Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis Dermatitas

QUOTE(GPS @ 2015 03 25, 14:23)
O iš kokio jūs miesto? Mačiau Vilniuj atsidarė naujas privatus alergiškų darželis prie sanatorijos smile.gif

Maniškei irgi vis dar paūmėjimas  doh.gif Dabar tepu salcura ir epadermu iš karto  ant viršaus, tai bent pusvalandžiui padoriau atrodo...

Serpentine idėja puiki.
Šiuo metu dauguma mūsų kremų naudojami, bet dalį pabandytų ir netikusių kremų į mūsų mažylius buvau įkėlus,tai bent dalį sumos pavyko susigrąžinti  smile.gif

Aš dažniausiai pati sutepu sau, kas vaikui netinka. Bet kitus kremus sau teptis ganėtinai didelė prabanga doh.gif

Dabar jau žydėjimai prasidėję, kas jautrūs žiedadulkėms, prasideda baisusis sezonas, kurio labai nelaukiu. unsure.gif
Atsakyti
GPS iš Vilniaus aš. Prie pušyno kelio berods jau senokai tas darželis yra.. ar ten kažkas kito? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 03 25, 14:25)
Aš dažniausiai pati sutepu sau, kas vaikui netinka. Bet kitus kremus sau teptis ganėtinai didelė prabanga doh.gif
Dabar jau žydėjimai prasidėję, kas jautrūs žiedadulkėms, prasideda baisusis sezonas, kurio labai nelaukiu. unsure.gif

Aš ir nelaukiu žydėjimo, tikiuosi dar nebus įsijautrinus oda ar dar blogiau kvėpavimo takai iš po pernai.

QUOTE(geliuke @ 2015 03 27, 21:05)
GPS iš Vilniaus aš. Prie pušyno kelio berods jau senokai tas darželis yra.. ar ten kažkas kito?  g.gif

Taip aš apie tą patį prie pušyno tako smile.gif Mūsų dukros net ir jei ir pritaikytų valgiaraštį tikriausiai iki ketverių penkerių metų amžiaus negalėsime leisti į paprastą darželį, tai,jei būtume iš Vilniaus, man tas darželis pasirodė labai neblogas variantas. Tik aišku kaina kandžiojasi.
Atsakyti
Sveiki, vakar padarė vaikui maisto paletės tyrimà iš kraujo, gavau atsakymà - padėkit suprast kol pateksom pas gydytojà: ten ties kiekvienu produktu 2 skaičiukai per kabliataškį- pvz

Alergenai: Rezultatas
kiaušinio baltymas (LU; klasė) 4;0

Ar gerai suprantu kad nealergiškas vaikas nei vienam alergenui ( visur maksimalus pirmas skaičiukas 4, antras visur 0)?
Atsakyti
Sveiki,jungiuosi ir as prie jusu.Mano dukryte beria ranku sulenkimus,koju kirksnis,ypac paumejo po Kaledu(maistas).Va ir dabar po Velyku matau paumejima.Mes visad gydomes homeopatija,ar padeda-kazkiek,ivairai.Kazkiek alergija aprimsta.Kokiais kremais tepate saviskius(nehormoniniais?)Aciu)))Mes bandem kelis,bet nepasakyciau,kad padeda.Ka patartumet?Pas alergologus niekad nebuvom.Bijom tos proceduros(ten girdejau odele drasko,mums homeopate istiria,kam alergiska-bet velgi-vis kitiems produktams pagal ja,sako,kad cia ne ta tikroji alergia,kai aiskiai zmogus zino,kam alergiskas,kai net kitam kambaty bunant jam pasijaucia)
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2015 04 09, 12:57)
Sveiki,jungiuosi ir as prie jusu.Mano dukryte beria ranku sulenkimus,koju kirksnis,ypac paumejo po Kaledu(maistas).Va ir dabar po Velyku matau paumejima.Mes visad gydomes homeopatija,ar padeda-kazkiek,ivairai.Kazkiek alergija aprimsta.Kokiais kremais tepate saviskius(nehormoniniais?)Aciu)))Mes bandem kelis,bet nepasakyciau,kad padeda.Ka patartumet?Pas alergologus niekad nebuvom.Bijom tos proceduros(ten girdejau odele drasko,mums homeopate istiria,kam alergiska-bet velgi-vis kitiems produktams pagal ja,sako,kad cia ne ta tikroji alergia,kai aiskiai zmogus zino,kam alergiskas,kai net kitam kambaty bunant jam pasijaucia)

