Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

QUOTE(speedy @ 2018 02 05, 16:28)
Jūs vadovaujatės myliu/nemyliu požiūriu

Vadovaujuosi ES taisyklėmis: Jei paaiškėja, kad kurioje nors kitoje ES šalyje įsigytos prekės turi defektų, atrodo arba veikia ne taip, kaip reklamuota, pardavėjas turi jas nemokamai pataisyti, pakeisti arba sumažinti kainą ar grąžinti už jas sumokėtus pinigus.
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 02 05, 16:18)
Labiau pasitikiu užsienio pardavėjais, o ne lietuviškais...

QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 02 05, 16:38)
Vadovaujuosi ES taisyklėmis:

Aha ... taisyklėmis. rolleyes.gif
Papildyta:
Ir ne apie kažkokias ten ausines kalbame. Bet apie kavos aparatą, kai nuo 800€ taupo (gal?) varganus 50€:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2018 02 04, 20:59)
72eu skirtuma matau, bet be siuntimo is de, su siuntimu jums tai bus jau 800 ir gaunasi 49eu skirtumas su lt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 05 vasario 2018 - 14:49
QUOTE(speedy @ 2018 02 05, 16:47)
Aha ... taisyklėmis. rolleyes.gif
Papildyta:
Ir ne apie kažkokias ten ausines kalbame. Bet apie kavos aparatą, kai nuo 800€ taupo (gal?) varganus 50€:

Jei tai patikimas pardavėjas, kuris taiko palankias grąžinimo sąlygas, siųstis verta ir dėl 10 EUR. Jūs priimtumėt iš manęs Jura, jei po 3 savaičių persigalvočiau, ir sakyčiau, kad pieno puta per greit subliūkšta?
Atsakyti
Speedy, jus labai ribotas, toliau savo nosies nematote 4u.gif
mano namuose kavos aparatas ne pirmas, taip kad patirties irgi turiu smile.gif
ir galiu jus uztikrinti, labai puikiai zinau ir naudojuosi garantinio laiko privalumais biggrin.gif taippat jums vertetu zinoti, kad daiktui sugedus, pirkejas turi 3 pasirinkimus(ne pardavejas!)- taisyti sugedusia preke, susigrazinti sumoketus pinigus, bei noreti, kad preke butu pakeista identiska nauja 4u.gif tiesiog reikia zinoti, kaip tvarkytis, pardavejai pas mus linke gasdinti ir grasinti, kad tik nevykdyti savo isipareigojimu...
tereikia zinoti negrazinamu/nekeiciamu prekiu sarasa(jeigu nekokybiskos, negalioja) 4u.gif zmones pas mus nesidomi savo teisemis, nezino ko gali reikalauti mirksiukas.gif
net elementarius batus galima!!! grazinti, t.y. susigrazinti pinigus, jei 2m laikotarpiu jie suplysta, perluzta padas ar issikiria uztrauktukas.
esu grazinus ne viena daikta, kartais pardavejes su tvarka susipazines, tai be problemu, kartais su vartotoju teisiu apsaugos tarnybos pagalba, nes netiki, kartais parasius skunda, pats pasiaiskina ir nusprendzia paielgti ''teisingai''.

Bezdzioniukas yra labai teisus, daug saugiau pirkti ne lt 4u.gif paskutinis topas su ausinem, kaip jums atrodo, tai elektronikos preke? man- taip unsure.gif o vat tele2 nusprendusi,kad pas juos ausines yra aksesuaras ir garantija joms negalioja, gali jau naujas namie ispakuoti, rasti neveikiancias ir vat tau tikras aksesuaras wub.gif tai tiesiog tokioje vietoje tokio daikto nereikia pirkti...
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 02 05, 18:10)
Speedy, jus labai ribotas, toliau savo nosies nematote 4u.gif

