Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Dubenelis @ 2014 11 11, 15:30)
Sveikos, prisijungsiu ir aš  4u.gif Liepos mėnesį turėjau persileidimą, buvo 10 sav., padarė abraziją. Tada mano ankstesnė ginekologė, nieko per daug neaiškinus, pasakė, kad bandyti galim jau ir po vieno ciklo. Po abrazijos baisiai bijojau ištikrųjų net nesitikėjau, kad galėtų taip greitai imti ir užkibti. Praėjus tam vienam ciklui neplanavom, bet ir labai nesisaugojom  biggrin.gif ėmė ir užkibo, o bet, tačiau..  verysad.gif nuėjus pas ginę, turėjo kaip ir būti 6sav., pūslelę matė, bet pačio vaisiaus ne, susitarėm laukti ir po gerų 10 dienų liepė vėl pasirodyti, tačiau jau kitą vakarą pamačiau kraujingas išskyras, nulėkėm į ligoninę, sutikau tą pačią savo ginę budinčią. Išrašė dufastono, liepė tik gulėti, atsikelti tik į tuoletą ir laukti, sakė daugiau padaryti nieko negali, nes tikriausiai kaip ir įtarė bus nesivystantis. Deja, nepavyko man išgulėti, mažiukas pabėgo. Vakar vėl buvau pas ginę, kaip ir apkalbėjom visus įmanomus tyrimų variantus, tačiau pati ginė pasiūlė dabar palaukti iki vasaros ir bandyti trečią kartą dar be tyrimų, kadangi aš jauna ir gali viskas būti gerai  smile.gif Galvoju su genetikais dar palauksiu, gal tik dėl infekcijų tyrimą pasidaryti, kaip jūs manot?  4u.gif

Atsakyti
Atėjau atsisveikinti...jau 4 mėnuo kaip laukiuosiu. Tam, kad pastočiau po persileidimo prireikė 10 mėnesių...Kol tikėjomės su vyru ir vis galvojom, gal jau šį mėnesį, gal jau šitą tikrai-niekaip nepavyko pastoti. Kai pasakiau sau: viskas, nėra ir nereikia, nebenoriu jokių vaikų-tą mėnesį ir nesulaukiau savo dienų. Tą beje man sakė ir mano ginekologė: nustok norėti.
Taip, kad nepraskite vilties, turi pasisekti!!! Laikas visko gydo.
Atsakyti
QUOTE(Kicka @ 2014 12 30, 20:03)
Atėjau atsisveikinti...jau 4 mėnuo kaip laukiuosiu. Tam, kad pastočiau po persileidimo prireikė 10 mėnesių...Kol tikėjomės su vyru ir vis galvojom, gal jau šį mėnesį, gal jau šitą tikrai-niekaip nepavyko pastoti. Kai pasakiau sau: viskas, nėra ir nereikia, nebenoriu jokių vaikų-tą mėnesį ir nesulaukiau savo dienų. Tą beje man sakė ir mano ginekologė: nustok norėti.

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sėkmės auginat pilvuką, ir kuo greičiau supuoti savo stebukliuką. smile.gif

Sėkmės ir kitoms planuojančioms.

Mes beveik lygiai po metu nuo persileidimo, sulaukėm savo stebukliuko. smile.gif Persileidimas buvo 2013 gruodzio 10. O šių metų gruodžio 8 sulaukėm savo sveiko gražaus stebukliuko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kicka @ 2014 12 30, 20:03)

aš ir jau nebeužsuku čia.... labai man padėjo bendravimas šiame forume po netekties. Ačiū visoms už palaikymą, patarimus 4u.gif
Po A pastoti pavyko kažkur po 9 mėnesių (aišku, kažkur 4-5 mėnesius net nebandėm), nėštumo pradžia buvo truputį komplikuota (gulimas rėžimas), o ir šiaip širdyje buvo labai neramu, kad vėl nepasikartotų. Kiekvieną dieną prašiau mažylio, kad būtų stiprus, kad kovotų už save. Ir va mes jau "pusę kelio" nuėjom. Turėsim sesutę wub.gif Dukrytė be galo džiaugiasi, kiekvieną dieną pilvuką glosto...

