Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs cholesterolio kiekis

QUOTE(limma @ 2012 08 16, 10:03)
norejau paklausti, o ka su jomis darote?

Aš išdžiovinusi bandysiu virti arbatą ir gerti smile.gif Ji valo organizmą,gerina kepenų veiklą, sako pirkti labai brangios, o kiek jų auga aplink, reik imti, kasti ir džiovinti.
apie pienes

Rašo, kad sultys gerai, bet kaip jas išgauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 16 rugpjūčio 2012 - 14:38
QUOTE(Mintė @ 2012 08 16, 15:36)
Aš išdžiovinusi bandysiu virti arbatą ir gerti smile.gif Ji valo organizmą,gerina kepenų veiklą, sako pirkti labai brangios, o kiek jų auga aplink, reik imti, kasti ir džiovinti.
apie pienes

Kasti šaknis reikia vėlai rudenį (rugsėjo pab., spalio mėn.) arba anksti pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2012 08 16, 15:01)
Kasti šaknis reikia vėlai rudenį (rugsėjo pab., spalio mėn.) arba anksti pavasarį.

man kažkaip rudenėja, galvojau gal jau galima cool.gif aišku, teks laukti dar mėnesiuką.
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2012 08 16, 14:36)
apie pienes

aciu uz nuoroda, reiks irgi issikasti.... 4u.gif
Atsakyti
Kaip tuscia sioj temoj,sveikos visos bigsmile.gif Perskaiciau visus psl. ir stosiu i kova su cholesteroliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2012 10 18, 16:30)
Kaip tuscia sioj temoj,sveikos visos bigsmile.gif Perskaiciau visus psl. ir stosiu i kova su cholesteroliu  smile.gif

Labas mergaites jungiuosi prie jusu . as su savo holesteroliu jau koie trys metai man iskart paskyre tabletes simvastatin 40mg gerti vakarais . as juos ir geriu bet be gyditojo zinios buvau nutraukusi sedau ant arbatu ir dar baisesnes dietos pirmus menesius nejutau jokiu pozymiu o veliau prasidejo baisiniai prakaitavimai naktim kraujas vel rode auksta holesteroly gyditoja norejo padidinti doze vaistu teko prisipazint kad ju nebegeriu tai gavau pylos kad pradejus gerti vaistus ju nutraukti negalima nes organizmas pats nebepasaliuna blogojo holesterolio tai teko vel sest ant tableciu arbatas y saly padet tai vat tokia mano savigydos istorija . Norejau nors viena tablete maziau nuodyt organizma o se tau niekas nepavyko g.gif . Jei jusu holesterolis padidejas nezymei tai tik dietom ir arbatom galima sunormalizuoti tabletes paskutinei vietoj nes pradejus jas gert kelio atgal nera .
Atsakyti
sveikos, gal zinote ar gali buti susije padidejes cholesterolis su daznu kraujo begimu i nosies?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 10, 09:09)
sveikos, gal zinote ar gali buti susije padidejes cholesterolis su daznu kraujo begimu i nosies?

As ir to paties kausiau seimistes o ji atsake kad man kraujas is noses bega nes rugstys pragrauzia kapiliarus ir jie pralaidus yra as turiu gerl
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 12 10, 13:54)
As ir to paties kausiau seimistes o ji atsake kad man kraujas is noses bega nes rugstys pragrauzia kapiliarus ir jie pralaidus yra as turiu gerl

blink.gif tipo kraujavimas is nosies yra del gerl???
kazkokia nesamone...
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 10, 17:23)
blink.gif  tipo kraujavimas is nosies yra del gerl???
kazkokia nesamone...

Kaip tas kraujiavimas pas tave yra ? man kiekviena ryta buna pvz kai puciu nosi viisad ir pradeda teketi arba nei is sio nei is to atsikeliu is lovos ir atsisedu ir prasideda upeliai . Zinok as tikiu kad man gali but ir nuo gerl nes ir ausi skauda butent nuo gerl . Tas gerl netokia nekalta liga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 12 11, 01:38)
Kaip tas kraujiavimas pas tave yra ? man kiekviena ryta buna pvz kai puciu nosi viisad ir pradeda teketi arba nei is sio nei is to atsikeliu is lovos ir atsisedu ir prasideda upeliai . Zinok as tikiu kad man gali but ir nuo gerl nes ir ausi skauda butent nuo gerl . Tas gerl netokia nekalta liga  doh.gif

man dazniausia nei is sio nei is to pvz pabundu ir bega.... tai va vakar buvau pas gydytoja del to, zinok jokio gerl nesake schmoll.gif , nors as turiu ta gerl, bet sake visu pirma reikia ziuret BLUZNI blink.gif tai va parase bluznies-kasos-kepenu choskopija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 11, 07:31)
man dazniausia nei is sio nei is to pvz pabundu ir bega.... tai va vakar buvau pas gydytoja del to, zinok jokio gerl nesake schmoll.gif , nors as turiu ta gerl, bet sake visu pirma reikia ziuret BLUZNI  blink.gif  tai va parase bluznies-kasos-kepenu choskopija unsure.gif

Aiswku tada o prie ko bluznis ?
Atsakyti