Man irgi baisu del to paveldimumo ,mamos labai aukstas,nors ji stamboka moteris ir labai megsta valgyti riebiai.Tetei su cholesteroliu viskas gerai.
Gal man irgi reiktu sunerimti ir issitirti,nes paveldejau mamos ligas ir tecio ,man jos visos lenda dabar nors dar tik 24m.
Ar realu ,jog 24m.gali buti jau padidejes cholesterolis?
Zinau tik tiek,jog jeigu padidejes cholesterolis didele tikimybe ,jog kemsasi kraujagysles.Ka tik operavo seneli ,nes buvo infarktas,tai jam pakeite 5 kraujagysles,nes buvo uzsikimsusios ir cholesterolis buvo labai aukstas.
Renata M, deja realu, kad ir tokiam amžiuj gali būti padidėjęs... Pas mano mamą ant viršutinės ribos, pas tėtį padidėjęs, o pas mane didžiausias... Taip sakant su kaupu paveldėjau...
QUOTE(Owly @ 2010 04 10, 14:20)
Renata M, deja realu, kad ir tokiam amžiuj gali būti padidėjęs... Pas mano mamą ant viršutinės ribos, pas tėtį padidėjęs, o pas mane didžiausias... Taip sakant su kaupu paveldėjau...
Greiciausiai ir man teks issitirti ,nes jau bijau
Aciu uz atsakyma
Labai puikus maisto papildas mazina cholesteroli Alfa Alfa (Medicago sativa)- is Nature's Sunshine. Mėlynžiedė liucerna žolinis augalas, nuo seno naudojamas medicinoje. Senovės kinų medicinoje liucerna plačiai naudojama homeopatijoje gydant mažakraujystę, diabetą, reguliuojant cholesterolio kiekį, hormoninius sutrikimus, joje yra amino rūgščių, kalcio, kalio, geležies, cinko, fosforo, magnio, vitaminų A, D, E, K, C, B1 (tiamino), B6 (piridoksino), niacino, biotino, folio rūgšties, flavonų, izoflavonų, sterolių, kumarino derivatų. Liucernos lapuose yra saponinų, nustatyta, kad būtent saponinai mažina cholesterolio pasisavinimą ir lėtina aterosklerotinių plokštelių susidarymą. Todėl maisto papildų su liucerna rekomenduojama vartoti turint padidėjusį cholesterolio kiekį kraujyje.
QUOTE(Daina.J. @ 2010 04 12, 19:02)
Labai puikus maisto papildas mazina cholesteroli Alfa Alfa (Medicago sativa)- is Nature's Sunshine. Mėlynžiedė liucerna žolinis augalas, nuo seno naudojamas medicinoje. Senovės kinų medicinoje liucerna plačiai naudojama homeopatijoje gydant mažakraujystę, diabetą, reguliuojant cholesterolio kiekį, hormoninius sutrikimus, joje yra amino rūgščių, kalcio, kalio, geležies, cinko, fosforo, magnio, vitaminų A, D, E, K, C, B1 (tiamino), B6 (piridoksino), niacino, biotino, folio rūgšties, flavonų, izoflavonų, sterolių, kumarino derivatų. Liucernos lapuose yra saponinų, nustatyta, kad būtent saponinai mažina cholesterolio pasisavinimą ir lėtina aterosklerotinių plokštelių susidarymą. Todėl maisto papildų su liucerna rekomenduojama vartoti turint padidėjusį cholesterolio kiekį kraujyje.
Kur galima nusipirkti šito preparato? Kiek jis kainuoja ir kiek ilgai jo pakanka?
QUOTE(Ausra81 @ 2010 04 12, 22:27)
Kur galima nusipirkti šito preparato? Kiek jis kainuoja ir kiek ilgai jo pakanka?
Si ir kitus Nature's Sunshine maisto papildus galima isigyti tik pas firmos partnerius, as taip pat esu partnere.
Sveikos mamytes,
Jai esate tikrai sunerimusios del savo sveikatos, parasykite man i AZ.
As esu isitikinusi 1000%, jog galesiu jums pagelbeti.
