Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs cholesterolio kiekis

QUOTE(liūtuke @ 2009 01 26, 21:41)
Niekas neprisijungia, gaila cray.gif

Galiu jungtis, jei priimsit... Aš tik nesenai sužinojau apie šią savo bėdą verysad.gif
Tai dabar ieškau visokiausios informacijos. Po mėnesio planuoju pakartot tyrimą, jeigu bus pamažėjęs tai gerai, jei ne - teks vaistus pradėt gert unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2009 01 27, 00:51)
Galiu jungtis, jei priimsit... Aš tik nesenai sužinojau apie šią savo bėdą  verysad.gif 
Tai dabar ieškau visokiausios informacijos. Po mėnesio planuoju pakartot tyrimą, jeigu bus pamažėjęs tai gerai, jei ne - teks vaistus pradėt gert  unsure.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Pasak gydytojos, kai pradedi gerti vaistus, juos reikia gerti faktiškai visą gyvenimą, nes nustojus gerti Cholesterolio kiekis šokteli dvigubai ar dar daugiau, todėl mesti staigiai negalima.Žodžiu perspektyva nėra viliojanti , tik su gyd priežiūra galima mažinant nustoti gerti, jei pasiseks apsieiti be jų.
Kol kas geriu Omega - 3, maiste stipriai apmažinau riebalus ir labai tikiuosi geresnių skaičiukų tyrimuose.
Atsakyti
Sveiki.
Man taip pat buvo padidejes cholesterolis. Tai gydytoja sake, kad gali buti nuo streso, nors nelabai tikiu. Jokiu vaistu neisrase. O jums dare tik bendra cholesterolio tyrima? Ar dare lipograma? Ar ivardijo priezastis ( pvz. antsvoris ir t. t.)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameja: 27 sausio 2009 - 12:56
QUOTE(ameja @ 2009 01 27, 13:56)
Sveiki.
Man taip pat buvo padidejes cholesterolis.  Tai gydytoja sake, kad gali buti nuo streso, nors nelabai tikiu. Jokiu vaistu neisrase. O jums dare tik bendra cholesterolio tyrima? Ar dare lipograma? Ar ivardijo priezastis ( pvz. antsvoris ir t. t.)?

Taip, gydytojai mini visą eilę priežasčių, deja tame tarpe ir stresą.
Mano atveju viena iš priežasčių skydliaukės veiklos sutrikimas. Tyrimų skaičiukai didoki visi.
Apie vaistus rašiau ankstesniame savo poste.
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 01 27, 09:47)
Sveika prisijungus 4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(ameja @ 2009 01 27, 12:56)
Sveiki.
Man taip pat buvo padidejes cholesterolis.  Tai gydytoja sake, kad gali buti nuo streso, nors nelabai tikiu. Jokiu vaistu neisrase. O jums dare tik bendra cholesterolio tyrima? Ar dare lipograma? Ar ivardijo priezastis ( pvz. antsvoris ir t. t.)?

Man dar nieko daugiau nedarė, tyrimą (bendrą cholesterolio) pasidariau laboratorijoj, pas gyd. dar nebuvau, eisiu kitą savaitę...

QUOTE(liūtuke @ 2009 01 27, 14:07)
Mano atveju viena iš priežasčių skydliaukės veiklos sutrikimas. Tyrimų skaičiukai didoki visi.

Mano skydliaukė irgi sutrikus verysad.gif Tik skydliaukė į priešingą pusę...
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2009 01 28, 00:53)
Ačiū  4u.gif
Man dar nieko daugiau nedarė, tyrimą (bendrą cholesterolio) pasidariau laboratorijoj, pas gyd. dar nebuvau, eisiu kitą savaitę...
Mano skydliaukė irgi sutrikus  verysad.gif  Tik skydliaukė į priešingą pusę...

Lauksiu žinių, ką gyd sakys. Linkiu sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif
Pas mane padidejes holesterolis 6,3. Nusipirkau Omega-3,taciau man drauge rekomendavo ,nusipirkti kvieciu gemalu aliejaus [salto spaudimo]ir gerti po 1 arbatini sauksteli,ryte pries valgi.Gal kuri tai isbandet ?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Ar-And @ 2009 01 31, 14:43)
Sveikutes 4u.gif
Pas mane padidejes holesterolis 6,3. Nusipirkau Omega-3,taciau man drauge rekomendavo ,nusipirkti kvieciu gemalu aliejaus [salto spaudimo]ir gerti po 1 arbatini sauksteli,ryte pries valgi.Gal kuri tai isbandet ?Aciu.

Labux 4u.gif
pasitaikė labai gera gyd. nes, šalto spaudimo aliejus padeda organizmui gaminti gerąjį cholesterolį, kuris iš organizmo Šalina blogąjį cholesterolį ( kaip ir omega - 3 ), kodėl būtent kviečių gemalų aliejaus, nžn. Tinka ir jis , ir saulėgrąžų, ir alyvuogių, svarbu būtų šalto spaudimo, nes jis būna kokybiškas.
Atsakyti

Liutuke 4u.gif aciu uz atsakyma.Jau pradejau gert ,tik neskanus
Atsakyti
QUOTE(Ar-And @ 2009 01 31, 17:29)
Liutuke  4u.gif  aciu uz atsakyma.Jau pradejau gert ,tik neskanus

Neskanu, bet sveika! thumbup.gif O kodėl aliejus ryte, nevalgius? Juk juo rekomenduoja paskaninti salotas + omega -3 geriasi po valgio. Svarbu valgyti šalto spaudimo aliejų ir nepadauginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 31 sausio 2009 - 19:32

Liutuke,
gal gali parasyt ,ka reiskia[ nepadaugint ]aliejaus?
Tikrai nezinau ,kuri laika ji galima vartoti.Aciu ,visoms 4u.gif
Atsakyti
Pas mane cholesterolis virš 6 jau senai, bet daktarai jokių vaistų neprirašinėjo, sakė, reguliuokis ką valgai, gerk žuvų taukus, česnako tabletes, nes šie preparatai valo kraują 4u.gif Taip ir dariau, kokius pusę metų, aš ir taip mėsos ne mėgėja, vištieną, triušieną valgiau, daug vaisių ir daržovių, mažai pieno produktų, viską kepiau ir tušinau alyvuogių aliejuje mirksiukas.gif Deja, po rimtesnių tyrimų ir šeimos sveikatos problemų panagrinėjimo supratau, kad tai yra paveldėta iš mamos pusės ir nieko labai pakeisti negalima g.gif Dabar geriu vaistus, nes dietos nieko nepadėjo. Torvakart-viena tabletukė pietų metu ir taip visą gyvenimą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo namiseda: 02 vasario 2009 - 10:29