Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

QUOTE(speedy @ 2016 09 05, 16:10)
Čia ne naujienų tarnyba, rasite atsakymų i klausimus apie tai

supratau, supratau ...

грубо, но понятно.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 05, 18:19)
supratau, supratau ...
грубо, но понятно.

Ne dažnai naudojame, bet kartais padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 05, 16:19)
supratau, supratau ...

грубо, но понятно.

http://www.delfi.lt/...s.d?id=67284836
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 05, 10:01)
reikia kavos aparato, įmontuojamo. Patirties nulis.  biggrin.gif niekada neturėjom ir va dabar sugalvojom, jog subrendom  biggrin.gif kavą mėgstam ir geriam dažnai.
patarkite į ką atkreipti dėmesį, kokie gamintojai padaro "skanesnę" kavą, kokie "navarotai" būtini ir t.t. Nuo ko pradėti??????

labai labai ačiū  4u.gif

Siulau pradet kokiame nors buitene.lt nuo susipazinimo su kainomis ir asortimentu. Pamatysite, kad asortimentas nera didelis, tuomet dar issifiltruosite patikimus imontuojamu kavinuku gamintojus, tokius kaip Bosch ir Siemens ir pamatysite, kad rinktis viso labo is keletos modeliu. Ka as supratau rinkdamasis, kad imontuojami modeliai prifarsyruoti navarotu, tad pagal pazangos ir funcionalumo lygi jie prilygsta tikrai solidiems laisvai pastatomiems aparatams. Kitaip tariant, laisvai paststoma sunkiai rasite uz mazesne kaina, kad jis turetu viska, ka imontuojamas, o juk nera ka lyginti, ar turet svaru, neuzgriozdinta stalvirsi, ar stumdyt ten ta aparata, arbatinuka, kavinuka. Mano pasirinkimas - SIEMENS CT636LES1. Apie ji nemazai info kavosdraugas.lt
Atsakyti
QUOTE(Adwoco @ 2016 09 05, 20:49)
Siulau pradet kokiame nors buitene.lt nuo susipazinimo su kainomis ir asortimentu. Pamatysite, kad asortimentas nera didelis, tuomet dar issifiltruosite patikimus imontuojamu kavinuku gamintojus, tokius kaip Bosch ir Siemens ir pamatysite, kad rinktis viso labo is keletos modeliu. Ka as supratau rinkdamasis, kad imontuojami modeliai prifarsyruoti navarotu, tad pagal pazangos ir funcionalumo lygi jie prilygsta tikrai solidiems laisvai pastatomiems aparatams. Kitaip tariant, laisvai paststoma sunkiai rasite uz mazesne kaina, kad jis turetu viska, ka imontuojamas, o juk nera ka lyginti, ar turet svaru, neuzgriozdinta stalvirsi, ar stumdyt ten ta aparata, arbatinuka, kavinuka. Mano pasirinkimas - SIEMENS CT636LES1. Apie ji nemazai info kavosdraugas.lt

iš tiesų įmontuojamų aparatų nėra daug ir kai daraisi virtuvę nuo nulio, norisi bendro vientiso vaizdo, tai tada atsifiltravus reikalingas funkcijas belieka rinktis pagal dizainą :D
aš būtent dėl šios priežasties išsirinkau BOSCH CTL636EB1, nes montuosiu jį šalia tokio pat dizaino Bosch orkaitės.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 09 06, 09:04)
iš tiesų įmontuojamų aparatų nėra daug ir kai daraisi virtuvę nuo nulio, norisi bendro vientiso vaizdo, tai tada atsifiltravus reikalingas funkcijas belieka rinktis pagal dizainą :D

QUOTE(Adwoco @ 2016 09 05, 22:49)
... Ka as supratau rinkdamasis, kad imontuojami modeliai prifarsyruoti navarotu, tad pagal pazangos ir funcionalumo lygi jie prilygsta tikrai solidiems laisvai pastatomiems aparatams. Kitaip tariant, laisvai paststoma sunkiai rasite uz mazesne kaina, kad jis turetu viska, ka imontuojamas, o juk nera ka lyginti, ar turet svaru, neuzgriozdinta stalvirsi, ar stumdyt ten ta aparata, arbatinuka, kavinuka. ...

SUPER thumbup.gif
Kaip čia tą apibendrinimą ištraukti į priekį. Kad visi kiti, kurie planuoja klausimą pradėti žodžiais "nežinau ko noriu, skaityti tingiu, bet man pasakykit..." prieš tai perskaitytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 06 rugsėjo 2016 - 07:33
QUOTE(speedy @ 2016 09 06, 08:30)
SUPER  :thumbup:
Kaip čia tą apibendrinimą ištraukti į priekį. Kad visi kiti, kurie planuoja klausimą pradėti žodžiais "nežinau ko noriu, skaityti tingiu, bet man pasakykit..." prieš tai perskaitytu.

Čia labiau klausimas, norit įmontuojamo ar gero aparato?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 05, 10:01)
reikia kavos aparato, įmontuojamo. Patirties nulis.  :biggrin: niekada neturėjom ir va dabar sugalvojom, jog subrendom  :biggrin: kavą mėgstam ir geriam dažnai.

Dizaino vientisumo prasme, kokybe ir "navarotais", man idealiausi Siemens (pvz. CT636LES1, CT636LEW1) 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Domina atsiliepimai, kiek tarnauja automatiniai kavos aparatai?
Mums espresso tipo Krups tarnavo ~ 2,5 metu. Dabar zvalgomes automatinio. Klausiu todel, kad svarstom tarp naudotos Jura ar pigesniu nauju (Saeco ir pan.). Lauksiu patarimu, aciu.
Atsakyti
Turim Saeco. Aparatui- beveik 3,5 m. Rūpestingai prižiūrim. Kol kas veikia be priekaištų. Tikiuosi, kad neprisikalbėsiu smile.gif
Atsakyti
Jura sėkmingai naudojame 4,5 metų smile.gif
Atsakyti
Ar butinai riek nukalkinti aparata tos pacios firmos siulomu skysciu, ar galima ir kt.? ax.gif
Atsakyti