Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis Dermatitas

QUOTE(Milk @ 2015 05 08, 15:49)
O jūs naudojat kokį nors prausiklį, šampūną ar pan.? O gal maudynės labai ilgai trunka?

Naudojam muila dazniausei palmolive smile.gifo maudynes vyksta ilgai megsta maudytis
Atsakyti
Gal kas nors esate megine rusiska tepaliuka kartalin ? Forumuose randu labai geru atsiliepimu , bet is artimos aplinkos nera niekas megines. Ar kas nors naudojot vaikams su ad ?
Dekinga uz info. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laura27 @ 2015 05 09, 14:18)
Naudojam muila dazniausei palmolive smile.gifo maudynes vyksta ilgai megsta maudytis

Tai pirmiausia jums reikia atsisakyti muilo ir kurį laiką nenaudoti nieko, maudyti tik vandeny. Jeigu matysit, kad situacija nė kiek nesikeičia tada galit įtarti vandenį, nors tikrai labai maža tikimybė, kad beria dėl vandens.
Ir sutruminkit maudynes, nes AD turintiems vaikams ilgos maudynės nėra gerai.
Atsakyti
QUOTE(laura27 @ 2015 05 09, 12:18)

Aš nenaudočiau palmolive ax.gif geriau prausiklis, skirtas atopikams. Aš jau metai, gal net daugiau, kaip naudoju alyvuogių aliejaus muilą, be jokių priedų. Pradžioje pirkau Akomoje, paskui draugai iš Graikijos parvežė. Tinka jis maniškiui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2015 05 09, 20:23)
Aš nenaudočiau palmolive ax.gif  geriau prausiklis, skirtas atopikams. Aš jau metai, gal net daugiau, kaip naudoju alyvuogių aliejaus muilą, be jokių priedų. Pradžioje pirkau Akomoje, paskui draugai iš Graikijos parvežė. Tinka jis maniškiui ax.gif

Gal.galit pasakyt pavadinima prausiklio?
Atsakyti
QUOTE(laura27 @ 2015 05 09, 20:00)
Gal.galit pasakyt pavadinima prausiklio?

kad jų yra ne vieno gamintojo ax.gif rekomenduočiau eiti į vaistinę didesnę ir pasidomėti, arba visada viską galima internetu pažiūrėti smile.gif
Atsakyti

Jau nuo pirmos dienos, kai pradėjau tepti šitą kremą vaikas praktiškai nebesikaso net ir tada, kai bėrimai būna itin negražūs. Nakties miego kokybė irgi ženkliai pagerėjo. Taip pat pastebėjau, kad jis labai efektyviai gydo naujus bėrimus. Žodžiu, mums šitas kremas yra tikras išsigelbėjimas. Kaina tikrai didelė, bet vertas kiekvieno cento.
[/quote]

Na va mums negelbeja sis kremukas sad.gif
Vaiko odele stipriai uzraudo juo patepus. sad.gif
Kas dar ka galite nuo niezejimo pasiulyti 7 men kudikiui?
Atsakyti
[quote=Frija,2015 05 11, 10:45]
Jau nuo pirmos dienos, kai pradėjau tepti šitą kremą vaikas praktiškai nebesikaso net ir tada, kai bėrimai būna itin negražūs. Nakties miego kokybė irgi ženkliai pagerėjo. Taip pat pastebėjau, kad jis labai efektyviai gydo naujus bėrimus. Žodžiu, mums šitas kremas yra tikras išsigelbėjimas. Kaina tikrai didelė, bet vertas kiekvieno cento.
[/quote]
[/quote]
Mes ilgai naudojom salcura, bet, deja, isijautrino jam tai dabar tepu bioderma atoderm intensiv, atrodo, kad sis kol kas tinka ir sumazina niezuli.
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2015 05 11, 11:45)

