Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

Pienas Farmmilk 3,2%. Iš jo idealiausia išsiplaka. Antras punktas-pieno putas pilti į jau paruoštą kavą (ne atvirkščiai). Trečia-neleisti plakamam pienui užkaisti daugiau kaip 60° (aš induką laikau delne ir jau po n bandymų jaučiu kada maždaug tiek yra). Ketvirta-neleisti garui pieną plakt su burbulais (giliau laikyti tą kotuką įmerktą). Ir penkta-reikia bandyti bandyti bandyti....tada su praktika ateina ir rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(Varliuke1 @ 2015 12 23, 19:17)
Pries metus nusipirkom  MIELE,  jau 2 kartus  sugedo, leidzia vandeni,niekam tikes. Bandysim grazint

pro kur leidzia jums vandeni, pro vandens talpa? nes pvz delonghi aparato naudojimo instrukcijoje parasyta kad gali leisti vandeni ir tai nera aparato gedimas
Atsakyti
QUOTE(Follow @ 2015 12 24, 14:21)
Pienas Farmmilk 3,2%. Iš jo idealiausia išsiplaka. Antras punktas-pieno putas pilti į jau paruoštą kavą (ne atvirkščiai). Trečia-neleisti plakamam pienui užkaisti daugiau kaip 60° (aš induką laikau delne ir jau po n bandymų jaučiu kada maždaug tiek yra). Ketvirta-neleisti garui pieną plakt su burbulais (giliau laikyti tą kotuką įmerktą). Ir penkta-reikia bandyti bandyti bandyti....tada su praktika ateina ir rezultatas.

Pabandysiu , dar sitas neisbandytas pienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 12 22, 01:36)
4u.gif KOKĮ APARATĄ ĮSIGIJOR? AŠ VIS BANDAU SUSIDRAUGAT SU MIELE, BET NIEKAIP SU KIEKIAIS NEPATAIKAU biggrin.gif

Po ilgu svarstymu pasirinkau nivona, maniskis 838, susidraugavau iskart, piena nusipirkau mu 2,5 proc riebumo, puta super. Kol kas vienintelis nepatogumas, kad minimaliausia kavos kieki galiu padaryti 20 ml, nors noreciau kokius 5. Cia vaikams norejau nustatyti capucina- 300 ml pieno ir 5 ml kavos. Tai dabar jiems darydama kava rankiniu budu sustabdau kavos pylima, bet vaikams paaugus ir sios bedos neliks.
Atsakyti
Mano Jurai meta malfunction 8 . Cia taip suprantu kad aparatas užsikimso tirsciais ir reikia valyti kazkaip, ardyti ar ka? g.gif
Atsakyti
Turim Miele CM 6300 jau daugiau nei metus laiko, jokių problemų smile.gif mums tai idealus aparatas.
Po ilgų paieškų išsirinkome būtent šį aparatą, kiekvienas nusistatėme savo skaniausios kavos parametrus. Džiaugiasi ir svečiai ir mes 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,noreciau suzinoti nuomone apie melitta kavos aparatus. Konkreciai sudomino melitta f750-102 ts modelis. Gal kas nors pakomentuos. Aciu 4u.gif
Atsakyti
atlikėjau bandymus smile.gif ir man geriausiai išsiplaka pieno puta iš dvaro pieno
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 15, 10:39)
atlikėjau bandymus  smile.gif ir man geriausiai išsiplaka pieno puta iš dvaro pieno

Kokio riebumo?
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2016 01 15, 12:05)
Kokio riebumo?

naudoju 2,5%, bet riebesni dar geriau isplaka
Atsakyti
Vakar mano JURA grįžo namo po trečio remonto yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 01 16, 13:41)
Vakar mano JURA grįžo namo po trečio remonto  yahoo.gif

o kas vis atsitinka?
Atsakyti