitą kartą krūtinė iškart tapo dviguba jautri, o dabar po abrazijos kaip subliusko, tai taip ir liko, nei padidėjus, nei jautri. Nepasakyčiau, kad ir pykina ar mieguistumas yra...Nu vienu žodžiu jokių požymių. Šią savaitę jau planuoju eiti pažiūrėti echo, bet taip bijau...

Sveikutė,

Tik tu neprisigalvok su tais požymiais per daug, tikrai kiekvienas nėštumas yra skirtingas. Atsimenu viena kolegė vis skundėsi, kad NIEKO visiškai NIEKO nejaučia ir nori jausti, kad laukiasi smile.gif Tai jos lialiui jau pusmetis smile.gif

Nulėksi pas gyd. ir sužinosi kaip ten kruopytei sekasi 4u.gif
Atsakyti