Tad visoms linkiu stiprybės, vilties ir tas stebuklas aplankys jus... kad ir kaip banaliai skambėtų, bet laikas tikrai gydo žaizdas. Su artėjančiais Naujais metais!!!! Kad kitais metais būtų tik kuo daugiau džiaugsmo akimirkų...
Atsakyti
pries kelias dienas ir as eidama i echo su 12 savaiciu nestumu isgirdau,kad vaisius nesivysto nuo 7 savaites verysad.gif buvo sokas,buvo asaru,iskart pagulde i ligonine ir padare abrazija. pirmas nestumas buvo idealus, turiu dukryte, tai net nesitikejau,kad taip gali buti butent man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2015 01 03, 13:29)
pries kelias dienas ir as eidama i echo su 12 savaiciu nestumu isgirdau,kad vaisius nesivysto nuo 7 savaites verysad.gif  buvo sokas,buvo asaru,iskart pagulde i ligonine ir padare abrazija. pirmas nestumas buvo idealus, turiu dukryte, tai net nesitikejau,kad taip gali buti butent man verysad.gif

Uzjauciu del netekties ir linkiu tik stiprybes, deje tokie dalykai atsitinka labai daug kam ir nei viena is musu cia esanciu to taip pat nesitikejo, kad taip galetu atsitikti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nepilnai prieš savaitę ir aš turėjau abraziją, po nesivystančio nėštumo... fiziškai atsigavau iškarto, net nustebus likau, kad taip nieko po procedūros galima nejaust. Po kelių dienų buvau papildomam patikrinimui, viskas tvarkoje. Iš naujo bandyt pastot leido po dviejų ciklų, nors ligoninėj sakė, kad jau ir sulaukus pirmų mėnesinių galim bandyt vėl kviestis gandrus. Tik va baisu, kaip čia atgavus psichologinę ramybę. Nes pakol kas nesusitvarkau su savo baimėmis, kad ir sekantį kartą tai nepasikartotų, net bijot pastot pradėjau...
Beje, pirmasis nėštumas buvo idealus, kaip aš sakau, grynai vadovėlinis, o dabar bijau...
Atsakyti
Gal žinot kiek laiko galima laukti savaiminio persileidimo? Skirtinga info randu, gal kuri esat susidūrusi?
7 sav. nustojo vystytis, dabar būtu jei būtu 11 sav., teplioja jau daugiau nei savaitę, bet taip ir nesulaukiu tos dienos. Gyd konkrečiai nieko nepasakė, tik tiek, kad tai vis tiek nėr labai greitas procesas. Biški pavargau, naktim pradėjau sapnuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2015 01 03, 18:28)
Gal žinot kiek laiko galima laukti savaiminio persileidimo? Skirtinga info randu, gal kuri esat susidūrusi?
7 sav. nustojo vystytis, dabar būtu jei būtu 11 sav., teplioja jau daugiau nei savaitę, bet taip ir nesulaukiu tos dienos. Gyd konkrečiai nieko nepasakė, tik tiek, kad tai vis tiek nėr labai greitas procesas. Biški pavargau, naktim pradėjau sapnuot  doh.gif

Viskas priklauso nuo tavo organizmo, jei progesteronas nekris, tai gali ilgai uztrukti, bet jei iki 12sav nieko neivyks, butinai vel eik pas gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Apsė @ 2015 01 03, 18:23)
Sveikos  4u.gif
Nepilnai prieš savaitę ir aš turėjau abraziją, po nesivystančio nėštumo... fiziškai atsigavau iškarto, net nustebus likau, kad taip nieko po procedūros galima nejaust. Po kelių dienų buvau papildomam patikrinimui, viskas tvarkoje. Iš naujo bandyt pastot leido po dviejų ciklų, nors ligoninėj sakė, kad jau ir sulaukus pirmų mėnesinių galim bandyt vėl kviestis gandrus. Tik va baisu, kaip čia atgavus psichologinę ramybę. Nes pakol kas nesusitvarkau su savo baimėmis, kad ir sekantį kartą tai nepasikartotų, net bijot pastot pradėjau...
Beje, pirmasis nėštumas buvo idealus, kaip aš sakau, grynai vadovėlinis, o dabar bijau...

