Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

QUOTE(Jurgita G @ 2015 04 09, 20:01)
Manęs nedomina tokie prietaisai ir juo labiau prietaisai su blokeliais.

tai jūsų gal nedomina, kažką gal domina smile.gif žmonės perka, naudoja ir vargo nemato. Dar kartą pasikartosiu kiekvieno teisė rinktis. Yra problema, yra sprendimo būdas.
Atsakyti
Jei kalbėti ne apie konkretų modelį, bet apie gamintoją, kurį geriau rinktis: Philips Saeco ar Delonghi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2015 04 10, 13:03)
Jei kalbėti ne apie konkretų modelį, bet apie gamintoją, kurį geriau rinktis: Philips Saeco ar Delonghi? 4u.gif

Manau analogiski
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2015 04 09, 17:42)
Pritariu Speedy.
Perkame nemažai ir mes internetu, tačiau buitinę ir kt techniką išskirtinai tik Lietuvoje. Garantinis aptarnavimas čia išplėtotas labai gerai, pvz:
1. Nusipirkome gamykliškai brokuotą GORENJE kaitlentę. Meistras atvažiavo tiesiai į namus, kadangi nepageidavome keisti į naują tai sutaisė namuose pakeisdami originalias detales.  thumbup.gif  Likome patenkinti.
2. Dėl žaibo iškrovos sudegė naujo LG televizoriaus plokštė (kažkokia  smile.gif ), taip pat nereikėjo nieko daryti kurjeris pasiemė ir pristatė atgal. Viską padarė per 1 sav.

Važiuojame apsipirkti ir į Lenkiją, bet pasidomėjus jų garantiniais apsisprendėme pirkti Lietuvoje. Kam tie rūpesčiai?

O jei situacija tokia: išsiuntėte daiktą tarkim į Vokietiją garantiniam aptarnavimui,bet paaiškės, kad gedimas sąlygotas Jūsų veiksmų. Nebus skanu susimokėti už siuntimo išlaidas pirmyn-atgal, o remonto kainos tada manau neįkasite.

Beje kai norėjome pirkti KitchenAid virtuvinį kombainą tai USA ir UK buvo pigiau, bet paaiškėjo kad jie nesuderinami ne tik su mūsų kištukiniais kizdais bet ir įtampa. Todėl 50/50 sudegdavo blokeliai. Nusipirkome LT euro variantą,veikia puikiai kelintus metus iš eilės  thumbup.gif

P.s. pasiima ir atveža ir Lietuvoje kurjeris. O laiko tai tiksliai,kad ilgiau trunka.

aš ir iš esmės sutinku, pirkt iš užsienio pigiau, bet ne visad tas pasiteisina.
Va draugė pirko kavos aparatą iš to pačio comtech ir atkeliavo sugedęs. Aišku pataisė jai ir pas mus nemokamai per mėn laiko, bet mūsų parduotuvei aš būčiau grąžinus be jokių taisymų ir pirkus naują. kažkaip gaut suremontuotą daiktą už naujo kainą nelabai mane žavi

Pati pirkau kitchenaid'ą iš JAV pirkau įtampos keitiklį, viskas gavos beveik perpus pigiau, nei būčiau čia mokėjus, bet po pusmečio man jis sugedo ir nieks nesugebėjo pataisyt verysad.gif
nei mokamai nei nemokamai
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 04 09, 20:57)
Nesinervinkite, prireiks, taisysim Vokietijoje  lotuliukas.gif Nesigilinau, kokia ta garantija Europinė ar pasaulinė. Jei jau nurodyti garantinio priežiūros centrai visose šalyse, tai turbūt ne be reikalo...

O ko man nervintis - pirkote tai Jūs sunglasses2.gif
Tik reikia dar kiek ir suprasti apie ką rašote 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, turim problema, po kavos padarymo, rankenoje lieka vandens, kartais kava gaunasi be putos. Gal tiesiog reikia nukalkinti aparata?ar kitur galetu buti problema? aparatas toks:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 15 balandžio 2015 - 14:09
QUOTE(Gar_bane_ @ 2015 03 20, 20:43)
Sveikos kavos megejos - pasiskaiciau daug zinuciu, nuomoniu irgi daug... kadangi pribrendo reikalas ir musu seimai kavos aparatui tikiuosi atsiras ekspertu patarimui:
*max 4 puodeliai kavos per diena (nereikia super galingo);
*labai svarbu kapucino/late/reguliuojamas kavos kiekis pagal puodelius;
*butu labai gerai, kad kapucinatorius neprikeltu visu namiskiu (kaipp supratau is kai kuriu zinuciu yra ir labai garsiai dirbanciu aparatu);
*tobula, kad pieno indas lengvai isiimtu pastatymui i saldytuva;
*kaina iki 1000 eur.

Busiu be galo dekinga, nes nuejus i parduotuves panasu, kad siulomi variantai kurie tuo metu turi buti parduoti (viena diena vienas, po menesio kitas-senesnis modelis:)

ir man reikia tokio pat aparato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 04 09, 18:47)
Pirkite JURA , labai skanias kavas gamina  super

kuom ji ypatinga? kiti aparatai negamina skanios kavos? g.gif
Atsakyti
O aš maniau, kad skanią (arba neskanią) kavą kavos skrudintojai daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 04 23, 14:13)
ir man reikia tokio pat aparato 4u.gif

mes nusipirkome sitoki http://www.krinona.l...p...457&lang=lt
negarsiai dirba ,lengvas valdymas .
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2015 04 23, 15:04)

skania ir tikra kava gamina tik Jura aparatai, viski kiti gamina neskania bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgita G @ 2015 04 09, 16:02)
Viskas aišku, bet bent jau mūsų šeimoje labiau branginamas laikas.
Gaišti laiką dėl remonto kitoje šalyje, nors ir sutaupysi 100 eur yra nesamonė. Jei jau nusiperku daiktą tai pageidauju juo naudotis, o jei jau atsitiko nenumatytas atvejis tai noriu kuo greitesnio remonto arba pakeitimo į naują.

pritariu thumbup.gif ...ma rodos foruma jau galima pervadinti kaip supervargsiumamu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2015 04 23, 14:04)

taip tikrai ne visi gamina skania kava, esu turejusi ne viena aparata
Atsakyti