QUOTE(speedy @ 2018 02 04, 20:20)
Jei pirksite iš LT pardavėjo, Jums galios LT garantijos.
Dabar "užsakykite mišias artimiausioje bažnyčioje", nes kavos aparatai dalykas kuris dažnai genda nepriklausomai nuo jo pavadinimo (
naudoju jau trečią ir visi buvo gerų brandų).
Dėl 5-10% daikto vertės neverta ...
kam tos lt garantijos, jei galioja europine garantija?
pati esu skambinusi i jura garantinio aptarnavimo servisa, viskas ten tvarkoje, garantini aptarnavima tikrai atlieka
o meistras toks malonus, kad mano ''remonta'' atliko telefonu! skundziausi ir cia, kad aparatas nebeputina pieno, tai pamoke, ka isimti ir kaip ''pagydyti'' ir svarbiausia, kad tikrai pagelbejo, tos dalies tikrai pati nebuciau susipratusi isimti ir pasitvarkyti. meistras net perskambino paklausti, ar padejo
pries tai, manydama taip, kaip ir jus, paskambinau i kita kavos aparatu taisykla, tai vien diagnostika kainuotu 30ar 35 eur! o buvo viso labo 1min darbas!
tai, kad misias uzsakinekite savo patarimams
QUOTE(Kasco E-robot @ 2018 02 04, 20:59)
72eu skirtuma matau, bet be siuntimo is de, su siuntimu jums tai bus jau 800 ir gaunasi 49eu skirtumas su lt...be to internetines parduotuves lt taip pat duoda nuolaidas, tai jei taip ta kaina kandziojasi, paprasykit ir bus jums tas 0eu skirtumas:)..antras dalykas, as turiu viena vieninteli aparata (philips) ir tas jau buvo per garantini sugedes, mano kolega turi miele aparata, kuris kelis kartus buvo sugedes, dabar jau baigesi garantinis, tai zegnojasi kiekviena diena:)
siuntimas viso labo 15eur!!!! uztruko 3d!