Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

Sveiki,

parekomenduokit automatinį kavos aparatą max iki 600 eur, kad gamintų capucino, late. Ačiū smile.gif

Žiūrinejam tokį:
https://www.kavosdra...te515209rw-kava

ir

https://www.kavosdra...h-hd891709-kava
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 spalio 2016 - 08:27
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 20, 10:25)
Sveiki,

parekomenduokit automatinį  kavos aparatą max iki 600 eur, kad gamintų  capucino, late. Ačiū smile.gif

Žiūrinejam tokį:
https://www.kavosdra...te515209rw-kava

ir

https://www.kavosdra...h-hd891709-kava

Labas

Turiu saeco nesiskundžiu ir puta gera, priežiūra nėra labai jau patogi, darbe yra Jura 5 nėra ką lyginti, bet jeigu biudžetas toks tai šis variantas kiek minėjo ir patys kavos draugai tai geras 4u.gif sėkmės renkantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2016 10 21, 14:01)
Labas

Turiu saeco nesiskundžiu ir puta gera, priežiūra nėra labai jau patogi, darbe yra Jura 5 nėra ką lyginti, bet jeigu biudžetas toks tai šis variantas kiek minėjo ir patys kavos draugai tai geras  4u.gif sėkmės renkantis  4u.gif

Mane tai kažkaip gasdina saeco šalis gamintoja Rumunija, gal vistik i siemens žiureti unsure.gif ir beto esu kažkada iš saeco darbe kavas gerus, baisus skonis buvo,aišku suprantu, kad vienas aparatas negali būt rodiklis visam vardui, o bet tačiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 spalio 2016 - 13:25
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 21, 14:24)
Mane tai kažkaip gasdina  saeco šalis gamintoja Rumunija, gal vistik i siemens žiureti  unsure.gif ir beto esu kažkada iš saeco darbe kavas gerus, baisus skonis buvo,aišku suprantu, kad vienas aparatas negali būt rodiklis visam vardui, o bet tačiau  biggrin.gif

Mes darbe turim du saeco aparatus, tevai namie turi tai galiu pasakyt, kad kavos skonis priklauso nuo pupelių ir dar šiek tiek nuo aparato nustatymų, nes bandėm darbe pareguoliuot kavos/vandens kiekius tikrai buvo neskani kave kol negražinom į standartinius smile.gif
Atsakyti
Man keista, kai teigiama, jog aparatas gamina neskanią kavą. Jei perkamos prastos pupelės, tai ir kava bus neskani. Kavos skonis nuo pačio aparato priklauso minimaliai. Turime Saeco. Esame išbandę daug kavos rūšių (pigesnių ir brangesnių), išsirinkę mėgstamiausią. Kai kurių pupelių kava būną puikaus skonio, kai kurių- š... Aparatas tai tas pats biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gendre @ 2016 10 21, 14:32)
Mes darbe turim du saeco aparatus, tevai namie turi tai galiu pasakyt, kad kavos skonis priklauso nuo pupelių ir dar šiek tiek nuo aparato nustatymų, nes bandėm darbe pareguoliuot kavos/vandens kiekius tikrai buvo neskani kave kol negražinom į standartinius smile.gif

user posted image Pritariu
Atsakyti
Zmonai gera kava tik ta kur Italijoje, net pupeliu atsivezem is ten, lyg geresne is tu kava. Bet vis tiek sako nepalyginsi su italiska, net ta kuria jie daro degalinese.
Is perkamu vietoje LAVAZA lyg kazkada buvo gera, dabar jau ir ta jai nieko ypatingo.
Stebejom, ka italai pila i savo kavos aparatus kur kavinese. Ten kazkokiuose sidabriniuose maiseliuose kavos pupeles, gal tikrai kokios ypatingos.

ILLY giria, bet jos kur kas brangesnes, bet gal tikrai vertos kainos? Buna pardavineja visokias karaliskas imperatoriskas, bet neaisku, gal tik pavadinimas.

Kokias pupeles jus naudojat aparatuose?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 21, 21:36)
Zmonai gera kava tik ta kur Italijoje, net pupeliu atsivezem is ten, lyg geresne is tu kava. Bet vis tiek sako nepalyginsi su italiska, net ta kuria jie daro degalinese.
Is perkamu vietoje LAVAZA lyg kazkada buvo gera, dabar jau ir ta jai nieko ypatingo.
Stebejom, ka italai pila i savo kavos aparatus kur kavinese. Ten kazkokiuose sidabriniuose maiseliuose kavos pupeles, gal tikrai kokios ypatingos.

O ar žinote, kad net to paties brando/pavadinimo kava vienaip skrudinama italams, kitaip vokiečiams ir dar kitaip amerikiečiams?
O tuose "kazkokiuose sidabriniuose maiseliuose" vendingo arba horeca įmonės tiekiams kava, kuri nėra skirta prekiauti parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 10 21, 18:03)
Man keista, kai teigiama, jog aparatas gamina neskanią kavą. Jei perkamos prastos pupelės, tai ir kava bus neskani. Kavos skonis nuo pačio aparato priklauso minimaliai. ...

Jei perkate automatinį kavos aparatą, tai ir nenorėkite kad priklausytų.
Nusipirkite tokį - Lietuvoje jis vadinasi Stollar - ir eksperimentuokite, jei laiko negaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 22 spalio 2016 - 13:10
QUOTE(speedy @ 2016 10 22, 14:09)
Nusipirkite tokį - Lietuvoje jis vadinasi Stollar - ir eksperimentuokite, jei laiko negaila.

Matau kad pasirodėt eteryje, tai patarkit ką nors gal jau iki 700 eur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 10 22, 14:09)

Aš ir nenoriu biggrin.gif Šioje temoje kažkas sakė, kad kavos skonis priklauso nuo aparato. Aš paprieštaravau.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 10 22, 15:33)
Aš ir nenoriu  biggrin.gif  Šioje temoje kažkas sakė, kad kavos skonis priklauso nuo aparato. Aš paprieštaravau.

As sakiau, bet nesijuokit, man pačiai juokinga biggrin.gif aparatas buvo pirktas iš ekspozicijos jau su nuolaida poto pora kart kvietė tos firmos darbuotoja kad padetu ji sureguliuoti pupelės irgi buvo keista bet vistiek kava liko tragiška taip pora metu atsikankino su juo bigsmile.gif ir nupirko jūra kažkurį modelį iš jos pigesnių bet visumoje jų kainas žinot gi, a ot ten tai kava buvo tikrai be priekaištų ir jokiu reguliavimu nereikėjo
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 10 22, 16:33)
Aš ir nenoriu  biggrin.gif  Šioje temoje kažkas sakė, kad kavos skonis priklauso nuo aparato. Aš paprieštaravau.

notworthy.gif
Atsakyti