Labai individualu tie kremai.
Mano dukra maza kai buvo tepdavau Iricar tepalu (homeopatinis, zolinis), kad neniezetu. Buvo labai neblogai. Bet vyresnei patepus kai salia buvo ir sienliges bumas buvo laabai bloga reakcija.
Esu pastebejus, kad zoliniai ir stipriai drekinantys tepalai (tarp ju ir daugelio megstamas basalis ir physiogeliai visi ir tt) gelbsti tik tada kai oda yra neryskiai paberta, sausai taip, be ryskaus paraudimo. Kitu atveju labai degina, dar labiau erzina.
Zodziu as pati darau taip. Kai oda nuraudus tepu bet koki svarbu,kad butu su vazelinu, tokio riebaus pagrindo. Kai pagereja ir nueina raudonis tuomet drekinu.
Niezejima sukelia tas nenormalus sausumas. Zinoma jei tai ne alerginis berimas ir niezulys.

Zodziu norejau pasakyti,kad daznai net tam paciam vaikui karta tinka, kita - jau ne. Tuo si liga mane asmeniskai labiausiai vargina.

Siuo metu pradejau Kartalin tepalo naudojima. Ziuresim kaip bus.
Atsakyti
Mums Salcura (2metai mergytei) neblogai rankytems suragejusioms, pasidare svelnesnes, sasai uzgijo. O kojytem, kurios kaip nuplikytos ne taip gerai. Su kojytem liudnai, kad net negaliu mokinti ant puodo daryti, nes kasosi be galo...
Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2015 05 11, 14:45)
Mums Salcura (2metai mergytei) neblogai rankytems suragejusioms, pasidare svelnesnes, sasai uzgijo. O kojytem, kurios kaip nuplikytos ne taip gerai. Su kojytem liudnai, kad net negaliu mokinti ant puodo daryti, nes kasosi be galo...

O kokių antihistamininių bandėt duot?
Aš pirmus metus buvau griežtai nusistačiusi prieš visus cheminius vaistus, bet va jau kai suėjo metai ir kai jau baisiai kasosi duodu ketvirtį loratin, aišku visiškai kasymosi nenuėmė, ant puoduko sėdint būtinai reik žiūrėt, kad nenusidraskytų,bet nepalyginti geriau.

Papildyta:
QUOTE(sandmari @ 2015 05 11, 14:00)
Labai individualu tie kremai.
Mano dukra maza kai buvo tepdavau Iricar tepalu (homeopatinis, zolinis), kad neniezetu. Buvo labai neblogai. Bet vyresnei patepus kai salia buvo ir sienliges bumas buvo laabai bloga reakcija.
Esu pastebejus, kad zoliniai ir stipriai drekinantys tepalai (tarp ju ir daugelio megstamas basalis ir physiogeliai visi ir tt) gelbsti tik tada kai oda yra neryskiai paberta, sausai taip, be ryskaus paraudimo. Kitu atveju labai degina, dar labiau erzina.
Zodziu as pati darau taip. Kai oda nuraudus  tepu bet koki svarbu,kad butu su vazelinu, tokio riebaus pagrindo. Kai pagereja ir nueina raudonis tuomet drekinu.
Niezejima sukelia tas nenormalus sausumas. Zinoma jei tai ne alerginis berimas ir niezulys.

Zodziu norejau pasakyti,kad daznai net tam paciam vaikui karta tinka, kita - jau ne. Tuo si liga mane asmeniskai labiausiai vargina.

Siuo metu pradejau Kartalin tepalo naudojima. Ziuresim kaip bus.

Labai pritariu dėl tų kremų tikimo ir netikimo- mūsiškei išbandėm gal kokia 40 rūšių, bet,deja kokio išskirtinio stebuklo dar neatradom.

Iš mūsų pusės gero žodžio verti aveeno, epaderm, salcura, bioderma atoderm ir nivea tas mėlynas

Būtinai parašykit įspūdžius apie kartalin smile.gif
Atsakyti
mes Zyrteko trecdali duodam vakarais. bet rytais poveikio nebelieka, tai kasosi. negalim sest ant puodo, nes negalim but be pedkelniu. Tai visad pedkelnes ir miegant.
Atsakyti