Gal ką nors kamuoja panašios bėdos?
QUOTE (migluze @ 2004 08 15, 19:43) |
Esu dar jauna ![]() Gal ką nors kamuoja panašios bėdos? |
QUOTE (sauluke @ 2004 08 17, 10:57) | ||
o konkreciai kokiu lipidu? ar MTL,ar trigliceridu, ar kombinuota, ar sumazeje DTL? skiirtingai ir koreguot reiktu, +priezastys aiskintis. |
QUOTE (migluze @ 2004 08 17, 12:06) | ||||
Viskas nenormoje ![]() Paskutinė lipidograma buvo adryta po 3 mėn vaistų gėrimo. MTL ir DTL ant ribos, padidėjęs trigliceridų kiekis išliko. Dabar juos nutraukiau, nes planuoju pastoti. Ir šiaip, nenoriu anksčiau laiko kepenų susigadinti. Net jeigu tai ir genetinės priežastys, gydymas nuo to nesikeičia ![]() |
QUOTE (migluze @ 2004 08 17, 12:06) |
Paskutinė lipidograma buvo adryta po 3 mėn vaistų gėrimo. MTL ir DTL ant ribos, padidėjęs trigliceridų kiekis išliko. Dabar juos nutraukiau, nes planuoju pastoti. Ir šiaip, nenoriu anksčiau laiko kepenų susigadinti. Net jeigu tai ir genetinės priežastys, gydymas nuo to nesikeičia ![]() |
QUOTE (lauma @ 2004 08 18, 14:00) | ||
O ar žinai,kad nuraukus gydymą statinais( nežinau ką tu ten gėrei), Cholesterolis žiauriai šoktelna. O nėštumo metu padidintas cholesterolis -preeklampsijos ( didelis kraujospūdis ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (migluze @ 2004 08 19, 08:45) | ||||
O ką siūlai? Gal žinai kokius stebuklingus vaistus? Gerdama statinus aš išvis pastoti negaliu. Beje, kiek žinau nėštumo metu cholesterolis ir taip padidėja, tokia jau fiziologija. |
QUOTE (migluze @ 2004 08 19, 08:45) | ||||
O ką siūlai? Gal žinai kokius stebuklingus vaistus? Gerdama statinus aš išvis pastoti negaliu. Beje, kiek žinau nėštumo metu cholesterolis ir taip padidėja, tokia jau fiziologija. |