Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs cholesterolio kiekis

QUOTE(lucero @ 2009 07 13, 20:33)
wow geras, o aš lašinių nevalgau visai. Imunitetas silpnas....g.gif o užsimaniau jau lašinių,jaučiu metus aš jų nevalgius  rolleyes.gif

Retkarčiais lašinukų pasiilgstu biggrin.gif su pomidoriuku, agurkėliu, tikras skanumėlis, svarbu nepadauginti. smile.gif
Nžn. ar tai tiesa, bet esu girdėjusi, kad net vegetarai, nevalgantys mėsos, kartais valgo lašinius ir renkasi sūdytus.
Atsakyti
Sveiki! As geriau lecitina,tai man nieko nepadejo.Vaistinej patare gerti lecitina ir zuvu taukus. Geriau tris menesius ir jokio rezultato! Gal reikes liaudiskom priemonem bandyt? g.gif
Atsakyti
Pabandykite mažinti cholesterolį tokios sudėties: 0,5 kg spanguolių, 200gr česnako ir 1,0 kg medaus. Spanguoles sutrinti blenderiu ir sumaišyti su medumi, palaikyti parą šaldytuve, po to įmaišyti sutarkuotą česnaką. Viską permaišyti ir po paros galima vartoti po 1 desertinį šaukštą 20min. prieš valgį. Rūkštingumo nekėlė, pašalinio poveikio nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2009 07 14, 21:28)
Sveiki! As geriau lecitina,tai man nieko nepadejo.Vaistinej patare gerti lecitina ir zuvu taukus. Geriau tris menesius ir jokio rezultato! Gal reikes liaudiskom priemonem bandyt? g.gif

Omega 3 reikia gert iki gyvos galvos mirksiukas.gif
Geriausiai cholesteroli sudegina fizinis kruvis ir aisku + dieta thumbup.gif
Na jei yra labai aukstas ar yra kitu rizikos faktoriu reikia gert statinus 4u.gif

Aisku tos visos liaudies priemones, ypac su cesnakais irgi tik i nauda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musik: 15 liepos 2009 - 15:05
QUOTE(Faustinata @ 2009 07 14, 20:18)
Pabandykite mažinti cholesterolį tokios sudėties: 0,5 kg spanguolių, 200gr česnako ir 1,0 kg medaus. Spanguoles sutrinti blenderiu ir sumaišyti su medumi, palaikyti parą šaldytuve, po to įmaišyti sutarkuotą česnaką. Viską permaišyti ir po paros galima vartoti po 1 desertinį šaukštą 20min. prieš valgį. Rūkštingumo nekėlė, pašalinio poveikio nebuvo.

Atsiprašau, neteisingai parašiau - spanguolių turi būti 1 kg.
Atsakyti
Apie cholesterolį, galima pasiskaityti Čia
Atsakyti
Laba, priimkite ir mane į savo būrelį. Šiandien sužinojau, kad mano cholesterolis yra padidėjęs (6,19 mmol/l). Nors gydytoja buvo labai kategoriška ir šio tyrimo nenorėjo man paskirti tipo labai esi jauna ir nėra čia ko ieškoti ligų, taigi už tyrima susimokėjau ir visgi jį pasidariau. Ir tuo labai džiaugiuosi, kuo ankščiau pradėsiu rūpintis tuo greičiau gal jis susinormalizuos. Labai ačiū už visus patarimus pradėsiu gerti lecitiną o paskui žiūrėsiu kaip bus. Parašykit kaip jums sekasi, kas labiausiai padeda. Aciū. Visoms sekmės
Atsakyti
Na,kadangi tuoj prasides spanguoliu sezonas parasysiu ir as viena recepteli,kuri darau savo vyrui,cia ir cholesteroli mazina ir spaudima
1itras spanguoliu
0,5 litro medaus
2 galvos cesnaku
cesnakus nulupti ir sumalti su panguolemis(as su blenderiu susmulkinu)sudeti medu,ismisyti,laikyti saldytuve,gerti po 2 arbatinius saukstelius ryta,vakara
Atsakyti
Cholesterolio kiekį, padidindamas tulžes rūgščių išskyrimą, mažina gyslotis. Jis taip pat pasižymi ir organizmo detoksikacinėmis savybėmis.
"Blogo" cholesterolio LDL kiekį mažina bei didina "gerojo" HDL kiekį polikosanolis: 5mg dozė per 8 savaičių laikotarpį vidutiniškai sumažina LDL cholesterolio kiekį 21proc, o simvastatino - 26proc.; 20mg polikosanolio sumažina trombocitų agregaciją taip pat kaip ir 100mg asperino.
Daugiau kaip 50 cheminių reakcijų išgaunant energiją iš riebalų, angliavandenių ir baltymų dalyvaujantis niacinas (vitaminas B3) atlieka natūralų cholesterolio kiekio reguliavimą.
Iš miramedžių (Commiphora mukul) išgaunamas gugulipidas mažina riebalų ir cholesterolio absorbciją organizme bei greitina riebalų išsiskyrimą iš organizmo ir taip padeda palaikyti normalų jų kiekį.
Polisacharidas gliukomananas ypač veiksmingas didelį antsvorį turintiems žmonėms - bendras cholesterolio, mažo tankio lipoproteinų, trigliceridų kiekis per 4 savaites vidutiniškai sumažinamas 23ptoc.
Kofermentas Q10, dar vadinamas medžiagų apykaitos katalizatoriumi, rekomenduojamas pradėti vartoti kasdien nuo 40 metų.
Fitosteroliai - augaliniai steroliai struktūriškai panašūs į cholesterolį - veikdami žarnyne sumažina LDL cholesterolio absorbciją, o HDL įtakos neturi. Nuolatinis jų vartojimas po 800mg sumažina širdies ligų riziką iki minimumo. Vegetarų kraujospūdis, cholesterolio kiekis, kūno svoris paprastai yra gerokai mažesnis nei valgančiųjų mėsą. Tačiau ir pastarieji nėra visiški sveikuoliai - dažnai jie kenčia dėl anemijos, gali susirgti kitomis ligomis, kurios retai pasitaiko tarp mėsos valgytojų 4u.gif
Atsakyti
svekos.mano vyrui pries2 metus holesterolis buvo 4,5,po metu 6,6,o pris puse metu 6,8.vyras puole vos ne i depresija,is iskart mete rukyt,nors ruke 25 metus,ir kasryta valg0 ant tuscio skrandzio 1 sauksta is vakaro uzmektu avizu dribsniu,pries savaite pasitikrino holestroli-5,3,dabar kaip ant sparnu.Tiesa ir spaudimas nukrito,budavo 140-90,dabar 120-80.Pameginkit tas avizas,gal ir jums pades,ir nebrangu,ir tikrai nepakenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 01, 08:19)
svekos.mano vyrui pries2 metus holesterolis buvo 4,5,po metu 6,6,o pris puse metu 6,8.vyras puole vos ne i depresija,is iskart mete rukyt,nors ruke 25 metus,ir kasryta valg0 ant tuscio skrandzio 1 sauksta is vakaro uzmektu avizu dribsniu,pries savaite pasitikrino holestroli-5,3,dabar kaip ant sparnu.Tiesa ir spaudimas nukrito,budavo 140-90,dabar 120-80.Pameginkit tas avizas,gal ir jums pades,ir nebrangu,ir tikrai nepakenks smile.gif

