Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs cholesterolio kiekis

QUOTE(Daina.J. @ 2010 04 15, 14:52)
visa ka cia rasai aisku smile.gif juk jau senai kalbama apie tokius dalykus ir tai nieko naujo, bet is tavo pasiskaymo supratau kad papildomai vartoji kazkoki preparata, va tas ir idomu smile.gif o kad kazkam nepatiks tai ka tu siulai tai tik to zmogaus asmenine problema, as manau i tai nereikia kreip demesio, svarbu tavo geri ketinimai smile.gif taigi pasakok viesai smile.gif juk kitiems ir idomu, net jei ir mano neturintys problemu gal turi ju seimu nariai suzinoje pasigilins placiau smile.gif

Aha, nieko cia tokio "blogo" nera. O viesai kalbeti reikia. Svarbiau gal ne nauji preparatai, o kaip gyvent ir maitintis, kad cholesterolio nebutu.
Atsakyti
Čia merginos šnekėjot, ar gali būti jaunam žmogui padidėjęs cholesterolis, deja, gali sad.gif Aš, atrodo, ir jauna dar, ir neapkūni visai, o pasidarius tyrimus ieškodama visai ko kito, sužinojau, kad pas mane blogasis cholesterolis padidėjęs...Nežymiai, bet ženklas, kad bent jau mitybą tai reikėtų koreguot...

Beje, jei kas ketina pasidaryti lipidogramą ir išsitirti cholesterolio kiekį kraujyje, Kaune viena laboratorija gegužės mėn. taiko akciją, lipidograma kainuoja tik 15 Lt. Daugiau info čia 4u.gif
Atsakyti
labas merginos,vakar suzinojau kad cholesterolis 7,3.nors lecitina 1200 geriu seniai,man tai antsvoris,ko gero visa tai sukele.bet apie omega3 tik siandien pas jus paskaiciau,tikrai pabandysiu panaudoti
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 05 26, 21:44)
labas merginos,vakar suzinojau kad cholesterolis 7,3.nors lecitina 1200 geriu seniai,man tai antsvoris,ko gero visa tai sukele.bet apie omega3 tik siandien pas jus paskaiciau,tikrai pabandysiu panaudoti

7,3 tai cia bendras kogero? o koks mazo ir didelio tankio ir kiek trigliceridu? omega su lecitinu gerai, bet jei blogojo cholesterolio daug vien tik ju nepakaks o pas tave kogero daugoka bus, butina zinot dar ir kitus rodiklius, jei trigliceridu bus daug tai reks susirupint antsvoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina.J.: 26 gegužės 2010 - 21:11
QUOTE(Daina.J. @ 2010 05 26, 23:10)
7,3 tai cia bendras kogero? o koks mazo ir didelio tankio ir kiek trigliceridu? omega su lecitinu gerai, bet jei blogojo cholesterolio daug vien tik ju nepakaks o pas tave kogero daugoka bus, butina zinot dar ir kitus rodiklius, jei trigliceridu bus daug tai reks susirupint antsvoriu.

as zinok smulkmeneliu nezinau.as ne lt tai pasake tik kad padidejes ir reikia rupintis,o antsvoriu tai reikia rupintis,bet kad nelabai sekasi kol kas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 05 27, 10:14)
as zinok smulkmeneliu nezinau.as ne lt tai pasake tik kad padidejes ir reikia rupintis,o antsvoriu tai reikia rupintis,bet kad nelabai sekasi kol kas verysad.gif

matai kartais buna kad didelio tankio buna labai geras is atsveria mazo tankio (blogaji), taip kad butu gerai zinot visus skaicius, bet aisku jei jau 7,3 tai betkokiu atveju yra padidejes... o kokioj saly esi?
Atsakyti
QUOTE(Daina.J. @ 2010 05 27, 15:36)
matai kartais buna kad didelio tankio buna labai geras is atsveria mazo tankio (blogaji), taip kad butu gerai zinot visus skaicius, bet aisku jei jau 7,3 tai betkokiu atveju yra padidejes... o kokioj saly esi?

as esu siaures airijoj
Atsakyti
Laba,
jungiuosi prie bendraminčių 4u.gif
Atsitiktinai - per akciją - pasimatavau b. chol. Ir ką bigsmile.gif 6,85... Nustebau, o MB dar labiau sako "juk kūdiems nebūna!!" DEja....sako valgote per riebiai... Tada MB dar labiau nustebo "ką ? ji? riebiai? fuuu...nee" Žodžiu...
Dbr tik pradėjau skaitinėti kas tai g.gif Randu tik vieną sau tinkantį faktorių paveldimumas - ir pas brolį ir pas mamą jis padidėjęs.
Bet dar ruošiuosi eiti pasidaryti lipidogramą ir tada jau kažko imtis ax.gif

QUOTE(Renata M. @ 2010 04 10, 13:49)
Zinau tik tiek,jog jeigu padidejes cholesterolis didele tikimybe ,jog kemsasi kraujagysles.Ka tik operavo seneli ,nes buvo infarktas,tai jam pakeite 5 kraujagysles,nes buvo uzsikimsusios ir cholesterolis buvo labai aukstas.

Skaičiau, kad cholest. pradeda didėti nuo 20 m., o normalizuojasi tik apie 50 metus ax.gif ax.gif
Atsakyti
Na va paskaičiau įmestą nuorodą "chol.reabilitacija". Tai net nebereikia man gydytis, kažkaip tikiu tuo straipsniu - viskas šiais laikais dirbtinai sukurta cool.gif
Atsakyti
doh.gif Tos nuomonės/vertinimai tokie prieštaringi. Kažin kur tas tiesos viduriukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2010 06 20, 10:35)
doh.gif Tos nuomonės/vertinimai tokie prieštaringi. Kažin kur tas tiesos viduriukas? smile.gif

Pateikta tiek daug argumentų logiškų g.gif Aš bent laikysiuos nuomonės, kad norma yra ne 5,2, o 7 ir viskas bus gerai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Noreciau atgaivint tema. doh.gif Pasitikrinau cholesteroli netycia, nes negalvojau, kad gali buti, o jis net 9, na kai isskirste ,tai blogojo 7, o kitu -norma.Na suprantu, kad amzius, bet atrodo, kad vedu tikrai sveika gyvenimo buda g.gif Ir cesnako kapsulias pavartoju,ir visokius zuvies taukus, ir genetiskai negaliu ne is ko paveldet .Tik turiu viena silpnybe saldumynams, bet svoris tai normalus.Labai daug domiuosi sia tema.Tai dabar labai daug kalba apie cinamono nauda.Vos ne stebuklas- saukstelis dienai su medum ir jokio cholesterolio.Gal kas bandet.Man patiktu toks vaistas thumbup.gif skanumelis
Atsakyti