Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

QUOTE(Smaika @ 2017 11 24, 20:16)
Sveiki.Po truputi pradedu mastyti apie kt.kavos aparata,jau su esamu kazkas negerai darosi:tirsciuose buna nesumaltu pupeliu.Tai jau tur but kavos maluneliui kapec? O idomu ar kas taiso tokius gedimus,ar aplamai toki gedima apsimoka taisyti?Aisku,nepabandzius -nesuzinosiu smile.gif

Taiso malūnėlius. Ir gana nebrangiai. Mano senai Jura gal 40€ kainavo unsure.gif
Atsakyti

Laba diena,

nusipirkom Jura A7. Esam labai nusivylę. Nežinau, ar ką nors blogai darom, bet kava NĖRA KARŠTA. Ir nustatymus pakeitėm į aukštą temperatūrą, bet nieko nepadėjo.  Gal esate su tokia problema susidūrę?  Jei norisi kavą dar mikrobangėje pakaitinti, tai ne gyvenimas... 

Atsakyti
QUOTE(UpėRa @ 2017 11 26, 13:15)
<p>Laba diena,</p><p></p><p>nusipirkom Jura A7. Esam labai nusivylę. Nežinau, ar ką nors blogai darom, bet kava NĖRA KARŠTA. Ir nustatymus pakeitėm į aukštą temperatūrą, bet nieko nepadėjo.  Gal esate su tokia problema susidūrę?  Jei norisi kavą dar mikrobangėje pakaitinti, tai ne gyvenimas... </p>

pas mus viskas tvarkoje! kreipkites i garantini, gal brokuotas koks? gal sugedes koks kaitinimo elementas ar temperaturos reguliatorius?
Atsakyti

Milaaaa, abejoju ar jis brokuotas.... Gal čia mano toks noras, kad kava būtų LABAI karšta, kaip kad iš virdulio užpylus :). Kad gertum ir jaustum uuu kokia karšta! Ar pas jus taip?

Atsakyti
QUOTE(UpėRa @ 2017 11 26, 15:18)
<p>Milaaaa, abejoju ar jis brokuotas.... Gal čia mano toks noras, kad kava būtų LABAI karšta, kaip kad iš virdulio užpylus smile.gif. Kad gertum ir jaustum uuu kokia karšta! Ar pas jus taip?</p>

Nejau jūs geriat ką tik iš virdulio verdančiu vandeniu užpiltą kavą? Netikiu, kad taip darote. Juk neįmanoma gerti verdančo vandens. Galų gale tai nesveika. Kavos aparatų gamintojai nėra kvaili. Jie gamina tokius aparatus, kurie ruošią kavą, kurią galima iškart gerti. Nereikia lauki, kol pravės. Mūsų aparatas ne Jura, bet kava taip pat nėra labai karšta. Kaip tik tokia, kokią galima iškart gerti thumbup.gif Kai vaišindavau savo tėvą, jis iš pradžių irgi bambėdavo, kad kavai trūksta karščio. Po to priprato. Manau priprasit ir jūs smile.gif
Atsakyti
na, mes verdancio tikrai negeriam, todel karscio mums pakanka, net nebuvo iskiles klausims del to. kava pakankamai karsta 4u.gif
gal cia jusu pirmas kavos aparatas? kad gavot ne tai ko tikejotes, ar neparagavote pries pirkdami unsure.gif
Atsakyti
Man patinka tikrai karsti gerimai, bet tiek darbe, tiek namie tik pagmintos kavos is kart dar negaliu gert truputi per karsta buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 11 09, 17:07)
Pas mane darbuojasi po 7-10 puodelių į dieną. Du prieš tai buvę kavos aparatai (kaina +/- 500€) ištempė maždaug po 4 metus. Todėl nebuvo jokio noro bandyti ar aparatas už kokį 1000€ laikys 5 ar 6 metus  rolleyes.gif  Su paprastais buitiniais užbaigiau ir pirkau ofisinį variantą.

