QUOTE(Radmile @ 2013 12 16, 11:16)
Žmonių turinčių padidintą cholesterolį palaipsniui daugėja, proporcingai didėja (ir jaunėja !) ir sergamumas širdies ligomis, cukriniu diabetu, autoimuninėmis ligomis ir vėžiniais susirgimais
Tai kaip čia susiję su didesniu imunitetu?
kaip nedidės, kai vis daugiau vartojama perdirbto maisto ir mitybos pagrindas iš krakmolo/cukraus, o tai, savaime aišku, atveda prie ligų. Per padidėjusį
insulino išskyrimą ir atsparumą/rezistenciją jam.
Tačiau tyrimai rodo, kad ilgaamžiai turi padidėjusį cholesterolį( na čia su normomis lyginant) ir
žemą insulino lygį.
Kinijoje aukščiausias cholesterolio lygis prilygsta mūsų žemiausiam. Pagal tą senučių teoriją, kinai turėtų turėti rimtų sveikatos problemų , bet yra atvirkčiai
Šioje šalyje kaip tik sergamumas širdies ir vėžiniais susirgimais nuo kelių iki keliasdešimt kartų mažesnis nei vakaruose
o gyvenimo trukmė? Palygink.
Ta teorija su anabolikais ir katabolikais kažkaip per daug sudėtinga , gyvenimo esmė ir pilnatvė paprastume
tai kad tai super paprasta- jei turi tą padidėjusį cholesterolį, pasimatuoji bent savo šlapimo pH, jo tankį ir žinai, kas pas tave dedasi. Jei šlapimas rūgštas, tankis didelis- esi katabolizme, valgyk gyvulinius riebalus, pH vidurkis virš 6,2, tankis mažas, tau reikia aliejų. Čia SM forume turėjom keletą, kurie, kol nesidarė tyrimo, kad tai išsiaiškinti, šiek tiek "pagrybavo", tačiau kai išsiaiškino- cholesterolis ėmė mažėti, valgant tinkamus riebalus.
Mano cholesterolis dabar padidėjęs, kolkas esu ieškojimuose , kas yra geriausia. Bet jūsų teorijoje man per daug prieštaravimų.
tai ne mano teorija, tik matau jos pritaikymą praktikoje ir realius pavyzdžius.
Tačiau sėkmės ieškojimuose, tik nepamiršk pasidalinti
čia statistikos šiek tiek:
na, o dabar susirask tas pačias šalis pagal gyvenimo trukmę.