Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis Dermatitas

QUOTE(oliv @ 2014 11 16, 18:11)

Nemokamai daro tik stacionare. Privačiai galima pasidaryti ir negulant į ligoninę, bet, aišku, kainuoja. Pvz. http://www.cd8klinik...ainorastis.html

Klijuoja ant nugarytės tokius pleistriukus su įtartinais produktais ir stebi odos reakciją po 48 val. ir po 72 val. Išsamiau: http://ligos.sveikas...m_ka_mums_daro/

Aciu uz info 4u.gif ryt vaziuosim pas dermatologa,ziuresiu ka sakys.gal dar reiks ir pas alergologa tik ryt pas pediatra siuntima pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2014 11 16, 22:10)
Aciu uz info 4u.gif ryt vaziuosim pas dermatologa,ziuresiu ka sakys.gal dar reiks ir pas alergologa tik ryt pas pediatra siuntima pasiimt.

Gal yra mamyciu is Kauno?kam teko bendrauti su alergologu?galetumet koki gyd.rekomenduot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2014 11 14, 17:55)
Na pvz MMR skiepe yra kiaušinio baltymo, o nemažai iš AD sergančių jam yra alergiški  ax.gif

Jei kiaušinis sukelia anaflaksinį šoką tik tada imunologai sako kad tai kontrindikacija, jei tai ale eilinė reakcija, kai vaiką tik beria, tada tipo jau ne kontrindikacija doh.gif Ir apsisaugojimui siūlo skiepyti infekciniame skyriuje, kad po skiepo kelias valandas dar galėtų stebėti vaiką, arba pataria tris dienas prieš skiepą ir tris dienas po jo vaikui girdyti Tavegyl, kad nuslopintų alerginę reakcija blink.gif Žodžiu, medikai linkę rizikuoti, bet aš ne, nes tai mano vaikas.

QUOTE(sirdukele @ 2014 11 15, 20:56)
laukiu jusu nuomoniu.....net nzn nuo ko taip atsitiko..pilvas nugaryte ir kojos dar uzpakalis taip atrode

tai dilgėlinė- alerginė reakcija, tik va ji neaišku nuo ko, čia jau mamai galvosūkis. Dilgėlinę gali išaukti ir turėtas išorinis kontaktas su alergenu, ir suvalgytas netinkamas produktas. Mano dičkiui ji pasireiškia, paskutinį kartą dilgėlinė apėmė visą kūną nuo Raniberlo tabletės. Vaikui tuo metu ir niežti ir skauda, tarsi kas odą plėštų.
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2014 11 14, 18:55)
Na pvz MMR skiepe yra kiaušinio baltymo, o nemažai iš AD sergančių jam yra alergiški  ax.gif

Del kiausinio baltymo, tai anksciau gydytoja yra sakius, kad jie neutralizuoti buna. Todel tinka ir alergiskiems. Bet, zinoma, gydytojos tikslas- skiepyti.

Mums labai stipriu reakciju i skiepus, kiek turejom, nebuvo. O dabar kuo daugiau susipazistu su ivairiomis alergisku vaiku skiepjimo istorijomis, tuo didesnes baimes akys skiepyti...
Atsakyti
Jei jūsų vaikas stipriai nereagavo tai ir nesibaiminkit. Kaip bebūtų, paskiepyti yra geriau nei neskiepyti, nesu aš skiepų priešė, tik manau, kad jie turi būti skiriami individualiai, atsižvelgiant į kiekvieną vaikutį, o ne pagal sudarytą grafiką masėms.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Beldžiuosi į jūsų temą. 4u.gif
Ką rašysiu, jūs turbūt jau praėjot, bet man pačiai labai reikalinga kitų patirtis, nes dar tik pradedu domėtis. 4metei mėlynakei nustatytas atopinis dermatitas. Dūrio testas nieko neparodė - greitų reakcijų nėra. Kuo maitinti - neįsivaizduoju, kartais atrodo, kad skruostai užsidega ir pasausėjimai atsiranda iš niekur nieko, nors netinkančio maisto lyg ir nedaviau. g.gif Ant kojų ir nugarytės atsiradę sausi plėmai - kaip juos atidrėkinti? Tepk juos kuo nori - nepasiduoda umn.gif
O aktyvioms raudonosioms vietoms, atrodo, net išrašytas receptinis Elidel neitin tinka. Per naktį aptvarko paraudimus, bet vaikui graužia ir nors nesu kosmetinių sudėčių žinovė, man regis, kreme esanti citrinų rūgštis ne pats geriausiais pasirinkimas sausai odai. Į kitus ingredientus gilintis bijau g.gif
Bandėm Avene Xera Calm A.D. aliejų prausimui - veidas išraudo dar nebaigus prausti. Dukrytė skundėsi, kad peršti.
Tepiau paprastu kremu, gydytojos rekomenduotu NIVEA mėlynu dangteliu. Nieko gero nenutiko, bet kol kas tepu, ypač prieš einant į lauką.
Nupirkau Evija kremą. Patepiau vienąkart - dar neturiu nuomonės. Bet mėlynakei graužia...
A-Derma Exomega - su avižomis. Atrodo, normaliai padrėkina, nuramina odą. Turi nekokį konservantą ir, kiek skaičiau, dar nekokių ingredientų. Ale, kol geriau neradau - teks tenkintis.
O padeda, aišku, hormoninis tepalas...

Tolesnis planas - apsilankyti pas homeopatą ir pasidomėti natūraliais aliejais. Nors alergologijos centre gydytoja nepatarė aliejų, atseit, nedrėkina. Bet jos patartos priemonės mano akimis vaizdo irgi nelabai gerina.

Tokios mano tokelės. Jei kažką mąstau ne taip, kaip sako jūsų patirtis - rašykit, labai laukiu pastebėjimų. Ypač apie homeopatiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuti kuti: 18 lapkričio 2014 - 14:47
Bepanten tepalas neturėtų griaužti.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 11 18, 16:06)
Bepanten tepalas neturėtų griaužti.

Ačiū, kad priminėt. Juo tepiau, kol dar nežinojau, kad susidūrėm su AD. Reiks vėl pabandyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuti kuti @ 2014 11 18, 14:46)
Laba diena  4u.gif

Maniskiui labiausiai padeda Physiogel A.I. Lotion. Taip pat gerai Salcura Zeoderm kremas. O kokius tyrimus alergologė darė? Tik dūrius?
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2014 11 18, 20:46)
Maniskiui  labiausiai padeda Physiogel A.I. Lotion. Taip pat gerai Salcura Zeoderm kremas. O kokius tyrimus alergologė darė? Tik dūrius?

Ačiū už rekomendacijas, traukiu į bandytinų sąrašą.
Tik dūrius, bet tik kontrolinis paraudo, kiti - nieko.
Atsakyti
O dar pagalvojau - kokias dantų pastas naudojate? Gal dalis raudonio dėl jos...
Atsakyti
QUOTE(kuti kuti @ 2014 11 18, 22:45)
O dar pagalvojau - kokias dantų pastas naudojate? Gal dalis raudonio dėl jos...

As saviskiui Elmex duodu. Bet siaip nespresciau tik is duriu apie alergijas. Ir tai manau ribota kieki dare ju. Juk duriai parodo greita reakcija, o jusiske gali buti ir letoji.
Atsakyti