Alergologai odos mažyliams tikrai nedrąsko, todėl nereikia bijoti ten apsilankyti. Alergologė apžiūrėtų jūsų dukrytės odelę, galėt patarti kokį tepaliuką vartoti, atliktų tyrimus, jeigu jūs to norėtumėt.
Jeigu pastebit paūmėjimą po švenčių, tuomet atkreipkit dėmesį ką valgo dukrytė tuo metu - galbūt daug pieno produktų, o gal daug saldumynų, kepinių? Tokiu būdu galbūt pavyktų atrasti kas alergizuoja.
Atsakyti
QUOTE(Milk @ 2015 04 09, 15:32)
Alergologai odos mažyliams tikrai nedrąsko, todėl nereikia bijoti ten apsilankyti. Alergologė apžiūrėtų jūsų dukrytės odelę, galėt patarti kokį tepaliuką vartoti, atliktų tyrimus, jeigu jūs to norėtumėt.
Jeigu pastebit paūmėjimą po švenčių, tuomet atkreipkit dėmesį ką valgo dukrytė tuo metu - galbūt daug pieno produktų, o gal daug saldumynų, kepinių? Tokiu būdu galbūt pavyktų atrasti kas alergizuoja.

nmante gal turėjo galvoje dūrio testą, kai užlašina alergeno ant odos ir šiek tiek baksteli. Bet ten baika irnesakyk.gif palyginus su tuo, kaip nusidrasko odytę paūmėjimo metu.

O mano vaikui kažkokie kosuliai iš niekur. Gydytoja karkalų kvėpavimo takuose negirdi, bet sirupėliai nepadeda doh.gif Laukiu vizito pas alergologę, gal paaiškės kas nors, bijau, kad prisidės dar ir įkvepiami alergenai. Tik nelabai gaudausi, kaip prasideda kokia šienligė ar bronchinė astma - iš karto aiškiai išsirodo su visais simptomais, ar gali būti kokios užslėptos formos? sad.gif
Atsakyti
Retai čia beužsuku... ir dėl to labai džiaugiuosi smile.gif
Po ilgų iesškojimų taip ir nepavyko nustatyti kam alergiška mano dukrytė doh.gif Atsitiktinai pavyko pastebėti, kad labai smarkiai odos būklė pablogėja po baseino, vadinasi chloruotas vanduo kaltas. O reakcija labiausiai išryškėjo ne iš karto, o maždaug praėjus parai... Pirmą kartą maniau atsitiktinumas, o va šeštadienį vėl teko pabūvoti baseine - sekmadienį visos kojytės nubertos g.gif Gerai, kad lygiai taip pat sparčiai taisosi... Tasigi vis gi alergenas - kažkokios cheminės medžiagos... Bandžiau iesškoti kas tyrimus tokius darytų, nelabai ką galėjo pasiūlyti. Alergologė sako, kad cheminėm medžiagom tirti dar per maža, nors jau penkių metų panelė.
Kaip ten bebūtų, valgyti gali dykrytė viską be apribojimų.

Galiausiai pasigirsiu tyliai... Po beveik dviejų mėnėsių odos būklės pagerėjimas - 90-95 proc. Aišku neskaitant to baseino nukrypimo... Kas padėjo? HEMEOPATIJA... Va taip, ir nėra ko čia netikėti... Trumpam įkeliu įrodymus...
user posted image
http://images20.fotk...Render10-vi.jpg
user posted image
user posted image

Prieš ifoto darytos vasario pražioje, po - kovo gale... Liko tik nevinoda odos pigmentacija...

linkiu visiems vaikučiams sveikatytės, o mamytėms atrasti tą tinkamiausią gydymo būdą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmux79: 13 balandžio 2015 - 11:23
o pas kokia homeopate einat?
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2015 04 13, 13:06)
o pas kokia homeopate einat?

