Nerealu, arba aš tokio nežinau.
Bet kuriuo atveju jai papildyti vandeniu ar kava tai priėjimas tik iš šonų...
Na labiausiai aktualus vandens bakelis kad iš priekio įsidėtų, o kavos pupelėms užteks vietos iš viršaus papildyti. Na aišku, kai atliekas išmesti reikės - atitrauksiu. Šonuose vietos bus. Nusižiūrėjau labai jau populiarų ir giriamą Delonghi ECAM22.110SB.
Sveiki. Perskaičiau veik visą temą ir sunerimau. Dairomės kavos aparato ir esame espresso ir juodos kavos megėjai. Pieno šlangutė gali būti nebent dėl svečių, bet dažnai naudojama nebūtų. Kavai esame išrankūs, tad norėtųsi tokio, kuris moka padaryti puikią tirštą espresso su puta kaip priklauso. Ar aš labai naivi norėdama automatinio kavos aparato su tokiais sugebėjimais?
Ir mūsų šeimoje taip yra lgai ir aš ieškojau bet visgi pirkau iš gero pažystamo meistro naudota firmos JURA...jau 5 metai nesigailiu kad pirkau ne nauja...reikia nukalkinti kreipiuosi pas tą patį meistrą
Turint pakankamą biudžetą galima išsirinkti aparatą turinti daug individualių nustatymų. Galima priderinti kavos gamybą prie Jūsų skonio.
noriu kavos aparato labiausiai megstame kava su pienu į diena iki 5 puodelių
nusižiurėjau šį NIVONA Cafe Romatica 778
Gal kas nors turite? ar verta pirkti?
Labas vakaras
Noriu jūsų patarimo, ieškom tėvams kavos aparato. Nenusimanau visiškai, bet dėmesį patraukė šis Delonghi EC820B.
Ar normalus pasirinkimas ?
Visgi taupykite ir pirkite tėvams pilnau automatinį kad ir DELONGHI ESAM2600 Espreso
Gal kas turite Miele aparatus, ir galėtumėt pakomentuoti kaip veikia kavos ir pieno piltuvėlis, kuris yra vienas ir kavai ir pienui:
ar po pieno/kapučino/mačiato gėrimo praplovus vamzdelius, ir darant kavą nepatenka į kavą minimalūs pieno likučiai, ar tikrai pilnai išplaunamas tas vamzdelis. Turbūt supratot klausimo esmę: ar pieno ir kavos bendras vamzdelis nėra kažkoks trūkumas, danke;)
Papildyta:
čia turėjot minty konkretų minimą modelį, ar visi aparatai "vis tiek suges"?