Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs cholesterolio kiekis

QUOTE(lina46 @ 2012 03 01, 19:01)
Faustinata,atsiliepk,papasakok mums kaip tau sekesi su avizinemis kruopomis,ar nukrito cholesterolis,juk jau 2men.praejo 4u.gif .

lina 46, nepraėjo dar du mėnesiai, tai bus tik kovo pabaidoje. Sunkiai man sekasi su tom avižom, nes kepenys nelabai noriai apdoroja, kadangi neturiu tulžies pūslės. Geriu su tarpeliais. Vienoje svetainėje bendrauju su Londone studijuojančiu, sveiką mitybą, lietuviu, tai kaip pasakiau, kad toks aukštas blogo cholesterolio rodiklis, jis man rašė, kad kažkur vyksta uždegiminiai procesai. Na taip, man beveik visada buvo skausminga vieta ties kepenim ir bamba. Tai jei patikėsit, aš tų vietų skausmingumą beveik panaikinau su Su Džok rolleyes.gif Bus įdomu, kai atliksiu kraujo tyrimą balandžio pradžioje.
Atsakyti
laba, ir as netiketai suzinojau, kad man padidejes cholesterolis, nestumo metu turejau tromboze, dabar maitinu krutimi, paskaiciusi moksline literatura ir ne tik suzinojau, kad nestumo ir zindymo metu cholesterolis gali ryskiai soktelt. siaip visalaik mityba ziurejau ir ziuriu, tai ta zinia man kaip is dangaus. ar buvo kam, kad pabaigus maitint tas padidejimas dingtu ? o kur dar stresai per paskutini menesi, del savo ir vaiko sveikatos, kai atsirado trombas...busiu labai dekinga 4u.gif mano cholesterolis biski virs 7.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loacker: 06 kovo 2012 - 10:46
Tas truputis virš septynių, tai nieko baisaus. Pvz. mano šeimos gydytojas šitokio rodiklio nesureikšmino, bet svarbu jei yra dideli trigliceridų, MTL, DTL nukrypimai.
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2012 03 06, 12:14)
Tas truputis virš septynių, tai nieko baisaus. Pvz. mano šeimos gydytojas šitokio rodiklio nesureikšmino, bet svarbu jei yra dideli trigliceridų, MTL, DTL  nukrypimai.

drinks_cheers.gif suprantu, kad pas mane ausktutine normos riba..o issamios lipogramos dar nesidariau, nustosiu maitint, tada kartosiu..o sviesto tai nebevalgau, nudziugau suzinojus, kad avizu dribsniai mazina - labai daznai pietums ja valgau, dabar nori nenori dar sumazinau visu sunaudojamu riebalu, nors siaip vienintele blogybe buvusi - sviestas..
Atsakyti
QUOTE(Loacker @ 2012 03 06, 13:41)
drinks_cheers.gif suprantu, kad pas mane ausktutine normos riba..o issamios lipogramos dar nesidariau, nustosiu maitint, tada kartosiu..o sviesto tai nebevalgau, nudziugau suzinojus, kad avizu dribsniai mazina - labai daznai pietums ja valgau, dabar nori nenori dar sumazinau visu sunaudojamu riebalu, nors siaip vienintele blogybe buvusi - sviestas..

Cholesterolio mažinimui dribsniai valgomi ryte ( nieko nevalgius ) užplikyti verdančiu vandeniu, arba šaltu vandenuku užpilti iš vakaro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2012 03 06, 14:13)
Cholesterolio mažinimui dribsniai valgomi ryte ( nieko nevalgius ) užplikyti verdančiu vandeniu, arba šaltu vandenuku užpilti iš vakaro. 4u.gif

doh.gif 4u.gif 4u.gif
ir kiek to turinio reikia suvalgyti ?
Atsakyti
QUOTE(Loacker @ 2012 03 06, 12:48)
doh.gif  4u.gif  4u.gif

Man patarė 2-3 valg. šaukštus užmerkti iš vakaro ir prieš pusryčius suvalgyti. Kad būtų gardžiau įmesdavau kelias razinas.
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2012 03 05, 11:24)
lina 46, nepraėjo dar du mėnesiai, tai bus tik kovo pabaidoje. Sunkiai man sekasi su tom avižom, nes kepenys nelabai noriai apdoroja, kadangi neturiu tulžies pūslės. Geriu su tarpeliais. Vienoje svetainėje bendrauju su Londone studijuojančiu, sveiką mitybą, lietuviu, tai kaip pasakiau, kad toks aukštas blogo cholesterolio rodiklis, jis man rašė, kad kažkur vyksta uždegiminiai procesai. Na taip, man beveik visada buvo skausminga vieta ties kepenim ir bamba. Tai jei patikėsit, aš tų vietų skausmingumą beveik panaikinau su Su Džok rolleyes.gif  Bus įdomu, kai atliksiu kraujo tyrimą balandžio pradžioje.

Man pazystama vaistininke sake jog didelis cholesterolis gali buti jeigu yra persisukusi kasa,reiketu pasirodyti ekoskopuotojui.
Atsakyti
QUOTE(Loacker @ 2012 03 06, 14:48)
doh.gif  4u.gif  4u.gif

Kol mano kepenys nepasakė griežto ne, aš užplikindavau 1 - 2valgomus šaukštus
dribsnių. Daugiau nedėdavau nieko, reikia ir suvalgai, jokių problemų dėl skonio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lina46 @ 2012 03 06, 20:55)
Man pazystama vaistininke sake jog didelis cholesterolis gali buti jeigu yra persisukusi kasa,reiketu pasirodyti ekoskopuotojui.

Nebūtinai ši priežastis gali būti kelios, net gyd. nepasako tiksliai g.gif
Atsakyti
[Sveikos, rado ir man truputį padidėjusį cholesterolį. blink.gif Rekomenduojama dieta ir aktyvesnis gyvenimo būdas. Nuo ko pradėt ?g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 03 28, 13:08)
[Sveikos, rado ir man truputį padidėjusį cholesterolį. blink.gif Rekomenduojama dieta ir aktyvesnis gyvenimo būdas. Nuo ko pradėt ?g.gif

Asmenys, turintys modelio B taip pat yra labiau linkę į aukštą trigliceridų kiekį kraujyje po riebalų valgio, po valgio hiperlipidemija). Modelis B yra susijęs su pagreitinto aterosklerozės ir 3 iki 5 kartų padidėja širdies priepuolio riziką. Modelis B manoma, kad svarbiausia aterosklerozės priežastis žmonėms su normaliai ar beveik normaliai bendro ir MTL cholesterolio kiekis.
Daugiau informacijos tikrai galima rasti Cholesterolis tongue.gif
Atsakyti
Gal kam nors skyrė vaistus SORTIS cholesterolio mažinimui? Galiu padovanoti pilną dėžutę. rolleyes.gif
Vilniuje.
Atsakyti