Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

Sveikos, su 20,5cm kokio dydzio reiktu sio medelio batu? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2015 01 28, 20:44)
na nežinau  g.gif , mes pirkom būtent tokiems orams , kai šlapias sniegas, kojos sausos .

Gal kai kas painioja tą drėgmę su prakaitavimu, nes ilgai ir šiltai pabuvus, kojos tikrai prakaituoja

Į crocsus dažniausiai aunu mergaitei vilnonę kojinę, neprakaituoja.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri bandete isimti is crocs batuku originalius jau idetus papuosimus? I guminukus buvau idejus du grazius papuosimus, o dabar noriu perdeti i basutes ir niekaip ju neisimu ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2015 07 16, 09:17)
Sveikos, gal kuri bandete isimti is crocs batuku originalius jau idetus papuosimus? I guminukus buvau idejus du grazius papuosimus, o dabar noriu perdeti i basutes ir niekaip ju neisimu ax.gif  doh.gif

Aš irgi nesugebu išimti, tai duodu vyrui. Reikia stiprių pirštų biggrin.gif
Atsakyti
Ar sie dydziai nemazinti ? Gal kas J1 galetu pamatuot ?Ir siaip ar patogus jie ?
http://www.overstock...31/product.html
Atsakyti
Sveikos,
gal kas galite patarti dėl šių batukų? Ar jie visiškai tik žiemai tinkami, ar rudeniui, šlapdribai ir pan? Neatrandam tarpinio varianto, o žieminukus turime...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2015 01 28, 23:32)

Na bet gal rizikuot g.gif radau labai gera kaina.

Gal galite pasidalinti, kur radote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(racostee @ 2014 11 12, 01:38)
Pati turiu Ugg'us ir mazoji juos turi, bet nemanau, kad jie tinkami ziema braidyti po pusnis, nors ir kokie silti jie bebutu  4u.gif  Pati vienus sugadinau, ziema per patirpusi sniega pavaiksciojus, perslapo, druskos spalva nuede, gaila ismest buvo  doh.gif  O yra taip vadinamu sniegbaciu, kurie ir prie -40 tinkami ir nei vienu dar nemaciau su naturaliu kailiu (tokiu firmu kaip Columbia, Sorel ir t.t.)... Manau ne tik pasiltinime esme, o pacioje gumoje... Tiesiog tu firmu sniegbaciai man nepatinka, nes atodo labai sunkus ir nepatogus, o Crocs'ai musu mylimiausi, ir mazoji visada noriai juos aunasi  smile.gif
Lietuvoje, pilna zieminiu batu su naturaliais kailiais viduj, o uzsieni, nemaciau dar ne vienu, isskyrus Ugg'us ir kitus tokio pat tipo batukus ( kurie nera pilnai vandeniui nepralaidus), ir nenusala vaikai koju, kazkaip pratempia ziemas dar saltesnes nei lietuvoj...  ax.gif

o taip, aš savo Uggs irgi sugadinau vaikščiodama po sniegą, o ne sausais takeliais. Manau jie tam tik ir skirti, juo labiau, kad jie pardavinėji Australijoje, kur sniego vargu ar būna.
Papildyta:
QUOTE(gresa @ 2015 09 28, 13:12)
Sveikos,
gal kas galite patarti dėl šių batukų? Ar jie visiškai tik žiemai tinkami, ar rudeniui, šlapdribai ir pan? Neatrandam tarpinio varianto, o žieminukus turime...

user posted image

tai ir yra tarpinis variantas, jie skirti iki -5.
Atsakyti
QUOTE(*Balerinka* @ 2014 11 14, 09:51)
Sveikutes,
patarkite prasau koki imti dydi sio modeliuko jei kojyte 17 cm, ar C11, ar C12.

user posted image

Gal kas žinote ar yra tokio modeliuko batų 36-37 kojai? g.gif
Atsakyti
Mamos patarkite, kojytės 23,5cm. Kokį dydį imti reikia psimeciau tarp prierašu 4u.gif
Atsakyti
Laba vakarą,
Gal galit kuri pasakyt, kur būtų galima užsakyt žieminius crocs'us 21-22 dydžio, kad būtų be tarpininkių galima pirkt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2015 11 06, 18:41)
Laba vakarą,
Gal galit kuri pasakyt, kur būtų galima užsakyt žieminius crocs'us 21-22 dydžio, kad būtų be tarpininkių galima pirkt? smile.gif

http://www.crocs.eu/
Atsakyti