aš Jura Ena 7-tus metus naudoju, tai man dar kava irgi bėga
QUOTE(keistuole @ 2015 03 05, 18:44)
aš Jura Ena 7-tus metus naudoju, tai man dar kava irgi bėga
o tai visai gerai kiek kainavo jusu aparatas?
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 06, 10:39)
o tai visai gerai kiek kainavo jusu aparatas?
apie 2 tūkst
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 06, 12:23)
aciu o koks modelis Juros
dabar tokio nebėra ena kažkuris gal 3
QUOTE(keistuole @ 2015 03 06, 15:37)
dabar tokio nebėra ena kažkuris gal 3
Barškalas tas ENA3 ... naudoju. POP'sas o ne Jura.
QUOTE(speedy @ 2015 03 07, 11:18)
Barškalas tas ENA3 ... naudoju. POP'sas o ne Jura.
O kodel io kuri jus rekomenduotumet
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 07, 14:55)
O kodel io kuri jus rekomenduotumet
Nežinau, jei rimtai. Naudojau Bosch, kol nusibaigė. Dabar Jura ENA. Nemanau, kad tarp jų koks didesnis skirtumas būtų.
QUOTE(speedy @ 2015 03 07, 16:27)
Nežinau, jei rimtai. Naudojau Bosch, kol nusibaigė. Dabar Jura ENA. Nemanau, kad tarp jų koks didesnis skirtumas būtų.
galvoju pirkti Jura Impressa F8 , gal kas turit ir kokie atsiliepimai?
Turim Miele CM6300, labai džiaugiamės geras kavos aparatas. Prieš perkant buvom apsilankę specializuotose kavos aparatų parduotuvėse, pabandžius Jura nors dingo.
Taigi Miele tikrai rekomenduoju, nerekomenduočiau Saeco aparatų. Ne vieni draugai turi ir per pirmuosius metus visi apsilankė garantiniame.
Taigi Miele tikrai rekomenduoju, nerekomenduočiau Saeco aparatų. Ne vieni draugai turi ir per pirmuosius metus visi apsilankė garantiniame.
QUOTE(Jurgita G @ 2015 03 09, 11:09)
Turim Miele CM6300, labai džiaugiamės geras kavos aparatas. Prieš perkant buvom apsilankę specializuotose kavos aparatų parduotuvėse, pabandžius Jura nors dingo.
o kodel nepatiko Jura , mums parduotuvese rekomenduoja kaip kavos aparatas Nr. 1