Man A nedarė, o kai paklausiau kada galiu vėl bandyti atsakė, kad kada tik noriu, tai dabar kyla klausimas man, ar po persileidimo (jis įvyko su pavėlavusiom mmm 10 dienų) subręsta naujas kiaušinėlis ? Gailiuosi, kad pas ginę bebūnant nesumąsčiau to paklausti
QUOTE(Isdykelle @ 2014 11 18, 18:18)
Man A nedarė, o kai paklausiau kada galiu vėl bandyti atsakė, kad kada tik noriu
Kaip įdomiai. Man tai ligoninėje pasakė, kad porą ciklų palūkėčiau Žiūrėsiu ką ketvirtadienį gydytoja pasakys QUOTE(Isdykelle @ 2014 11 18, 17:18)
Man A nedarė, o kai paklausiau kada galiu vėl bandyti atsakė, kad kada tik noriu, tai dabar kyla klausimas man, ar po persileidimo (jis įvyko su pavėlavusiom mmm 10 dienų) subręsta naujas kiaušinėlis ? Gailiuosi, kad pas ginę bebūnant nesumąsčiau to paklausti
Taip, subresta naujas kiausinelis ir galima vel pastoti jeigu nesisaugojama.
Mano gydytoja sake po pirmuju mmm vel galima planuoti jeigu esam pasiruose. Knygose nera grieztai nurodyta kiek laiko pasisaugoti po skirtingo laikotarpio nesivystanciu nestumu. Kiekviena gydytoja sneka is savo darbo patirties. Jei nestumas labai mazas buvo (4-5sav), nedare A, viskas graziai isivale ir esi psichologiskai pasiruosusi vel bandyti, o ir gydytoja sake gali is karto, tai ir galima bandyti vel
QUOTE(*Hazell @ 2014 11 18, 19:02)
Jei nestumas labai mazas buvo (4-5sav), nedare A, viskas graziai isivale ir esi psichologiskai pasiruosusi vel bandyti, o ir gydytoja sake gali is karto, tai ir galima bandyti vel
Na va gavau atsakymą Kažkiek ir pati googlinau, bet norisi ir jūsų patarimo, nes sekiau jus nuo pat pastojimo (turbūt ir prisigalvojau beskaitydama ) Na tikėkimės nepaskubėsiu, o ir psichologiškai labai nenusivyliau, nes taip to žirniuko ir nepamačiau ekrane Nespėjau prisirišti Reiškia laukiu jau gruodžio 13 dienos neateinančių mėmių
Man leido planuoti po pirmųjų mmm arba jų net nelaukti, jei tik jaučiausi tam psichologiškai pasiruošusi
Sveikos,
Ar yra cia merginu su PKS ir turejusiu A? Kaip sekesi sulaukti pirmuju menesiniu ?
Ar yra cia merginu su PKS ir turejusiu A? Kaip sekesi sulaukti pirmuju menesiniu ?
Kaip laikotes, merginos? taip aprimom, laukiam svenciu turbut ane? jau po biski nuotaikos tokios ir ateina
Galėtų kalėdoms senis atvežti II brūkšnelių
Aš maniau, kad visos į FB nulėkė, todėl taip ramu
Kaip jūs? Planuojat? Kažkaip, atrodo, laikas lėtai eina, kai lauki
Norėčiau ir aš Kalėdoms taip ilgai lauktų II
Visoms to ir linkiu
Visoms to ir linkiu
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 21, 09:41)
Aš maniau, kad visos į FB nulėkė, todėl taip ramu
Visoms to ir linkiu
Visoms to ir linkiu
Tai panaisiai ir yra, kadangi sia tema reik vistiek priskirti daugiau prie informacines, tai ten kazkaip paprasciau apie viska pasipasakoti sios temos neterstiant.
Man po poros savaiciu nusimato histeroskopija, bijau kaip velnio, bet reikia ta polipa rauti lauk. Tada tik jau kitais metais gale po visu gydymu bus galima ir apie II pasvaigti
As stengiuos kazkuom uzsiimti ir negalvoti,kad va planuoju,kad laukiu II. Stengiuos negalvot kelinta ciklo diena,kada O ir pan.
Mano patirtis rodo,kad ar lauki,ar ne, tiem dviem bruksneliam vienodai,pasirodo jie kada nori 😀
Dar gydaus dabar visokius ano galo grybelius,nes tepinelis nekoks buvo..
Tai vel nukreipia mintis nuo planavimu..
Mano patirtis rodo,kad ar lauki,ar ne, tiem dviem bruksneliam vienodai,pasirodo jie kada nori 😀
Dar gydaus dabar visokius ano galo grybelius,nes tepinelis nekoks buvo..
Tai vel nukreipia mintis nuo planavimu..
QUOTE(Markata @ 2014 11 21, 18:22)
Man po poros savaiciu nusimato histeroskopija, bijau kaip velnio, bet reikia ta polipa rauti lauk. Tada tik jau kitais metais gale po visu gydymu bus galima ir apie II pasvaigti
Ta prasme galesi planuoti tik 2015 metu gale?