Nusipirkau lecitino ir vaistininkė sakė, kad atsiliepimai jį vartojusių yra geri
Jega as tai rytoj darysiu cholesterolio tyrima , pagaliau bet nezinau ar daktare pasakys skaiciukus , man daznai buna taip jei geri tyrimai tai daktare sako tyrimai geri ar labai geri ir tiek o blogus tai pasako
QUOTE(lucero @ 2009 02 04, 22:56)
Jega as tai rytoj darysiu cholesterolio tyrima , pagaliau bet nezinau ar daktare pasakys skaiciukus , man daznai buna taip jei geri tyrimai tai daktare sako tyrimai geri ar labai geri ir tiek o blogus tai pasako
sveikinu!
tikėkimės, kad skaičiukai bus teisingi. Atsikratysi nerimo Pasigirk, kai turėsi atsakymą.
Kai gyd nenorėdavo sakyti tyrimų, aš išsitraukdavau užrašų knygelę ir pasakydavau, kad noriu užsirašyti, kitam kartui palyginimui. Na taip sakant savai statistikai Turėjau anksčiau tokią nesupratingą gyd. Vis sakydavo, kad jauna, neturiu sirgti, gal tingiu, gal biuletenio noriu. Paskui poliklinikoje vyko kažkoks teritorijų perskirstymas ir aš patekau pas savo dabartinę gyd. Esu ja labai patenkinta.
Lucero,
kaip cholesterolio tyrimukas?
kaip cholesterolio tyrimukas?
Sveikos, dariausi kraujo tyrimus ir vos negavau soko, kai gydytoja pasake, kad cholesterolio galetu buti ir norma... ale cia dar gydymo nereikia, bet dave sarasiuka produktu, kuriu galeciau ir primazinti. Rezultatas=5.8 (cia bendras). Riebiai niekada nevalgiau, nu fermentini suri ir siaip visokius surius tai labai megstu, kiaulienos kokius pora kartu per menesi suvalgau, pagrinde - vistiena ir zuvis; naudojam tik alyvuogiu alieju, kepam dazniausiai be aliejaus... sokolada tai va irgi megstu Negaliu atsigauti...
QUOTE(Orrange @ 2009 02 18, 22:40)
Sveikos, dariausi kraujo tyrimus ir vos negavau soko, kai gydytoja pasake, kad cholesterolio galetu buti ir norma... ale cia dar gydymo nereikia, bet dave sarasiuka produktu, kuriu galeciau ir primazinti. Rezultatas=5.8 (cia bendras). Riebiai niekada nevalgiau, nu fermentini suri ir siaip visokius surius tai labai megstu, kiaulienos kokius pora kartu per menesi suvalgau, pagrinde - vistiena ir zuvis; naudojam tik alyvuogiu alieju, kepam dazniausiai be aliejaus... sokolada tai va irgi megstu Negaliu atsigauti...
Tai va, vištienos tik krūtinėlę ir be jokių skūrelių valgyt galima Bet nesidžiauk labai, kad nuo maisto pakeitimo kažkas pasikeis...Tikrai ne, jeigu tai yra paveldima.
Vision papildas Sveltform tikrai mazina cholesteroli
Po lecitino vartojimo, darysiu tyrimus, o tada bus matyt. Lecitinas geriamas 5 -6 mėn
Kaip cholesterolis, merginos? Gal pakitimų į gerą pusę yra?
Lašiniai sunkus ir kenksmingas maistas?
Žmogus negali gyventi be riebalinių rūgščių. Jas naudoja širdies raumuo, imuninė, cholesterolio apykaitos sistema. Tokios rūgšties pasitaiko retame augale, o lašiniuose to yra pakankamai. Čia yra ir tokių riebalinių rūgščių, kurios valo kraujagysles ir saugo organizmą nuo aterosklerozės.
Netiesa, kad lašiniai sunkus maistas. Jie puikiai virškinami ir gerai įsisavinami. Čia tris sykius mažiau cholesterolio, nei svieste. Tinkamas cholesterolio kiekis reikalingas žmogaus smegenims ir sudaro imunines ląsteles, kurios apsaugo nuo virusų ir kitokių infekcijų.
Žmogus negali gyventi be riebalinių rūgščių. Jas naudoja širdies raumuo, imuninė, cholesterolio apykaitos sistema. Tokios rūgšties pasitaiko retame augale, o lašiniuose to yra pakankamai. Čia yra ir tokių riebalinių rūgščių, kurios valo kraujagysles ir saugo organizmą nuo aterosklerozės.
Netiesa, kad lašiniai sunkus maistas. Jie puikiai virškinami ir gerai įsisavinami. Čia tris sykius mažiau cholesterolio, nei svieste. Tinkamas cholesterolio kiekis reikalingas žmogaus smegenims ir sudaro imunines ląsteles, kurios apsaugo nuo virusų ir kitokių infekcijų.
QUOTE(liūtuke @ 2009 07 13, 21:06)
Lašiniai sunkus ir kenksmingas maistas?
wow geras, o aš lašinių nevalgau visai. Imunitetas silpnas.... o užsimaniau jau lašinių,jaučiu metus aš jų nevalgius