Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

QUOTE(Adeliutė @ 2016 09 23, 23:56)
Sveiki,
Domina atsiliepimai, kiek tarnauja automatiniai kavos aparatai?
Mums espresso tipo Krups tarnavo ~ 2,5 metu. Dabar zvalgomes automatinio. Klausiu todel, kad svarstom tarp naudotos Jura ar pigesniu nauju (Saeco ir pan.). Lauksiu patarimu, aciu.

mano jurai 8 metai, vis dar veikia
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. Dar sakykite, kiek Jura padariusi puodelių per 4,5 ir 8 metus?
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2016 09 25, 21:41)
Ačiū už atsakymus. Dar sakykite, kiek Jura padariusi puodelių per 4,5 ir  8 metus?

aš tai nemoku pažiūrėt, pas mane aiškiai to niekur nerodo
Atsakyti
Sveiki,

Reikia patarimo renkantis kavos aparatą: svarbiausia kava su pienu (latte), ją geriame dažniausiai, taip pat svarbu kad būtų automatinis kapučinatorius.

Nusižiūrėjau De’Longhi „EC 850 M“. Kas jį turite - pasidalintumėte įspūdžiais.
Taip pat gal patartumėte kitą geresnį aparatą už panašią kainą?

Ačiū.
Atsakyti
Sveiki, norime isigyti kavos aparata. Dazniausiai geriame latte kava. koki patartumete isigyti? Kaina iki 400 euru. ax.gif
Atsakyti
Philips ir Delonghi geri kavos aparatai, nors asmeniškai aš investavau į JURA. Prieš tai turėjau philips, bet atsibodo juoda kava gerti ir norėjosi, kažko švelnesnio. Bet jei nori nusipirkti gerą kavos aparatą ir pigų, tai pirk naudotą geriau. Nes jie ir sutvarkyti, turi garantijas, yra senesnio modelio gal ir kažkieno "čiupinėti" tačiau vistiek geri ir kokybiški. Juolab, kad gali nusipirkti naudotą JURA kavos aparatą smile.gif Arba tiesiog pasižiūrėk pigu.lt arba varle.lt kokį aparatą, o vėliau jo kainą palygink su naudoto tokio pat. Juolab, kad nereiktų galvoti, kad naudoti kavos aparatai yra jau nurašyti. Ne. Jie tiekia tokią pat kokybišką ir skanią kavą smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2016 09 25, 22:41)
Ačiū už atsakymus. Dar sakykite, kiek Jura padariusi puodelių per 4,5 ir  8 metus?

pas mane jura aparatas tarnauja 7 metus, per diena padaro po 10 puodeliu plius minus
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2016 10 04, 14:24)
pas mane jura aparatas tarnauja 7 metus, per diena padaro po 10 puodeliu plius minus

Pas mane Jura sugedo du kartus per 3 metus. Ir ką ... nauja dirbo tyliai, bet po pusės metų atsirado papildomi barškesiai.
Beje, Jura nėra gamintojas. Jiems gamina Eugster/Frismag AG. Ir gamina ne tik Jura-i.
Atsakyti
Pas mus Philips Saeco va toks

http://www.philips.c...co-exprelia.jpg

Jau 4 metai, daro late ir cappuccino automatiskai. Kainavo gal 700-730 eur, tiksliai nepamenu
I diena gal 5-6 puodeliai. Aisku tokio modelio negamina ko gero, nes juos keicia.

Nezinau ka pasakyt. Po metu buvo sugedes kazkoks daviklis rode error, tai nusiuntem pagal garantini ir pataise. Siuntimas nekainavo, bet cia veiksmas Vokietijoje. Uz savaites jau atsiunte pataisyta.

Siais metais sugedo dureliu lankstas. Garantijos jau nera, tai taisiau savarankiskai, uzsisakiau ta lanksta, uz kuri reikejo moket 28 euru kartu su atsiuntimu. Paskui dar buvo ka veikti isardyti ta aparata, gerai, kad susiradau Service manual internete, ir tai privargau kol isardziau ir pasikeiciau.

Veikia... Spreskit patys
Atsakyti
Genda visi kavos aparatai. Turėjau Siemens - sugedo du kartus, po antro gedimo netaisiau. Nusipirkau Jura - taip pat jau du kartai. Pažįstų kas naudoja Miele - sugedo vos ne iš karto po garantijos. Manyčiau, pavadinimas nėra svarbu ...
Norite kad veiktų "ilgai ir laimingai", pirkite kokį Saeco Aulika (ar panašų). Skirtas ofisams, tai namie tarnaus "šimtą metų". Bent jau resurso tam turi.
Atsakyti
Sveiki, gal kas zino apie siuos kavos aparatu modeliukus DELONGHI ESAM 5500 ir DELONGHI ECAM 23.450?
Koki geriau rekomenduotumet?
Ar patartumet pirkti naudota kavos aparata?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 10 05, 08:51)
Genda visi kavos aparatai. Turėjau Siemens - sugedo du kartus, po antro gedimo netaisiau. Nusipirkau Jura - taip pat jau du kartai. Pažįstų kas naudoja Miele - sugedo vos ne iš karto po garantijos. Manyčiau, pavadinimas nėra svarbu ...
Norite kad veiktų "ilgai ir laimingai", pirkite kokį Saeco Aulika (ar panašų). Skirtas ofisams, tai namie tarnaus "šimtą metų". Bent jau resurso tam turi.

Jusu pasiklausius labiau pasidaro ispudis, ne kad aparatai genda, o lauzote juos lotuliukas.gif
Atsakyti