Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis Dermatitas

QUOTE(Meskute26 @ 2015 05 12, 16:19)
mes Zyrteko trecdali duodam vakarais. bet rytais poveikio nebelieka, tai kasosi. negalim sest ant puodo, nes negalim but be pedkelniu. Tai visad pedkelnes ir miegant.

Kokio amžiaus jūsų dukrytė? Aš savo sūnų išmokiau, kad visad kai jis nori kasytis, tai einam tepti kremą. Šiuo metu jau jis beveik nebesikaso, bet paskutinio pablogėjimo metu maždaug prieš porą mėnesių buvom pasiekę tokią stadiją kad jis ateidavo pas mane ir rodydavo į niežtinčią vietą ir kažką burbėdavo. Arba rodydavo į kremą, kuris visad stovėdavo matomoje vietoje. Kai norėdavo masytis veiduką, tai pamokiau jį baksnoti, spaudyti su pirštuku. Žinokit pati buvau nustebusi, bet jis labai greitai tą perprato. Kartais pati jam paspaudydavau niežtinčias vietas, nes taip jos nepažeidžiamos, bet vaikui lengviau.

Kalbant apie kremus, mano sūnus labiausiai kasėsi tuomet, kai mes naudojom riebius "vazelininius" kremus (emolientus), kurie lieka odos paviršiuje. Spėju, kad jie užkemša odos poras, blokuoja kvėpavimą ir dar plius visas odos paviršiuje esančias bakterijas išlaiko ant tų nudrąskytų bėrimų. Prireikė daug laiko kol tą išsiaiškinau ir kai tik ėmėm naudoti lengvą kremą, kuris susigeria į odą, efektas buvo akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(Milk @ 2015 05 12, 14:31)
Kokio amžiaus jūsų dukrytė? Aš savo sūnų išmokiau, kad visad kai jis nori kasytis, tai einam tepti kremą. Šiuo metu jau jis beveik nebesikaso, bet paskutinio pablogėjimo metu maždaug prieš porą mėnesių buvom pasiekę tokią stadiją kad jis ateidavo pas mane ir rodydavo į niežtinčią vietą ir kažką burbėdavo. Arba rodydavo į kremą, kuris visad stovėdavo matomoje vietoje. Kai norėdavo masytis veiduką, tai pamokiau jį baksnoti, spaudyti su pirštuku. Žinokit pati buvau nustebusi, bet jis labai greitai tą perprato. Kartais pati jam paspaudydavau niežtinčias vietas, nes taip jos nepažeidžiamos, bet vaikui lengviau.

Kalbant apie kremus, mano sūnus labiausiai kasėsi tuomet, kai mes naudojom riebius "vazelininius" kremus (emolientus), kurie lieka odos paviršiuje. Spėju, kad jie užkemša odos poras, blokuoja kvėpavimą ir dar plius visas odos paviršiuje esančias bakterijas išlaiko ant tų nudrąskytų bėrimų. Prireikė daug laiko kol tą išsiaiškinau ir kai tik ėmėm naudoti lengvą kremą, kuris susigeria į odą, efektas buvo akivaizdus.

2metai 2menesiai. tepimo kremu ji nemegsta, tai mes kaip tik jos demesi atitraukiam knygutem, kad galetume sutepti. Bet jei pradeda kasyt kojytes, tada nebesustabdysi.
Atsakyti

[/quote]

Ir koks tas jums tinkantis kremas?
Atsakyti
[quote=Frija,2015 05 12, 18:07]
[/quote]
Ir koks tas jums tinkantis kremas?
[/quote]

Jau minėjau ankščiau - Salcura šitas: https://www.salcuras...ioskinoutbreak/
Atsakyti
Laba diena,
auginu jau antrą atopišką vaiką. verysad.gif dukrai jau 5 metai ir jos odos bėrimai perėjo į plaučius - turi astmą. mažyliui dar tik beveik 5 mėn, bet irgi stipriai beria, niežti, kasosi. užregistravau į santariškes pas alergologę, laukiam vizito birželio pradžioj. gal kas lankėtės? įdomu kaip vyksta pirmoji konsultacija, tikiuosi nevyks tik pokalbis, nes mano vaikui būtinas gydymas.
mes odelės drėkinimui naudojam kremą ZARQA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relita: 12 gegužės 2015 - 17:13
QUOTE(relita @ 2015 05 12, 18:12)
Laba diena,
auginu jau antrą atopišką vaiką.  verysad.gif dukrai jau 5 metai ir jos odos bėrimai perėjo į plaučius - turi astmą. mažyliui dar tik beveik 5 mėn, bet irgi stipriai beria, niežti, kasosi. užregistravau į santariškes pas alergologę, laukiam vizito birželio pradžioj. gal kas lankėtės? įdomu kaip vyksta pirmoji konsultacija, tikiuosi nevyks tik pokalbis, nes mano vaikui būtinas gydymas.
mes odelės drėkinimui naudojam kremą ZARQA

Mes eisim konsultacijai geguzes 21 d i santariskes galesiu parasyt atsiliepimus
Atsakyti
Labas, gal galite atsakyti kuom skiriasi metilo melis nuo metilo violet? Spalva skirias, vienas melynas, kitas violetinis, o dar kuom nors skirias?

Cia info is pirmo psl.

Methylviolet – tirpalas šlapiuojančioms vietoms gydyti, violetinės spalvos; // Metileno mėlis- tirpalas šlapiuojančioms vietoms gydyti, ryškiai mėlynos spalvos. Jis skirtas dezinfekuoti, galima patepti šlapiuojančias, nukasytas vieteles, užraudimus ryškesnius, tik dažnai jo nenaudoti;

Kankinuos ir as su berimais. Mazyli beria nuo 3 sav. Bandau atsekti nuo ko beria. Pas gyd 27 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 13 gegužės 2015 - 11:15
QUOTE(smargarettt @ 2015 05 12, 22:12)
Mes eisim konsultacijai geguzes 21 d i santariskes galesiu parasyt atsiliepimus

jūs pirmą kartą eisit? pas kokią gydytoją? mes pas marčiukaitienę. labai lauksiu atsiliepimų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2015 05 12, 15:13)
2metai 2menesiai. tepimo kremu ji nemegsta, tai mes kaip tik jos demesi atitraukiam knygutem, kad galetume sutepti. Bet jei pradeda kasyt kojytes, tada nebesustabdysi.

Tepiausi sau salcura itrukimus tai uzgydo puikiai, ber, deja, degina patepus, tai gal uztai jai nepatinka.
O maniskei zyrtec nepadejo visai, o nuo ketvircio loratin niezejimas per maD 30 min sumazeja

Tai bent vaistus tpfu tpfu atrinkom, o su maistu tai labai liudna, pieno produktu negali, pauksciai netinka, dabar paaiskejo, kad ir visi augaliniai aliejai netinka, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2015 05 13, 19:01)
jūs pirmą kartą eisit? pas kokią gydytoją? mes pas marčiukaitienę. labai lauksiu atsiliepimų. 4u.gif

Santariskese pirma karta, pas Odilija Rudzeviciene
Atsakyti
QUOTE(smargarettt @ 2015 05 14, 15:13)
Santariskese pirma karta, pas Odilija Rudzeviciene

Aš pas ją labai norėjau, išgyrė čia man ją, bet pakliūt sunku
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2015 05 15, 20:56)
Aš pas ją labai norėjau, išgyrė čia man ją, bet pakliūt sunku

Taip pakliut beveik neimanoma. Pati ne nezinau kaip pavyko smile.gif tai ziuresim ar tas isgyrimas pasitvirtins
Atsakyti