Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs cholesterolio kiekis

QUOTE(ssilva @ 2010 09 30, 10:32)
Noreciau atgaivint tema.
Tai dabar labai daug kalba apie cinamono nauda.Vos ne stebuklas- saukstelis dienai su medum ir jokio cholesterolio.Gal kas bandet.Man patiktu toks vaistas thumbup.gif skanumelis

Na cinamonas su medumi nuo daug ko padeda, aš ji vartoju kitais sumetimais ax.gif Bet kai tyrimus darė, cholesterolis vos 3 siekė biggrin.gif , ar turėjo įtakos cinamonas nežinau, bet faktas kaip blynas 4u.gif
Cinamonas ir medus
Pabandyk, blogiau tai tikrai nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 09 30, 17:01)
Na cinamonas su medumi nuo daug ko padeda, aš ji vartoju kitais sumetimais  ax.gif  Bet kai tyrimus darė, cholesterolis vos 3 siekė  biggrin.gif  , ar turėjo įtakos cinamonas nežinau, bet faktas kaip blynas  4u.gif
Cinamonas ir medus
Pabandyk, blogiau tai tikrai nebus  mirksiukas.gif

Tik 3 thumbup.gif .Tiesiog nesitiki, toks skanus vaistas ir nuo visu ligu.Jau valgau, tik skaiciau, kad reikalingas Ceylono cinamonas,nes kiniskas turi kazko nuodingo.Tai nusipirkau Indonezijos, lazdeles.Jas sumaliau, su medum ir ant duonos su saulegrazom.Tiesiog nesitiki, kad cholesterolis sumazes.O kaip jus vartojat ji, nes vartojimo budu yra visokiu.
Atsakyti
QUOTE(ssilva @ 2010 09 30, 17:04)
Tik 3 thumbup.gif .Tiesiog nesitiki, toks skanus vaistas ir nuo visu ligu.Jau valgau, tik skaiciau, kad reikalingas Ceylono cinamonas,nes kiniskas turi kazko nuodingo.Tai nusipirkau Indonezijos, lazdeles.Jas sumaliau, su medum ir ant duonos su saulegrazom.Tiesiog nesitiki, kad cholesterolis sumazes.O kaip jus vartojat ji, nes vartojimo budu yra visokiu.

Pusryčiaujant tepu medaus ir cinamono miksą ant skrebučio, ar šiaip šaukštą į burną ir užgeriu arbata , nieko ypatingo irnesakyk.gif
Atsakyti

Nu jo, nieko ypatinga, paprasta .Taciau, ar tikrai taip veiksminga,nes, kai pasiskaitai informacijos tiek daug, o ar kam padejo tai, kazkaip ir nieko neraso.Ir is vis su tuo cholesteroliu ir maistu viskas taip painu, viskas taip priestarauja vienas kitam, kad jau nezinai, kas galima, o kas ne.Mano vyras valgo, tik kiauliena ir riebia, tris kart dienoj ir viskas gerai, o as jos nemegstu,nevalgau, o cholesterolis doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssilva @ 2010 10 01, 09:11)
Nu jo, nieko ypatinga, paprasta .Taciau, ar tikrai taip veiksminga,nes, kai pasiskaitai informacijos tiek daug, o ar kam padejo tai, kazkaip ir nieko neraso.Ir is vis su tuo cholesteroliu ir maistu viskas taip painu, viskas taip priestarauja vienas kitam, kad jau nezinai, kas galima, o kas ne.Mano vyras valgo, tik kiauliena ir riebia, tris kart dienoj ir viskas gerai, o as jos nemegstu,nevalgau, o cholesterolis doh.gif  doh.gif

Pabandyk ir sužinosi ar veiksminga 4u.gif
Viskas tikrai labai paprasta ir skanu , o cholesterolį gerai mažina linų sėmenų aliejus, žuvies taukai ir česnakai. Bet jau buvo 2 psl. Rutulux postas kur labai išsamiai viskas aprašoma, tai nekartosiu smile.gif
Kaip jau ir minėjau, negaliu patvirtinti,ar dėl cinamono-medaus vartojimo turiu mažą cholesterolio lygį, gali būti kad įtakos turėjo keli veiksmai, nes aš salotoms naudoju ir linų sėmenų aliejų, gaminant maistą naudoju daug svogūnų ir česnakų, dažnai geriu šviežiai spaustų morkų sulčių,valgau daug daržovių, o riebių ir keptų patiekalų valgau labai retai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielvesta09: 01 spalio 2010 - 09:21