O kiek jums savaiciu buvo?
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2015 01 03, 13:29)
pries kelias dienas ir as eidama i echo su 12 savaiciu nestumu isgirdau,kad vaisius nesivysto nuo 7 savaites :verysad:  buvo sokas,buvo asaru,iskart pagulde i ligonine ir padare abrazija. pirmas nestumas buvo idealus, turiu dukryte, tai net nesitikejau,kad taip gali buti butent man :verysad:

Niekas niekada nesitiki kad būtent jam taip atsitiks. Kai pradėjom planuoti pagranduką ir nuėjau pasitarti su gine mane ispejo kad gali ir nebūti viskas taip iškart sviestu patepta nes ir metų jau 39 ir KT be pertraukos 13 metų gėriau. Netikėjau. O rezultatas toks: teigiamas NT tik po 4 mėnesių bandymų-jau net buvau pradėjus galvoti kad MB nevaisingas, nes aš pati turiu dvi paaugusias duras iš pirmos santuokos o jis savo vaikų dar neturi. Tik pasidžiaugėm savaitę, tik viską metus i priekį susiplanavau ir nei iš šio nei iš to iš pat ryto kraujuoti pradėjau kaip per mm. O dar sekmadienis. Prisigooglinau visko nete.Sulaukiau kitos dienos. Kita diena jokio kraujo nebėra, nuvažiavom pas ginę. Sako labai gaila bet jau nebėra. Viskas švaru. Sakau nesamonė pas mus giminėj nebūna P galim nors traktorius stumdyti.Patarė pora mėnesių palaukti ir vėl bandyti nes tai jau geras ženklas kad galim tureti vaikų. Po dviejų mėnesių man laikas netiko nusprendėm palaukti triju. O tada pusę metų tikslių kaip laikrodis mm ir jokių rezultatų. Gruodį neapsikentusi nuvažiavau pas ginę sakau padarykit kokius tyrimus nes
tai jau nenormalu-metai laiko praėjo ir aš turėjau jau kokį
12 kartų būti nėščia. Apžiūrėjo, padarė echo sako nu neturiu prie ko prikibti viskas gražu, kiaušidės dirba kaip bitės vienoj folikulas padidėjęs - sakyčiau leliukus tik daryti. Prirašė ten visokių tyrimų ir man ir vyrui skirtingom ciklo dienom. Parėjus dar pajuokavau MB kad turi paskutinį šansą pasidarbuoti, nes paskui gausi į plastmasinį indelį laboratorijoj analizus daryti. Tai vieną
kraują spėjau priduoti, bet atsakymo dar neatsiėmiau, o naujų išvakarėse krūtinę keistai pradėjo skaudėti. Pasidariau krūvą skirtingos firmos NT visi kažkokie vaiduokliai. Net nežinojau kad taip gali būti-nes arba tu nėščia arba ne. Koks dar tarpinis variantas? Bet šiandien jau II ryškios juostelės. Ir nieko nebeplanuoju. Bijau. Nežinau ko dar gali būti. Net džiaugtis bijau. Antra diena tinginiauju lovoj o jei trumpam atsikeliu tai vaikštau kaip ta
višta kur deda auksinius kiaušinius. Žinau kad viskas Viešpats valioje, kad abu su vyru JO labai to leliuko visus metus prašėm ir jau buvom susitaikę netgi su ta mintim kad galim ir nebesulaukti...
Atsakyti
QUOTE(mėta75 @ 2015 01 03, 19:34)
Pasidariau krūvą skirtingos firmos NT visi kažkokie vaiduokliai. Net nežinojau kad taip gali būti-nes arba tu nėščia arba ne. Koks dar tarpinis variantas? Bet šiandien jau II ryškios juostelės. Ir nieko nebeplanuoju. Bijau. Nežinau ko dar gali būti. Net džiaugtis bijau. Antra diena tinginiauju lovoj o jei trumpam atsikeliu tai vaikštau kaip ta
višta kur deda auksinius kiaušinius. Žinau kad viskas Viešpats valioje, kad abu su vyru JO labai to leliuko visus metus prašėm ir jau buvom susitaikę netgi su ta mintim kad galim ir nebesulaukti...

tikiuosi dabar bus viskas gerai
man irgi baime yra vel pastoti, nes nezinau jei ir vel taip atsitiks...
Atsakyti