Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs cholesterolio kiekis

QUOTE(babuliux @ 2011 03 31, 12:32)
man cholestetolis 7.8 numeciau 20kg valgiau daug darzoviu riebalu atsisakiau,ocholesterolis net nesumazejo unsure.gif .gydytoja israse vaistu,gal dabar sumazes,bet kaina apie 80lt blink.gif

oho kaip puikiai pavyko svorio numesti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man bent dali to ax.gif ax.gif ax.gif
Man pasake kad polinkis i didesni cholesteroli gali buti ir paveldetas. nezinau kiek tame tiesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2010 04 10, 13:49)

Ar realu ,jog 24m.gali buti jau padidejes cholesterolis?

Zinoma , jau nuo 20 metu pradeda sis brudelis kauptis 4u.gif ne pati isgalvojau o per rudsu laida sveikatos girdejau smile.gif
Papildyta:
Mano cholesterolis taip pat virsija norma ,bet gydytoja sake dieta kol kas reguliuoti , nes vaistukus ji gali rasyti bet juos gerti reikes nuolat tad bandau kol kas su maisto parinkimu. nors buna dienu kai atitrukstu bet ziuresim kita men kokie rezultatai.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Jei ka norit pasitikrinti cholesterolio kiekį kraujyje, šį savaitgalį tai bus galima padaryti nemokamai Kaune, PC MEGA, kur vyks SVEIKATOS DIENOS. Daugiau informacijos: http://www_sos03_lt/...tikrinti_krauja
Atsakyti
QUOTE(rasyte19 @ 2011 04 05, 12:33)
Sveiki  4u.gif

Jei ka norit pasitikrinti cholesterolio kiekį kraujyje, šį savaitgalį tai bus galima padaryti nemokamai Kaune, PC MEGA, kur vyks SVEIKATOS DIENOS. Daugiau informacijos: http://www_sos03_lt/...tikrinti_krauja

o gal kada Vilniuje būtų tokia akcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 04 05, 12:36)
o gal kada Vilniuje būtų tokia akcija  g.gif

Laba diena jungiuosi ir as pas jus y gretas . mano cholesterolis aukstas bet jokiu genetiniu paveldimumo nera . Sis klausimas iskiles ir man? man israse vaistus . ir is Lietuvos atveze maisto papilda geriu 3 kart per diena vadinasi Guvital . Maista turiu riboti nors ir taip jo riboju nes negaliu valgyt ko noriu pries pusantru metu persirgau kasos uzdegimu . Dieta labai stipri dabar jau po truputi galiu darzoves zalias nors valgyt anksciau buvo tik viskas garuose .O vaistu pavadinimas simvaststin 40mg . Sitcia siaurinei airijoj israse gal kas geria panasiu . ir krauja tikrina kas menesy , ar ir jums taip pat yra kad krauja tikrina taip daznai ? Kai skaiciau jusu foruma viena merina ir is siaures airijos butu idomu suzinoti is kur / jei ne paslaptis . Atvirai as tai netikiu kad cinamonas ir medus padeda as ji vartojau nuo skrandzio irgi sake stebuklingas vaistas bet man jis nepadejo sory . matyt kiekvienai yra kitaip . Mano tai tik vaistukai ir kaip kad rasot jei jau juos gerti pradejai tai ar tikrai visam gyvenimuj ? gero silto savaitgalio ikiukas . drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kam naudinga bus, proga nemokamai pasitikrinti bendrojo cholesterolio kiekį kraujyje KAUNE ir DRUSKININKUOSE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 04 05, 14:36)
o gal kada Vilniuje būtų tokia akcija  g.gif

o ka dabar net cholesterolio tyrimas yra mokomas? unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 05 19, 13:00)
o ka dabar net cholesterolio tyrimas yra mokomas? unsure.gif  blink.gif

Nežinau, gal su siuntimais ir nemokamas mastau.gif, bet man visada reikia mokėti ax.gif O čia patogu būtų tokioj akcijoj, nes pas gydytoją dar reikia susiruošti, sulaukti kol bus laisvų talonėlių (čia kiek žinau iš pasakojimų apie Vilniaus šeimos gydytojus, neužmėtykit akmenimis, nes pati Lietuvoje pas gydytojus tik privačiai einu, nes vis tiek visur reikia mokėti ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 05 19, 16:21)
Nežinau, gal su siuntimais ir nemokamas mastau.gif, bet man visada reikia mokėti  ax.gif  O čia patogu būtų tokioj akcijoj, nes pas gydytoją dar reikia susiruošti, sulaukti kol bus laisvų talonėlių (čia kiek žinau iš pasakojimų apie Vilniaus šeimos gydytojus, neužmėtykit akmenimis, nes pati Lietuvoje pas gydytojus tik privačiai einu, nes vis tiek visur reikia mokėti  ax.gif )

aaa. as einu i poliklinika. tai nemokamai dare pries puse metu kazkur..
Atsakyti
skaitėt?
http://www.homosanit...o_reabilitacija

Atsakyti
Mano tėveliai su tokiu susitvarkė cholesterolį http://www.gnld.com/...otropic adjunct

siunčiausi per internetines tarpininkes. Jie, sako, ir profilaktikai gerai
Atsakyti

Seniai nerasiau-gydziausi blink.gif Isbandziau visus liaudiskus gyd.budus,nelabai padejo.Vartojau ir cesnako kapsules ir cinamona su medum ,ir linu semenis ir visokias arbatas, bet nukrito tik nezymiai.Tai gyd.primygtinai liepe gert vaistus.O kai pasidomejau apie vaistus tai ju pasalinis poveikis visai liudinantis verysad.gif Ypac veikia kepenis.Pasidalinkit savo patirtimi, kas vartojat cholesteroli mazinancius vaistus.Ar labai jie pakenke jusu organizmui, o ipac kepenims?

Atsakyti