As visai nesenai suzinojau koks mano cholesterolis ir gavau soka.Turiu draugiu,kurios ir vyresnes(man 47 m.), ir stambesnes ,ir ruko, ir valgo tik mesa , ir nieko.Jau maniau, kam ,kam,bet ne man.Rodos ir giminej tokiu problemu nebuvo.Tai, kai suzinojau... blink.gif , kad puoliau is kart, daryt viska, ka tik, kas sake.Rytais cesnako kapsules su medumi,po to aviziniai dribsniai uzpilti saltu vandeniu,na ir cinamonas.Po 2 men.eisiu pasitikrint.Nezinau, koks bus rezultatas, bet jei geresnis tai tikrai nezinosiu , kas padejo.Bet anksti kalbet, o gal nepades niekas g.gif Ka daryt, kai taip norisi pyragaiciu, kavos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssilva @ 2010 10 01, 11:48)
As visai nesenai suzinojau koks mano cholesterolis ir gavau soka.Turiu draugiu,kurios ir vyresnes(man 47 m.), ir stambesnes ,ir ruko, ir valgo tik mesa , ir nieko.Jau maniau, kam ,kam,bet ne man.Rodos ir giminej tokiu problemu nebuvo.Tai, kai suzinojau... blink.gif , kad puoliau is kart, daryt viska, ka tik, kas sake.Rytais cesnako kapsules su medumi,po to aviziniai dribsniai uzpilti saltu vandeniu,na ir cinamonas.Po 2 men.eisiu pasitikrint.Nezinau, koks bus rezultatas, bet jei geresnis tai tikrai nezinosiu , kas padejo.Bet anksti kalbet, o gal nepades niekas g.gif Ka daryt, kai taip norisi pyragaiciu, kavos doh.gif

Va va...tai anksčiau nurodytoj nuorodoj-straipsnyje (paskaitykite thumbup.gif )ir buvo duoti pavyzdžiai, kaip karuose liesi badaujantys kariškiai turėjo aukštą cholest. ir sirgdavo ateroskleroze... Žodžiu...aš irgi nežadu atsisakyti vienintelio malonumo - kavos su šokoladu tongue.gif
Atsakyti

As irgi manau, kad visos ligos nuo nervu ,stresu.Tai ir insultai, infarktai,veziai- viskas nuo nervu.Darom isvada, kad ir kaliniai, ir badaujantys zmones patiria dideli stresa, del to kyla cholesterolis g.gif .Tai va,del to as irgi neatsisakysiu kavos ir pyragaicio, nes tai bus dar vienas stresas mano organizmui doh.gif O siais laikais tai ,ko ko, o stresu tai jau sociai.
Atsakyti
ir as siandien suzinojau, kad reiketu sita bauba is kuno varyti..nu prisiskaiciau jusu patarimu, reikes isbandyti kelis.. ax.gif
Atsakyti
rašausi ir aš į jūsų gretas ax.gif šiandien pasakė, kad šitas "džiaugsmas" padidėjęs, dar ne taip baisiai, 6,1, bet dietos patarė laikytis. Dar paskaitysiu jūsų temukę labiau, gal rasiu sau kokių naudingų patarimų, nes kol kas nelabai žinau ko griebtis. Jau atrodo ir taip gana sveikai stengiuosi gyventi (aišku, sportui - ne blush2.gif , jau reikia pradėti gyventi draugiškai su juo, bent jau kas vakarą išeiti pasivaikščioti, bet kaip save iš namų išvaryti mastau.gif), bet nerūkau, alkoholio irgi nevartoju (ir skonį pamiršau ax.gif ), kažką dar reikės keisti doh.gif Vat žuvies nevalgau, bet nelabai aš jos mėgstu ax.gif
Ssilva, Donatuke, kaip jūsų rezultatai?
Atsakyti
Viename iš straipsnių apie dermatitą perskaičiau, kad jis gali atsirasti dėl cholesterolio trūkumo organizme. Turiu problemų dėl abejų. Tai kaip dabar suderinti?
Gal tai ir sutapimas, bet po tablečių vartojimo nuo cholesterolio išberia žiaurus dermatitas.
Mėginu orientuotis į "gerąjį" cholesterolį.
Atsakyti
man cholestetolis 7.8 numeciau 20kg valgiau daug darzoviu riebalu atsisakiau,ocholesterolis net nesumazejo unsure.gif .gydytoja israse vaistu,gal dabar sumazes,bet kaina apie 80lt blink.gif
Atsakyti