... arba turiu n-kartų daugiau patirties, nei atsitiktinis "pirkėjas iš užsienio" su atsitiktine preke rolleyes.gif
Jei realiai - man dzin - jei pati tikite tuo ką rašote, bet realybė dažnai būna kitokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2018 02 05, 20:02)
... arba turiu n-kartų daugiau patirties, nei atsitiktinis "pirkėjas iš užsienio" su atsitiktine preke  rolleyes.gif
Jei realiai - man dzin - jei pati tikite tuo ką rašote, bet realybė dažnai būna kitokia   mirksiukas.gif

Čia jau darosi panašu į konsultantus, kurie patys prietaisais nesinaudoja, bet viską žino už visus geriau. Jei pats neperkate iš Amazon ar dar iš kur, tai ir nepirkite. Bet neįsivaizduokite, kad viską žinote geriau už kitus. Suskaičiavau, kad 2017 m vien iš Vokiškos Amazon apie 11 visokių prietaisų prietaisiukų įsigijau. Nesu "atsitiktinis pirkėjas su atsitiktine preke", žinau, apie ką kalbu. Nereikia taip spalvų sutirštinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 05 vasario 2018 - 19:00
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 02 05, 20:53)
Nesu  "atsitiktinis pirkėjas su atsitiktine preke", žinau, apie ką kalbu. Nereikia taip spalvų sutirštinti biggrin.gif

Gal nepastebėjote, kad rašia ne Jums mirksiukas.gif
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 02 05, 20:53)
Suskaičiavau, kad 2017 m vien iš Vokiškos Amazon apie 11 visokių prietaisų prietaisiukų įsigijau.

Labai, labai mažai. Palyginus ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 05 vasario 2018 - 19:03
kas cia vyksta?smile.gif...kadangi as ne bezdzione, tai tame vokiskame amazon niekad nieko neperku, nes ten kainos arba didesnes arba tokios pacios kaip pas mus (bent jau tu daiktu, kurie man buvo reikalingi, o reikalingos man ne kokios susiktos ten ausines ar kokie kitokie tokio lygio "prietaisiukai")

Toliau kalbekim apie kavos aparatus:)
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2018 02 05, 22:33)
kas cia vyksta?smile.gif...kadangi as ne bezdzione, tai tame vokiskame amazon niekad nieko neperku, nes ten kainos arba didesnes arba tokios pacios kaip pas mus (bent jau tu daiktu, kurie man buvo reikalingi,

Nemokėjot ieškot smile.gif Durnių ir bažnyčioj muša smile.gif
Atsakyti
Ten (amazone) pirkti irgi reikia zinoti ir moketi kaip. Kai zinai, tai lietuviu kainos pasidaro neskanios. Garantijos ir pinigu grazinimai daug civilizuotesni nei pas mus, kur be is anksto paruosto rasto su nuorodom i istatymus daznu atveju gali net nesikreipti del broko smile.gif

Jei griztant prie kavos aparatu - kazkur buvo diskusija del imontuojamu, kad paskaityti ir nevarginti klausimais biggrin.gif? Svarstytinas - nesvarstytinas variantas?

Atsakyti

Sveiki,
gal pasakytumėt kuo skiriasi filtrai brita intenza+ ir be pliuso? :)  jeigu visada naudojom su pliusu, gal galima ir be pliuso? bet pagalvojau,gal ten užsidėjimas kitoks? :hmm:  :4u:​ 

Atsakyti

Man irgi amazon nepasiteisina. O Nivona aparatą turėjau 11 metų be gedimų ir serviso ir niekada nenukaldindavau nes pyliau atbulinio osmoso filtru valytą vandenį. Pavirė jis apie 15000 puodelių (su skaičiuotuvu programinėje įrangoje, todėl žinau) ir išprotėjo nepataisomai. Nusipirkau vėl Nivona tik paprastesnį - 646 už 340e iš Elektromarkt. Nes pieno gėrimų per 10 metų ir 10 kartų nedariau. Namuose niekada neturiu pieno nes gerenčių nėra kaip ir valgančių bet kokius kitus pieno produktus.

Atsakyti