Tuscia cia.
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 10 14, 15:19)
Viskas gyd sake tvarkoi,kraujas ciki,tik padidejes cholesterolis.
O zaizdeliu ir anksciau buvo,po kokio astraus maisto,bet dabar dazniau atsiranda
O zaizdeliu ir anksciau buvo,po kokio astraus maisto,bet dabar dazniau atsiranda
Žaizdelės atsiranda dėl vitamino C trūkumo, nusipirkit vit. C tabletėmis po 0,5g išsitirpinkit ir išgerkit, pagerės tikrai, tiesa ne nuo 1 tabletės, pagerkit 10d po tabletėlę į dieną, reikalai susitvarkys
Didelis aciu! Nusipirksiu
Siandien ryte isgeriau zalios arbatos ir suvalgiau (nu bukvaliai gabaliuka) bulkutes. Kodel man visa ryta "riebalai" burnoi? Taip buna?
Siandien ryte isgeriau zalios arbatos ir suvalgiau (nu bukvaliai gabaliuka) bulkutes. Kodel man visa ryta "riebalai" burnoi? Taip buna?
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 10 16, 13:26)
Didelis aciu! Nusipirksiu
Riebalai ??tai ir rodo kad su virskinimu blogai-kasa..kepenys..mano vyras turi su kasa ir kepenimis problemu ir jam nuolat cholesterolis aukstas .., kartais skundziasi kad lyg riebalai burnoj vadaluotusi
Buvau ecoskopu "istirta"-viskas normoi.
Sveikos,
per rusų tv, kalbėjo gyd., kuris teigė, kad žmonių vartojančių per mažai druskos , cholesterolio kiekis kraujyje didesnis. Gal kas turite tai patvirtinančios, arba paneigiančios info?
per rusų tv, kalbėjo gyd., kuris teigė, kad žmonių vartojančių per mažai druskos , cholesterolio kiekis kraujyje didesnis. Gal kas turite tai patvirtinančios, arba paneigiančios info?
LIUTUKE,nezinau. Visada vartojau druskos la-abai daug,bet nieko nerode
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 11 12, 08:03)
LIUTUKE,nezinau. Visada vartojau druskos la-abai daug,bet nieko nerode
Mat kaip, aš druskos vartoju saikingai, pamaniau gal čia šuo pakastas
QUOTE(liūtuke @ 2011 11 14, 20:30)
Mat kaip, aš druskos vartoju saikingai, pamaniau gal čia šuo pakastas
As galima sakyt visai jos nevartoju, tik tiek kiek yra jau paciam maiste, seimynai verdu tai dedu, o sau atskirai be druskos. O cholesterolis aukstokas buna
Sveikos.
Gal kas girdejo apie Himalaju druska?
Gal kas girdejo apie Himalaju druska?
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 11 17, 10:07)
Ką konkrečiai?