Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs cholesterolio kiekis

Tuscia cia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 10 14, 15:19)
Viskas gyd sake tvarkoi,kraujas ciki,tik padidejes cholesterolis.  g.gif
O zaizdeliu ir anksciau buvo,po kokio astraus maisto,bet dabar dazniau atsiranda  blush2.gif

Žaizdelės atsiranda dėl vitamino C trūkumo, nusipirkit vit. C tabletėmis po 0,5g išsitirpinkit ir išgerkit, pagerės tikrai, tiesa ne nuo 1 tabletės, pagerkit 10d po tabletėlę į dieną, reikalai susitvarkys thumbup.gif
Atsakyti
Didelis aciu! Nusipirksiu blush2.gif
Siandien ryte isgeriau zalios arbatos ir suvalgiau (nu bukvaliai gabaliuka) bulkutes. Kodel man visa ryta "riebalai" burnoi? Taip buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 10 16, 13:26)
Didelis aciu! Nusipirksiu  blush2.gif
Siandien ryte isgeriau zalios arbatos ir suvalgiau (nu bukvaliai gabaliuka) bulkutes. Kodel man visa ryta "riebalai" burnoi? Taip buna?  g.gif

Riebalai ??tai ir rodo kad su virskinimu blogai-kasa..kepenys..mano vyras turi su kasa ir kepenimis problemu ir jam nuolat cholesterolis aukstas g.gif g.gif.., kartais skundziasi kad lyg riebalai burnoj vadaluotusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindi: 10 lapkričio 2011 - 08:46
Buvau ecoskopu "istirta"-viskas normoi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
per rusų tv, kalbėjo gyd., kuris teigė, kad žmonių vartojančių per mažai druskos , cholesterolio kiekis kraujyje didesnis. Gal kas turite tai patvirtinančios, arba paneigiančios info?
Atsakyti
LIUTUKE,nezinau. Visada vartojau druskos la-abai daug,bet nieko nerode bigsmile.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 11 12, 08:03)
LIUTUKE,nezinau. Visada vartojau druskos la-abai daug,bet nieko nerode  bigsmile.gif  schmoll.gif

Mat kaip, ohmy.gif aš druskos vartoju saikingai, pamaniau gal čia šuo pakastas
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliciukas666: 14 lapkričio 2011 - 20:16
QUOTE(liūtuke @ 2011 11 14, 20:30)
Mat kaip, ohmy.gif aš druskos vartoju saikingai, pamaniau gal čia šuo pakastas

As galima sakyt visai jos nevartoju, tik tiek kiek yra jau paciam maiste, seimynai verdu tai dedu, o sau atskirai be druskos. O cholesterolis aukstokas buna g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gal kas girdejo apie Himalaju druska? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 11 17, 10:07)
Sveikos.
Gal kas girdejo apie Himalaju druska?  g.gif

Ką konkrečiai?
Atsakyti