Sakydamas, kad pirkot ofisinį variantą, ką konkrečiai turit omeny? Šiek tiek domėjausi kavos aparatais, bet iš to ką randu ir, ypač, tų variantų, kurie labiausiai domintų, pagrinde siūlomai nuomai, arba reikėtų siųstis iš užsienio. Jei mano galva veikia normaliai, tai šie aparatai ofisams pateikiami "ant nuomos", tad kaip tokiu atveju jį įsigyti?
Atsakyti

Man patinka tikrai karsti gerimai, bet tiek darbe, tiek namie tik pagmintos kavos is kart dar negaliu gert truputi per karsta buna smile.gif

Oi pavydžiu :)  Nieko nepadarysi, teks priprast, kaip Nireglina sako.... 

na, mes verdancio tikrai negeriam, todel karscio mums pakanka, net nebuvo iskiles klausims del to. kava pakankamai karsta 4u.gif
gal cia jusu pirmas kavos aparatas? kad gavot ne tai ko tikejotes, ar neparagavote pries pirkdami unsure.gif

Taip, Milaaaa, čia pirmas mūsų kavos aparatas.  Kažkada buvo Jura pristatymas parduotuvėje (2 metai kokie atgal), ragavom kavą ir  nuo to laiko apie ją (Jura) ir svaigom. Tikiuosi, prisijaukinsim kaip nors :)  Bet kad ir kaip norėčiau save apgauti, mano skoniui kavai karščio trūksta. 

Atsakyti
QUOTE(Banga @ 2017 11 23, 10:36)
Sveiki,
bandau išsirinkti kavos aparatą...
Prisiskaičiau komentarų, tai dabar renkuosi tarp  Saeco „Incanto HD8922/09“:
https://www.kavosdra...canto-hd892209/

Per dieną gaminsimės apie 3-4-puodelius kavos

Turim ta pirma Saeco.....esu laaabai juo nusivylusi mad.gif mad.gif arba cia mums pasitaike kazkoks ale brokuotas arba nezinau(nors kai atnesiau remontui dar vienas zmogus toki pat buvo atneses)...pirkom 2016m gruodi, i garantini ka tik isvezem 4ta karta.... pirma karta isvezus pakeite i nauja....dabar vel atidaviau remontui-tai pasakiau,kad noriu jog grazintu pinigus. Dar vienas dalykas del jo remonto....jei pirksite is Krinonos ji taisys ne Krinona,o tiesioginis Philips remonto centras Lietuvoje (nes paaiskejo,kad tai Philips kavos aparatas). Sito perkant niekas neminejo. Mums po paskutinio garantinio rmeonto grazino baisioje bukleje, visas slapias, pradejes smirdeti, nuciupinetas...kazkoks "ale meistras" murzinom rankom nuciupinejo, belekaip sudejo i deze ir atidave....Krinona kratosi atsakomybes ir liepia skambinti Philips centrui,o ten nurodytais tel. nr. neimanoma prisukti biggrin.gif
Pats kavos aparatas man labai patiko, lengvai issivalo pieno plaktuvas, capuccino ar latte bent man tai vienodos jos iseidavo, jokio skirtumo kuria darai:D Gaila,kad nevykes mums papuole....sekanti dairysiuosi pirkti turbut Jura.
Atsakyti

UpėRa

kavos negalima (nerekomenduojama..) užpilti verdančiu vandeniu, taip sudeginat pupeles ir prarandat dalį skonio ir aromato. Turit luktelt minutę kitą, tada tik užpilti. Todėl ir kavos aparatai negamina verdančios kavos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INXS: 04 gruodžio 2017 - 00:01
Sveiki, pradėjome rinktis kavos aparatą.

Mūsų poreikiai: pilnai automatinis "one touch", "su pienu", kavos geriam nedaug (4 puodai per dieną).

Poreikius, iš pirmo žvilgsnio, atitinka

JURA ENA micro 90,

bet norėtųsi pigesnio, pvz.,

Saeco Lirica one touch.

Kokios nuomonės? Gal yra geresnio kainos ir kokybės santykio analogų?
Atsakyti