Na, zinoma, jai pagalvosite , kad tai tik reklama, tikrai suprantu, kad turite teise taip itarineti.
As pati buvau didziausia skeptike, bet jaigu kuri panoretu pamirsti apie egzistuojancia problema, nepabijokite tai pripazinti, ir pagelbekit pagaliau sau ir savo artimiesiems.
Man atrodo, jog suradus tikra priezasti yra lengviau kovoti su negalavimu, kuris pasidaro ne toks jau baisus...
Linkiu su kiekviena diena jaustis sveikesnems
Jai esate tikrai sunerimusios del savo sveikatos, parasykite man i AZ.
As esu isitikinusi 1000%, jog galesiu jums pagelbeti.
Na, zinoma, jai pagalvosite , kad tai tik reklama, tikrai suprantu, kad turite teise taip itarineti.
As pati buvau didziausia skeptike, bet jaigu kuri panoretu pamirsti apie egzistuojancia problema, nepabijokite tai pripazinti, ir pagelbekit pagaliau sau ir savo artimiesiems.
Man atrodo, jog suradus tikra priezasti yra lengviau kovoti su negalavimu, kuris pasidaro ne toks jau baisus...
Linkiu su kiekviena diena jaustis sveikesnems
Na ir kas čia per stebuklas, parašykite į az.
QUOTE(Nainai @ 2010 04 15, 13:12)
Na ir kas čia per stebuklas, parašykite į az.
Kokios cia paslaptys? Parasykite viesai, kas per stebuklingo metodai?
QUOTE(dinazaure @ 2010 04 15, 12:17)
Kokios cia paslaptys? Parasykite viesai, kas per stebuklingo metodai?
tai jau tikrai rasyk viesai koki gi ten stebukla atradai
Sveikos dar karteli,
Jokiu paslapciu nera, tik jaigu kalbesiu viesai , tai uzmetys mamos akmenimis, atseit dar viena neaiski persona savo paslaugas kisa
Juk paprasciau yra paverkti, padejuoti, o pradeti reikia nuo supratimo ka daryti reikia, kodel, kada...
Na vienas paprasciausiu butu, tai pripazinti, kad problema yra uzterstame organizme, kad zarnynas turi sukaupes nemaza bagaza slaku ir toksinu, tai gali buti nuo 3- 16kg.
Dar problema kad nemoka daugelis gerti vandens.
Ir tai normalu, nes farmacijos kompanijos nesuinteresuotos, kad mes tai suvoktume,
Ir tai nera kaip minejau joks stebuklas.
O kiekviena sturi individualiu problemu, todel ir nesinori konsultuoti viesai.
Jai yra Kaunieciu, galetumem suorganizuoti susitikima ir sudaryti individualia programa.
Jokiu paslapciu nera, tik jaigu kalbesiu viesai , tai uzmetys mamos akmenimis, atseit dar viena neaiski persona savo paslaugas kisa
Juk paprasciau yra paverkti, padejuoti, o pradeti reikia nuo supratimo ka daryti reikia, kodel, kada...
Na vienas paprasciausiu butu, tai pripazinti, kad problema yra uzterstame organizme, kad zarnynas turi sukaupes nemaza bagaza slaku ir toksinu, tai gali buti nuo 3- 16kg.
Ir tai normalu, nes farmacijos kompanijos nesuinteresuotos, kad mes tai suvoktume,
Jai yra Kaunieciu, galetumem suorganizuoti susitikima ir sudaryti individualia programa.
QUOTE(jurgita79 @ 2010 04 15, 13:48)
Sveikos dar karteli,
visa ka cia rasai aisku juk jau senai kalbama apie tokius dalykus ir tai nieko naujo, bet is tavo pasiskaymo supratau kad papildomai vartoji kazkoki preparata, va tas ir idomu o kad kazkam nepatiks tai ka tu siulai tai tik to zmogaus asmenine problema, as manau i tai nereikia kreip demesio, svarbu tavo geri ketinimai taigi pasakok viesai juk kitiems ir idomu, net jei ir mano neturintys problemu gal turi ju seimu nariai suzinoje pasigilins placiau