Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

prsigalvojau, nedesiu imontuojamo aparato, nes neturiu patogios vietos :)

Dabar ziurineju parastus, norejau isleist +- 1000 eur, buvau issirinkusi JURA E8 Platin eu, draugai pirko JURA J6 Piano white. Jis kainuoja gerokai daugiau uz E8. Ar verta leisti daugiau? Ka tokio turi J6 ko neturi E8?

Arba gal galetumete rekomenduoti koki kita aprata? Reiktu, kad tyliai veiktu, butu lengva priziureti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 04 rugsėjo 2018 - 09:03
QUOTE(Ainoa @ 2018 09 04, 11:02)
<p>prsigalvojau, nedesiu imontuojamo aparato, nes neturiu patogios vietos smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Dabar ziurineju parastus, norejau isleist +- 1000 eur, buvau issirinkusi JURA E8 Platin eu, draugai pirko JURA J6 Piano white. Jis kainuoja gerokai daugiau uz E8. Ar verta leisti daugiau? Ka tokio turi J6 ko neturi E8?</p>
<p> </p>
<p>Arba gal galetumete rekomenduoti koki kita aprata? Reiktu, kad tyliai veiktu, butu lengva priziureti.</p>

musu A7 4u.gif labai patenkinti. nenorejau tu dideliu skaitmeniniu ekranu, kurie iskelia kaina ir dar vienas daiktas gedimams, tai sis jo neturi. kaina draugiska smile.gif siunciausi is de.
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2018 09 04, 10:02)
<p>prsigalvojau, nedesiu imontuojamo aparato, nes neturiu patogios vietos smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Dabar ziurineju parastus, norejau isleist +- 1000 eur, buvau issirinkusi JURA E8 Platin eu, draugai pirko JURA J6 Piano white. Jis kainuoja gerokai daugiau uz E8. Ar verta leisti daugiau? Ka tokio turi J6 ko neturi E8?</p>
<p> </p>
<p>Arba gal galetumete rekomenduoti koki kita aprata? Reiktu, kad tyliai veiktu, butu lengva priziureti.</p>

Turiu JURA J6. Skirtumų nepasakysiu, nes nepamenu. E8 pagamintas Portugalijoj. J6 Šveicarijoj. Man aktualu buvo baltas smile.gif Nepasakyčiau, kad labai jau tyliai veikia biggrin.gif Tik mažesnio aparato nesirinkčiau, kaip kad siūlo A7, nes vandenį dažniau pilstyt reik, pupeles ir t.t. Nebent išgeriama per dieną pora puodelių. Siaunčiausi iš Vokietijos, tai sutaupiau smile.gif Plius gavau Juros stiklines ir 2kg kavos papildomai smile.gif
Atsakyti

Turiu JURA J6. Skirtumų nepasakysiu, nes nepamenu. E8 pagamintas Portugalijoj. J6 Šveicarijoj. Man aktualu buvo baltas smile.gifNepasakyčiau, kad labai jau tyliai veikia biggrin.gifTik mažesnio aparato nesirinkčiau, kaip kad siūlo A7, nes vandenį dažniau pilstyt reik, pupeles ir t.t. Nebent išgeriama per dieną pora puodelių. Siaunčiausi iš Vokietijos, tai sutaupiau smile.gifPlius gavau Juros stiklines ir 2kg kavos papildomai smile.gif

Aciu uz komentara, o is kokiu psl Vokietijoje pirkote?

Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2018 09 05, 07:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mistica" data-cid="72195444" data-time="1536089954"><div><p>Turiu JURA J6. Skirtumų nepasakysiu, nes nepamenu. E8 pagamintas Portugalijoj. J6 Šveicarijoj. Man aktualu buvo baltas vartotojo įkelta nuotraukaNepasakyčiau, kad labai jau tyliai veikia vartotojo įkelta nuotraukaTik mažesnio aparato nesirinkčiau, kaip kad siūlo A7, nes vandenį dažniau pilstyt reik, pupeles ir t.t. Nebent išgeriama per dieną pora puodelių. Siaunčiausi iš Vokietijos, tai sutaupiau vartotojo įkelta nuotraukaPlius gavau Juros stiklines ir 2kg kavos papildomai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Aciu uz komentara, o is kokiu psl Vokietijoje pirkote?</p>

iš čia https://www.best-in-jura.de/
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2018 09 04, 23:39)
Turiu JURA J6. Skirtumų nepasakysiu, nes nepamenu. E8 pagamintas Portugalijoj. J6 Šveicarijoj. Man aktualu buvo baltas smile.gif Nepasakyčiau, kad labai jau tyliai veikia biggrin.gif Tik mažesnio aparato nesirinkčiau, kaip kad siūlo A7, nes vandenį dažniau pilstyt reik, pupeles ir t.t. Nebent išgeriama per dieną pora puodelių. Siaunčiausi iš Vokietijos, tai sutaupiau smile.gif Plius gavau Juros stiklines ir 2kg kavos papildomai smile.gif

taip, pupeliu ir vandens dvigubai maziau, bet ir pats mazesnis, o ir kaina dvigubai mazesne biggrin.gif
mums taippat buvo aktualu balta spalva, tai labai dziaugiausi, kai pasirode modelis be to skaitmeninio ekrano.
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2018 09 04, 11:02)
Arba gal galetumete rekomenduoti koki kita aprata? Reiktu, kad tyliai veiktu, butu lengva priziureti.

Pažiūrėkite Miele. Yra baltų ir nebaltų.
Atsakyti

Laba diena. Klausymas toms kurios turi delonghi ecam 350. 55b, ar tikrai sudetinga prieziura pieno mechanizmo. Buvau ji susigalvojus pirkt bet konsultantas pasake kad prieziura sudetinga. Gal kas turi ir naudojas?

Atsakyti
Laba diena,

Speedy, matau, kad pirkote Saeco Lirica OTC...ką manote apie jį, ar jis jums pasiteisina? Kažkaip irgi galvoju apie jį...

Gal kas žinote, ar patikimas puslapis derekis.lt...Kodėl čia toks aparatas labai pigiai kainuoja, ant 40 eurų pigiau negu bet kuriame kitame puslapyje...Tiesiog bijau, kad nebūtų kokie refurbished ar pan...
Atsakyti
QUOTE(waidulis @ 2018 09 08, 19:34)
Gal kas žinote, ar patikimas puslapis derekis.lt...Kodėl čia toks aparatas labai pigiai kainuoja, ant 40 eurų pigiau negu bet kuriame kitame puslapyje...Tiesiog bijau, kad nebūtų kokie refurbished ar pan...

beveik visą buitinę techniką pirkausi iš jų prieš beveik 3 metus. Geriausias kainas pasiūlė, net modeliams, kurių vietoj neturėjo. Jokių nusiskundimų neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidulis @ 2018 09 08, 20:34)
Speedy, matau, kad pirkote Saeco Lirica OTC...ką manote apie jį, ar jis jums pasiteisina? Kažkaip irgi galvoju apie jį...

Nesu labai reiklus vartotojas, bet kol kas jis mane tenkina.
Tai ne pirmas ir ne antras mano kavos aparatas. Jokio gamintojo netanavo ilgiau kaip 3 metus. Šiam dar nėra tiek laiko, todėl kažkaip nuo didesnių pagyrų norėčiau susilaikyti ... bent kol kas.
Atsakyti

Sveiki! Parekomenduokite automatinį kavos aparatą iki 300 eur. Bet reikia kad būtų aptarnaujamas iš priekio (stovės uždaromoje spintelėje).

Atsakyti