Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

Dar kartą, sveiki,

mes geriam nuostabią kavą!!! Nežinau kas nutiko, gal mūsų Jura "užsivedė" :)

Kiekvieną dieną po tris keturis kartus dariau kavą ir ragavau: vis ne tokia, vis nekaršta,

vis liūdna ir liūdna... Ir vieną dieną darydama kavą žiūriu - Juros priekinė dalis (kur bėga kava)

pasidengė garais..... Jau savaitę "nenulipam" nuo kavos aparato!!!!!

Atėjo laimė ir į mūsų namus :)

Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 12 04, 12:58)
Sveiki, pradėjome rinktis kavos aparatą.

Mūsų poreikiai: pilnai automatinis "one touch", "su pienu", kavos geriam nedaug (4 puodai per dieną).

Poreikius, iš pirmo žvilgsnio, atitinka

JURA ENA micro 90,

bet norėtųsi pigesnio, pvz.,

Saeco Lirica one touch.

Kokios nuomonės? Gal yra geresnio kainos ir kokybės santykio analogų?

o tai kiek dar pigesnio noretumei? jura 688 atrodo normali kaina unsure.gif

man, asmeniskai, saeco nedailus blink.gif jura mazesne, vienas lygus pavirsius, nuvalei ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2017 12 04, 20:32)
o tai kiek dar pigesnio noretumei? jura 688 atrodo normali kaina unsure.gif

man, asmeniskai, saeco nedailus blink.gif jura mazesne, vienas lygus pavirsius, nuvalei ir viskas biggrin.gif

neaa, tai aš suprantu, kad jis visiškas "urodas", na bet ne interjero puošmeną perkam gi biggrin.gif

Ilgai pagalvojus supratau, kad 688 čia ne modelis, o kaina lotuliukas.gif

Tą SaecoLirica pas vokiečius galima rasti už <400, bet tik kad tos krautuvės į LT nesiunčia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 12 04, 21:59)
neaa, tai aš suprantu, kad jis visiškas "urodas", na bet ne interjero puošmeną perkam gi biggrin.gif

Ilgai pagalvojus supratau, kad 688 čia ne modelis, o kaina  lotuliukas.gif

Tą SaecoLirica pas vokiečius galima rasti už <400, bet tik kad tos krautuvės į LT nesiunčia biggrin.gif

ir interjero puosmena irgi biggrin.gif 4u.gif gi paskaui kiekviena karta praeidama ziuresi, koks nedailus biggrin.gif
ir nesakyk, kad tik 4 puodukus, prades vaikai ratais eiti, kokia kakava su putotu pienu darytis, arba sisiuku late wub.gif

na, amazonas siustu, vistiek butu zenkliai pigiau nei pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 12 04, 20:59)

Ilgai pagalvojus supratau, kad 688 čia ne modelis, o kaina  lotuliukas.gif

galima per vokišką adresą siųstis
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 12 04, 21:31)
galima per vokišką adresą siųstis

reiktų domėtis, ar siunčia į komercinį (ESWD). Kiek patyriau, vokiečiai labai nemėgsta komercinio adreso...
Papildyta:
QUOTE(milaaaa @ 2017 12 04, 21:14)
ir interjero puosmena irgi biggrin.gif  4u.gif gi paskaui kiekviena karta praeidama ziuresi, koks nedailus biggrin.gif

tikrai ne irnesakyk.gif

vis tik, kokie dar būtų argumentai (atmetus grožį): kokie JUROS privalumai prieš kitus prekinius ženklus? Tik vardas, ar vis tik yra kažkas realaus? kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 04 gruodžio 2017 - 20:43

reiktų domėtis, ar siunčia į komercinį (ESWD). Kiek patyriau, vokiečiai labai nemėgsta komercinio adreso...

kodėl turėtų nesiųsti? Dar nesusidūriau su tuo. Aš kelis kartus naudojausi persiuntimo paslaugomis, iš uk, de ir viskas ok. O Vokietijoj dauguma kavos aparatų pigesni.

Atsakyti

Sveiki. Gal galetumete rekomenduoti gera kavos aparata bet "ekonimines" klases. Iki 350 eur. Visiskai automatini. Kol kas dairausi i delnghi. Nusiziirejau si:

https://www.topocent...medium=referral

Gal butu atsiliepimu ir patarimu? Aciu! 

Atsakyti
QUOTE(indraja190 @ 2017 12 05, 15:34)
<p>Sveiki. Gal galetumete rekomenduoti gera kavos aparata bet "ekonimines" klases. Iki 350 eur. Visiskai automatini. Kol kas dairausi i delnghi. Nusiziirejau si:
</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.topocentras.lt/buitine-technika/kava-ir-kavos-aparatai/kavos-aparatai/kavos-virimo-aparatas-delonghi-ecam22-110b.html?utm_source=kaina24.lt&utm_medium=referral'>https://www.topocentras.lt/buitine-technika/kava-ir-kavos-aparatai/kavos-aparatai/kavos-virimo-aparatas-delonghi-ecam22-110b.html?utm_source=kaina24.lt&utm_medium=referral</a></p><p></p><p>Gal butu atsiliepimu ir patarimu? Aciu! </p>

sveiki
Mes po Saeco Xelsis su kuriuo vis budavo bedu praeita savaite nupirkom si. Pas vyra darbe irgi Delonghi tik senesnio modelio, gromezdiskas. Labai jam patinka tas aparatas darbe tai mastem toki pat imt bet sie naujiesni modeliai kompaktiskesni ir butent jiem akcija. Pirkom Topo centre, dar is ekspozicijos dave nes paskutinis. Zinokit tikrai super aparatas, paprasta valyt, veikia tyliau nei senas Saeco, pieno puta aisku paciam reik paruost bet viskas paprasta.
amazon.de labai perka ji ir atsiliepimai super
amazon.de
Atsakyti

Dar kartą, sveiki,

mes geriam nuostabią kavą!!! Nežinau kas nutiko, gal mūsų Jura "užsivedė" :)

Kiekvieną dieną po tris keturis kartus dariau kavą ir ragavau: vis ne tokia, vis nekaršta,

vis liūdna ir liūdna... Ir vieną dieną darydama kavą žiūriu - Juros priekinė dalis (kur bėga kava)

pasidengė garais..... Jau savaitę "nenulipam" nuo kavos aparato!!!!!

Atėjo laimė ir į mūsų namus :)

Sveikinu!!!! Jau buvau issigandus ir apsigalvojus del Jura. O sakykite, kai rinkotes ar svarstete kitoki modeli. As pasimetus tarp Jura A7 ir Jura Ena Micro 90. Gal patarsite? Aciu!

Atsakyti
QUOTE(daiviss @ 2017 12 07, 03:33)
Jau buvau issigandus ir apsigalvojus del Jura. O sakykite, kai rinkotes ar svarstete kitoki modeli. As pasimetus tarp Jura A7 ir Jura Ena Micro 90. Gal patarsite? Aciu!

Jei gersite po keletą puodelių per dieną, bus geras tiek tas, tiek tas.
Jei kavos puodelių kiekis bus link 10-ties, bus abu ne kažką ... Jura ENA išmečiau po 4-rių metų, kaip atlieką.
Atsakyti

Jei gersite po keletą puodelių per dieną, bus geras tiek tas, tiek tas.
Jei kavos puodelių kiekis bus link 10-ties, bus abu ne kažką ... Jura ENA išmečiau po 4-rių metų, kaip atlieką.

Bus namie naudojamas, tai 3-4 puodukai per diena. Kai sveciai truputi daugiau. 

Atsakyti