Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

QUOTE(Follow @ 2015 12 16, 19:02)
Tik iškilo porą klausimų. Gera puta kad gautųsi pieną kokį geriau naudot?

Mes naudojame 2,5% "Dvaro" pieną.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 12 16, 19:49)
Mes naudojame 2,5% "Dvaro" pieną.

Bandėm ir Dvaro, ir MŪ. Tik ne visad vienodai susiplaka. Nesuprantu nuo ko tas priklauso. doh.gif
Dar iškilo klausimas kokias pupeles jam geriausia naudot, spec espresso? g.gif

Gavau atsakymą iš atstovo. Sakė lenkiškas pienas išsiplaka geriausiai. Reiks ieškoti maxėj tokio ir bandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Follow: 16 gruodžio 2015 - 20:41
QUOTE(Follow @ 2015 12 16, 21:02)
Bandėm ir Dvaro, ir MŪ. Tik ne visad vienodai susiplaka. Nesuprantu nuo ko tas priklauso. doh.gif
Dar iškilo klausimas kokias pupeles jam geriausia naudot, spec espresso? g.gif

Gavau atsakymą iš atstovo. Sakė lenkiškas pienas išsiplaka geriausiai. Reiks ieškoti maxėj tokio ir bandyt.

Man vienodai issiplaka tiek lenkiskas, tiek mu tiek, dvaro net dobilas. Bandyta ne su vienu aparatu, tai apsistojau ties dvaro 2.5 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2015 12 17, 00:58)
Man vienodai issiplaka tiek lenkiskas, tiek mu tiek, dvaro net dobilas. Bandyta ne su vienu aparatu, tai apsistojau ties dvaro 2.5 ax.gif

o sakykit ant dugno kai plakat nelieka pieno? nu man plakant virsuj puta, o ant dugno karstas pienas lieka? gal kas gali pasidalint kaip ta piena teisngai isplakt?aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2015 12 17, 20:04)
o sakykit ant dugno kai plakat nelieka pieno? nu man plakant virsuj puta, o ant dugno karstas pienas lieka? gal kas gali pasidalint kaip ta piena teisngai isplakt?aciu

Lieka kazkiek, bet labai nekreipiu demesio, susimaiso su kava ir tiek ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi, istojau ir as i kavos aparatu naudotoju gretas biggrin.gif
Kadangi siame reikale esu naujoke, iskilo man toks klausimelis, kaip jus gaminates kava: ar naudojates gamykloje supragromuotais receptais ar susiprogtamuojat savo blush2.gif jeigu savo, ar vadovaujates kazkokiais receptais? Bandau ieskoti rekomendaciju kokie santykiai ko turi buti, bet nepavyksta rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2015 12 20, 21:36)
Sveiki visi, istojau ir as i kavos aparatu naudotoju gretas  biggrin.gif
Kadangi siame reikale esu naujoke, iskilo man toks klausimelis, kaip jus gaminates kava: ar naudojates gamykloje supragromuotais receptais ar susiprogtamuojat savo  blush2.gif jeigu savo, ar vadovaujates kazkokiais receptais? Bandau ieskoti rekomendaciju kokie santykiai ko turi buti, bet nepavyksta rasti  4u.gif

4u.gif KOKĮ APARATĄ ĮSIGIJOR? AŠ VIS BANDAU SUSIDRAUGAT SU MIELE, BET NIEKAIP SU KIEKIAIS NEPATAIKAU biggrin.gif
Atsakyti
Pries metus nusipirkom MIELE, jau 2 kartus sugedo, leidzia vandeni,niekam tikes. Bandysim grazint
Atsakyti
QUOTE(Varliuke1 @ 2015 12 23, 19:17)
Pries metus nusipirkom  MIELE,  jau 2 kartus  sugedo, leidzia vandeni,niekam tikes. Bandysim grazint

Gal koks numestas pakliuvo g.gif
Jau gerus metus iš Miele (pastatomo) geriu cappuccino - super.
Atsakyti
Išmokau su savuoju susikalbėt pagaliau! Super putą suplaka wub.gif Nesigailiu Delonghi investicija nei trupinėlio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Follow @ 2015 12 23, 21:05)
Išmokau su savuoju susikalbėt pagaliau! Super putą suplaka wub.gif Nesigailiu Delonghi investicija nei trupinėlio thumbup.gif

Sveiki, as kolkas nesusikalbu, puta neiseina verysad.gif Koki piena naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Follow @ 2015 12 23, 21:05)

Idomu bigsmile.gif ir man koki piena naudojat?
Atsakyti