Įkraunama...
Įkraunama...

Žagarėliai

Skanaus
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 09 20, 14:00)

mmm... kaip skaniai atrodo... Taip seniai valgiau zagareliu blush2.gif reiks kada prisiruost pasigamint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kirkstuniene20 @ 2008 06 16, 10:37)
biggrin.gif  biggrin.gif sveikos kuri norit bandykit labai skanus:
  žagarėliai iš varškes
nestuke.gif
reikes:
400g varskes
3 kiaušinių
200gr grietines
1 arbat.šaukštelis sodos ar kepimo milteliu (nubrauktas)
vaniles,
1,5 stiklinės
cukraus(jei norisis saldžiu beri 0,5 stiklines  ir daugiau jei ne tai maziau)
ir riebalu virti.
g.gif
eiga:
kiausinius su varške ištrinam...poto cukru su vanile beriam ir išmaisom.i grietine idedam sodos ar kepimo milteliu ir išmaisom kad padydetu grietines puse karto. tada viska ismaisome ir beriam mašydamos miltus kad galimetu tešla  kočiot... ir daryti zagarelius kepti kol gražiai apskrus... labai skanūs thumbup.gif  wub.gif  nestuke.gif

ačiū puikūs žagarėliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kas man labiausiai patiko,kad visiškai neprisigeria riebalų wub.gif
Atsakyti
na einu bandyti lipinti pagal Elenos receptuka zagariuku ziuresim kas ten gausis...
Atsakyti
As irgi pagal Elenos receptuka dariau, tik brendzio vietoj romo pyliau. visai neblogi gavosi thumbup.gif
O kam ta brendi pilti? nes norejau maziukei savo duoti paragauti, bet pagalvojau su alkoholiu daryti, tai nereikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutike@@@ @ 2009 11 16, 00:15)
As irgi pagal Elenos receptuka dariau, tik brendzio vietoj romo pyliau. visai neblogi gavosi  thumbup.gif
O kam ta brendi pilti? nes norejau maziukei savo duoti paragauti, bet pagalvojau su alkoholiu daryti, tai nereikia  unsure.gif


Alkoholis pilamas dėl to, kad neprisisiurbtų riebalų sausainukai virdami mirksiukas.gif o mažiukei galėjai duoti (kaip gaila, kad vargšiukė negavo sausainuko unsure.gif ) juk alhoholis skyla prie 72 laipsnių, lieka tik aromatas, jei tai buvo romas, brendis... ax.gif
Atsakyti
sendien dariau zagareliu pagal pirma recepta,gavosi labai skanus ir traskus. thumbup.gif tik labai daug ju pas mane nes visokio dydziu dariau.sekanti noreciau minkstus pasidaryt.
Atsakyti
Tingiu per visą temą eit,bet argi niekad nedaro TIKRŲ žagarėlių?
Tikrieji turi būti su degtine arba spiritu.
Man čia bobulė tokia paaiškino.Vasarą su drauge važiavom į Kačerginę (Netoli Kauno).Ten veža mikriukas.Kažkokia bobutė nedamatė kada atvaro.Mes pasakėm ir pavaišino žagarėliais.Bet TOKIAIS NEREALIAIS,kad negalėjau atsistebėt! (Važiavo pas draugę ir vežė dovanų,o taip gavosi ,kad mum ji įkišo pusę žagarėlių blush2.gif )
Sakė daro pagal senovinį receptą.Turėtų būti realiai su spiritu,bet sunku gaut,tai daro s degtine. g.gif doh.gif Bet skonis...patikėkit manim!Ir trapūs ir neprisigėrę riebalų wub.gif wub.gif nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2003 10 30, 19:00)
ŽAGARĖLIAI
30-40 žagarėlių

500 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
100 g cukraus
keli lašai citrinos esencijos
2 šaukštai romo
3 kiaušiniai
4 šaukštai pieno
125 g sviesto
cukraus pudros papuošimui

si vakara ir mes ju issikepem ir stai koks rezultatas gavos user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 01 17, 19:12)
si vakara ir mes ju issikepem ir stai koks rezultatas gavos


Waw bigsmile.gif kaip zagareliu uzsimaniau, vaikystes skanestas!
Sakykite, prasau, jie gaunasi minksti ar trapus? Nes viena karta kepiau pagal SM rasta recepta, tai be abejo, gavosi skanus, bet trapus, o MB megsta tik minkstucius. Gal patarsite kaip issikept minkstus zagarelius.

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 01 18, 00:05)
Waw  bigsmile.gif kaip zagareliu uzsimaniau, vaikystes skanestas!
Sakykite, prasau, jie gaunasi minksti ar trapus? Nes viena karta kepiau pagal SM rasta recepta, tai be abejo, gavosi skanus, bet trapus, o MB megsta tik minkstucius. Gal patarsite kaip issikept minkstus zagarelius.

Aciu!  4u.gif

sitie, bent man gavosi trapus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti, ar galima 2 saukstus romo pakeisti 2 saukstais degtines? O gal visgi geriau romo nusipirkti? g.gif
Atsakyti