QUOTE(Dubenelis @ 2014 11 11, 15:30)
Sveikos, prisijungsiu ir aš Liepos mėnesį turėjau persileidimą, buvo 10 sav., padarė abraziją. Tada mano ankstesnė ginekologė, nieko per daug neaiškinus, pasakė, kad bandyti galim jau ir po vieno ciklo. Po abrazijos baisiai bijojau ištikrųjų net nesitikėjau, kad galėtų taip greitai imti ir užkibti. Praėjus tam vienam ciklui neplanavom, bet ir labai nesisaugojom ėmė ir užkibo, o bet, tačiau.. nuėjus pas ginę, turėjo kaip ir būti 6sav., pūslelę matė, bet pačio vaisiaus ne, susitarėm laukti ir po gerų 10 dienų liepė vėl pasirodyti, tačiau jau kitą vakarą pamačiau kraujingas išskyras, nulėkėm į ligoninę, sutikau tą pačią savo ginę budinčią. Išrašė dufastono, liepė tik gulėti, atsikelti tik į tuoletą ir laukti, sakė daugiau padaryti nieko negali, nes tikriausiai kaip ir įtarė bus nesivystantis. Deja, nepavyko man išgulėti, mažiukas pabėgo. Vakar vėl buvau pas ginę, kaip ir apkalbėjom visus įmanomus tyrimų variantus, tačiau pati ginė pasiūlė dabar palaukti iki vasaros ir bandyti trečią kartą dar be tyrimų, kadangi aš jauna ir gali viskas būti gerai Galvoju su genetikais dar palauksiu, gal tik dėl infekcijų tyrimą pasidaryti, kaip jūs manot?