QUOTE(Meskute26 @ 2015 05 11, 14:45)
Mums Salcura (2metai mergytei) neblogai rankytems suragejusioms, pasidare svelnesnes, sasai uzgijo. O kojytem, kurios kaip nuplikytos ne taip gerai. Su kojytem liudnai, kad net negaliu mokinti ant puodo daryti, nes kasosi be galo...
O kokių antihistamininių bandėt duot?
Aš pirmus metus buvau griežtai nusistačiusi prieš visus cheminius vaistus, bet va jau kai suėjo metai ir kai jau baisiai kasosi duodu ketvirtį loratin, aišku visiškai kasymosi nenuėmė, ant puoduko sėdint būtinai reik žiūrėt, kad nenusidraskytų,bet nepalyginti geriau.
Papildyta:
QUOTE(sandmari @ 2015 05 11, 14:00)
Labai individualu tie kremai.
Mano dukra maza kai buvo tepdavau Iricar tepalu (homeopatinis, zolinis), kad neniezetu. Buvo labai neblogai. Bet vyresnei patepus kai salia buvo ir sienliges bumas buvo laabai bloga reakcija.
Esu pastebejus, kad zoliniai ir stipriai drekinantys tepalai (tarp ju ir daugelio megstamas basalis ir physiogeliai visi ir tt) gelbsti tik tada kai oda yra neryskiai paberta, sausai taip, be ryskaus paraudimo. Kitu atveju labai degina, dar labiau erzina.
Zodziu as pati darau taip. Kai oda nuraudus tepu bet koki svarbu,kad butu su vazelinu, tokio riebaus pagrindo. Kai pagereja ir nueina raudonis tuomet drekinu.
Niezejima sukelia tas nenormalus sausumas. Zinoma jei tai ne alerginis berimas ir niezulys.
Zodziu norejau pasakyti,kad daznai net tam paciam vaikui karta tinka, kita - jau ne. Tuo si liga mane asmeniskai labiausiai vargina.
Siuo metu pradejau Kartalin tepalo naudojima. Ziuresim kaip bus.
Labai pritariu dėl tų kremų tikimo ir netikimo- mūsiškei išbandėm gal kokia 40 rūšių, bet,deja kokio išskirtinio stebuklo dar neatradom.
Iš mūsų pusės gero žodžio verti aveeno, epaderm, salcura, bioderma atoderm ir nivea tas mėlynas
Būtinai parašykit įspūdžius apie kartalin