Ačiū, kad priminei buvau apie tai girdėjusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes;) galiu pagelbeti pasiulydama vartoti Maisto papildus is norvegijos su ruonio taukais ,omega 3.6.9,melyniu ekstarktu,Q10.kaina tik 60lt ir pakuotes uztenka 2 men.parasykit az ir jovita.vereniute@gmail.com:4u: va truputis informacijos apie omega3,6,9 nauda organizmui,kad nereiketu pacioms ieskotis:)OMEGA 3 • 6 • 9: Palaiko Sveikus Širdies ir Cholesterolio Lygmenis • Palaikykite širdies ir kraujagyslių sveikatą • Padeda trukdyti krūtinei, prostatai ir dvitaškio vėžiui • Padeda gydant alergija, astma ir įvairiu odos sutrikimu • Palaiko sveikus plaukus, odą ir nagus • Mažina kraujospūdį, atpalaiduoja kraujagysles ir sumazina cholesterolio padidejima • Kas yra Omega 3 • 6 • 9? Omega 3, 6 ir 9 riebių rūgščių grupės visi turi savyje būtinas riebias rūgštis, būtinas gerai sveikatai. Studijavimas parodė, kad dietos, turtingos riebių rūgščių, palaiko širdies sveikatą, skatindamos deramą cholesterolio lygmeni. Omega 3 žuvies,ruonio tauku yra aukšta dviejose riebiose rūgštyse, svarbiose žmogaus sveikatai, DHA ir EPA. Šitos dvi riebios rūgštys yra pagrindines daugeliui ligų sutrukdyme. Nuolatinis žuvies,ruonio tauku vartojimas su omega 3.6.9.yra labai padrąsintas kaip pagrindinė sudedamoji dalis jūsų sveikatos gerinime. Kodėl Jūs turite Paimti Omegą 3 • 6 • 9? Būtinos riebios rūgštys Omegoje 3 • 6 • 9 turi kelias svarbias funkcijas. Jie yra būtinas komponentas ląstelės sienų ir ląstelinių membranų visuame kūne, jie padeda energijos gamyboje, ir jie padeda reguliuoti cholesterolio lygi,nuotaiku kaitas,depresija,gerina regejima,atminti,kraujotakos ir sirdies darba,stiprina imunine sistema,mazina dideli kraujospudi. Omega 6 gali padėti tinimui ir skausmui, susijusiam su PMS,mazina migrenos,galvos skausmus. Tai taip pat palaiko sveiką odą, plaukus ir nagus ir apskritai padeda sukelti hormoninį ir emocionalų balansą. .Vartodami omega 3 6 9 prieda yra geras būdas garantuoti, kad jūs gaunate būtinas maistingas medžiagas savo gerai sveikatai.

Atlikti tyrimai rodo, kad Omega-3,6,9 vartojimas:

*
sumažina miokardo infarkto, staigios mirties tikimybę, pacientams, sergantiems koronarine širdies liga
*
gali padėti palaikyti normalų arterinį kraujospūdį, palankiai veikdama kraujagyslių sienelių lygiuosius raumenis,
*
slopina trombų formavimąsi, tokių būdu, mažina kraujagyslių užsikimšimo tikimybę, mažina aterosklerozinių plokštelių formavimasi. Taip pat turi įtakos cholesterolio mažėjimui kraujyje dėl to sumažėja širdies ir kraujagyslių sistemos ligų rizika.
*
modifikuoja širdies raumens elektrinį aktyvumą, slopina polinkį į aritmijas.
*
astarųjų metų japonų, vokiečių ir švedų mokslininkų darbai įrodė, kad maisto racione esančios Omega-3 RR yra nepaprastai svarbios regėjimo aštrumui, nes jos yra svarbiausia sudėtinė visų impulsą perduodančių ląstelių membranų sudėtinė dalis tiek akių tinklainėje,
*
būtinos ir brandžių smegenų ląstelių normaliam funkcionavimui. mirksiukas.gif
Atsakyti