Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

QUOTE(AJIRA @ 2015 03 09, 16:56)
o kodel nepatiko Jura g.gif , mums parduotuvese rekomenduoja kaip kavos aparatas Nr. 1

Mums labiau kišo nei rekomendavo doh.gif
Veikianti Jura labai triukšminga, o pas Miele viduriai tai JURA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2015 03 09, 15:00)
Mums labiau kišo nei rekomendavo  doh.gif
Veikianti Jura labai triukšminga, o pas Miele viduriai tai JURA smile.gif

taip mums irgi sake, kad net Miele perka detales is Jura, bet jei "viduriai" Juros, tai ir Miele turi dirbti triuksmingai g.gif logiska butu? o parduotuvese mums rekomanduoja pirkti tik Jura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 09, 17:57)
taip mums irgi sake, kad net  Miele perka detales is Jura, bet jei "viduriai" Juros, tai ir Miele turi dirbti triuksmingai g.gif  logiska butu? o parduotuvese mums rekomanduoja pirkti tik Jura smile.gif

Triuksmas netik is malunelio buna smile.gif Jura plasmases barska,nors nuo modelio labiau priklauso. Pries perkant kavos aparata puse metu forumuose US, DE, UK sedejau ir YOUTUBE video daugybe perziurejau. Va taip aparata issirinkome, o su patarimais kiekvienas i savopuse tempia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2015 03 09, 16:04)
Triuksmas netik is malunelio buna smile.gif Jura plasmases barska,nors nuo modelio labiau priklauso. Pries perkant kavos aparata puse metu forumuose US, DE, UK sedejau ir YOUTUBE video daugybe perziurejau. Va taip aparata issirinkome, o su patarimais kiekvienas i savopuse tempia smile.gif

o del triuksmingo darbo nepaklausiau g.gif, bet sake geriausiu geriausias smile.gif
as pries tai turejau Krups automatini, buvau labai patenkinta, labai skania kava gamino, gaila dirbo neilgai g.gif, turejau ir Saeco pusiauautomata, va sitas tai kava neskania gamina schmoll.gif
o dabar noriu nusipirkti viena is geresniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 09, 18:21)
o del triuksmingo darbo nepaklausiau g.gif, bet sake geriausiu geriausias smile.gif
as pries tai turejau Krups automatini, buvau labai patenkinta, labai skania kava gamino, gaila dirbo neilgai g.gif, turejau ir Saeco pusiauautomata, va sitas tai kava neskania gamina schmoll.gif
o dabar noriu nusipirkti viena is geresniu biggrin.gif

Jei pinigu negaila WMF paziurek,jie irgi turi kompaktini.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2015 03 09, 16:23)
Jei pinigu negaila WMF paziurek,jie irgi turi kompaktini.

paziurejau 4u.gif , cia siustis dar reikia smile.gif o Jura vietoj, tik kainuoja doh.gif kuria noriu pirkti 1059 eurai
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 09, 18:39)
paziurejau 4u.gif ,  cia siustis dar reikia smile.gif o Jura vietoj, tik kainuoja doh.gif kuria noriu pirkti 1059 eurai

Koki modeli issirinkai? WMF per savaite gali tureti smile.gif skirtumas tik tas,kad ne iskart biggrin.gif Aisku kai labai nori tai reikia cia ir dabar.
Atsakyti
sveikos patarkit, koki geriau kavos aparatą pasirinkti. Miegstam latte, bet ko nepaklausiu visi teigia kad geriau ranka su kapučinatorium plakti piena, nei automatiškai kur plaka.
gal turite atsiliepimų renkuosi tarp
http://www.kavosdrau...ecam22110?v=150
arba šito
http://www.kavosdrau...chine-hd8763-09
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2015 03 09, 16:41)
Koki modeli issirinkai? WMF per savaite gali tureti smile.gif skirtumas tik tas,kad ne iskart biggrin.gif Aisku kai labai nori tai reikia cia ir dabar.

Jau viskas ieskojimu pabaiga 4u.gif Vakar nusipirkom JURA wub.gif brangi ta mano JURA biggrin.gif bet siandien jau geriu issvajotaja kavute thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 10 kovo 2015 - 10:48
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 10, 12:47)
Jau viskas ieskojimu pabaiga  4u.gif  Vakar nusipirkom JURA  wub.gif brangi ta mano JURA biggrin.gif  bet siandien jau geriu issvajotaja kavute thumbup.gif

Kuri Jura?
Parašykite po pusmečio ar plastmasės neišbarškėjo - naujos visos tyliai dirba.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 03 10, 11:01)
Kuri Jura?
Parašykite po pusmečio ar plastmasės neišbarškėjo - naujos visos tyliai dirba.

man tai ji dirba tokiu pat garsumu kaip ir prieš 7 metus
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 03 10, 13:27)
man tai ji dirba tokiu pat garsumu kaip ir prieš 7 metus

Jei ENA, tai įpratote .... biggrin.gif
Kai rinkausi sau antrą kavos aparatą, toks buvo akcentas, todėl žinau tiksliai.
Atsakyti