Ėjau pradžioje Klaipėdoje pas Misį. Kompetencijos, nebeabejoju, tikrai turi, bet švelniai tariant "nebeapžioja" tiek pacientų, kiek prisiima... Ankščiau ne kartą yra pagelbėjęs ir sūnui, ir man pačiai.
Daug domėjausi, ieškojau internete informacijos apie tai kaip hemeopatija padeda išgydyti AD, ir... Šiuo metu mane konsultuoja norvegas hemeopatas. Susiradau internetu, išdėsčiau savo problemą - ir jis sutiko pabandyti pagelbėti. Matyt pats Dievas man jį siuntė. Ir stebuklas įvyko...
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2015 04 13, 16:07)
Ėjau pradžioje Klaipėdoje pas Misį. Kompetencijos, nebeabejoju, tikrai turi, bet švelniai tariant "nebeapžioja" tiek pacientų, kiek prisiima... Ankščiau ne kartą yra pagelbėjęs ir sūnui, ir man pačiai.
Daug domėjausi, ieškojau internete informacijos apie tai kaip hemeopatija padeda išgydyti AD, ir... Šiuo metu mane konsultuoja norvegas hemeopatas. Susiradau internetu, išdėsčiau savo problemą - ir jis sutiko pabandyti pagelbėti. Matyt pats Dievas man jį siuntė. Ir stebuklas įvyko...

o galit placiau papasakot 4u.gif labai idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2015 04 16, 13:20)
o galit placiau papasakot 4u.gif  labai idomu ax.gif

Jeigu viską papasakoti, labai labai daug reikėtų laaiko...
Viskas prasidėjo nuo visagalio google biggrin.gif Tiesa, apie hemeopatiją ir AD ieškojau informacijos tik anglų kalba... Na galiausiai aptikau štai tokį puslapį http://www.abchomeopathy.com/ Šiame puslapyje yra nuoroda į Homeopathy forum. Štai ten pradėjau ieškoti įvairių egzemos, AD atvejų... Pasirodo šiame forume sukūrus savo temą konsultuoja ne tik hemeopatijai prijaučiantys, bet ir gydytojai hemeopatai. Štai šio forumo dėka man pavyko, nors ir ne iškarto, atrasti šiuo metu mane konsultuojantį hemeopatą. Dabar, kai nuėjau gana ilgą bandymų-paieškų kelią (būtent hemeopatijoje), elgčiausi kiek kitaip. Kodėl? Todėl, kad AD, egzema, psoriazė ir dar begalė odos susirgimų yra labai rimta problema ir į ją dera žiūrėti atsakingai... Bet kuris hemeopatija besidomintis ir jai prijaučiantis nepadės, reikalinga profesionali gydytojo hemeopato pagalba. Mano pasiūlymas - internete ieškokite hemeopatų gydytojų kontaktų ir bandykite rašyti... Pasirodo tikrai yra geranoriškų, nesavanaudžių ir nuoširdžiai padedančių žmonių... Mano atveju, dukrytė buvo tiesiog ištrauktą iš AD gniaužtų, o mūsų šeimai... net nemoku pasakyti kokią ramybę atnešė... Jau beveik mėnuo kai dukrytė nė karto nebepabunda naktį tam, kad kasytis... O buvo naktų, kad iki paryčių dėl niežėjimo negalėdavo užmigti... Kodėl hemeopatija? Mano atveju - todėl, kad taip ir neišsiaiškinome kam dukrytė alergiška ir kas provokuoja AD. Dūrio, Lopo tyrimai nieko neparodė. Bandžiau riboti tam tikrą maitą, papildomai duoti vitaminą D, probijotikus, gydžiau nuo kirminų - jokios aiškios teigiamos reakcijos. Žodžiu nežinia kodėl vyksta bėrimai, o daktarai siūlo tik vieną sprendimą - tepti hormoną. Negalėjau susitaikyti su tuo, kad tai vienintelė išeitis... Taip ir neišdrįsau vaikui tepti to hormoninio tepalo... O hemeopatija visada tikėjau...
Neagituoju nieko, tik tik žinau ką turi išgyventi šeima ir mes mamos, kai tavo vaikas kankinasi... Žinau ką reiškia bijoti vakaro, nes teks eiti miegoti, o naktys beveik bemiegės... Žinau ką reiškia miegoti naktimis 2-3-4 val, nes tenka saugoti vaiką, kad nenusikasytų iki kraujų, o po to eiti į darbą...Žinau ką reiškia neturėti atsakymo į vaiko klausymą -"Kada aš pasveiksiu?"
Stiprybės jums visoms ir linkiu atrasti kiekvienai savo būdą kaip išgydyti savo vaiką. 4u.gif
Atsakyti