Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis Dermatitas

QUOTE(ssaule @ 2015 03 05, 11:14)
Tai tada nieko gero, jis su hormonu...

Sveiki, manau, čia kito kremo aprašymas. Čia infladerm-Medicine. Nes ir gamintojas kitas.
Hormonus privalo prirašyti prie infladerm veikliosios medžiagos, o informaciniame lapelyje to nėra.
Atsakyti
GPS, jei griežtai eliminuosite alergenus, didelė tikimybė, kad bent jau maistui didžiąsias alergijas išaugs. Pagerėjimo tikėkitės nuo 3 metukų, tik tada normaliai subręsta žarnynas, ko pasekoje nebereaguoja taip iškreiptai į maistą.
Mano sūnaus atvejis labai sudėtingas,IG E virš 4000. Vienu metu valgėm vos 2 produktus. Bet va, vos suėjus 3 metukams, įsivedėm daug naujų produktų ir dabar valgom išties nemažai. Bent tuo galiu džiaugtis.
Deja, įkvepiamiems alergijos tik stiprėja ir plečiasi alergenų ratas...
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 03 05, 15:39)
GPS, jei griežtai eliminuosite alergenus, didelė tikimybė, kad bent jau maistui didžiąsias alergijas išaugs.

Turbūt žinote, kad yra ir kita teorija - kuo labiau vengiama alergenų, tuo didesnė tikimybė alergijai vystytis. Aš pati šiuo klausimu perskaičiau nemažai info, deja ji labai prieštaringa ir panašu, kad medikai dar nepriėjo vieningos nuomonės, tačiau prieš kelias savaites buvo paskelbti vienos studijos rezultatai, kurie patvirtino tai, kad alergenų vengusiems vaikams išsivystė alergiją. Studija truko 5metus ir tiriama buvo alergija žemės riešutams. Jeigu ką domina galit plačiau panagrinėti "Leap study".
Atsakyti
QUOTE(Milk @ 2015 03 05, 15:40)
Turbūt žinote, kad yra ir kita teorija - kuo labiau vengiama alergenų, tuo didesnė tikimybė alergijai vystytis. Aš pati šiuo klausimu perskaičiau nemažai info, deja ji labai prieštaringa ir panašu, kad medikai dar nepriėjo vieningos nuomonės, tačiau prieš kelias savaites buvo paskelbti vienos studijos rezultatai, kurie patvirtino tai, kad alergenų vengusiems vaikams išsivystė alergiją. Studija truko 5metus ir tiriama buvo alergija žemės riešutams. Jeigu ką domina galit plačiau panagrinėti "Leap study".

Tokie tyrimai dažniausiai atliekami su produktais,kurie sukelia ūmią reakciją- desensibilizacija vadinasi. Taip pat taikoma ir kai kuriais kitais atvejais. Bet,manau, Seprentine turėjo omenyje produktus, kurie sukelia lėtąją reakciją.

Aš asmeniškai vengiu didžiųjų alergenų, glitimo ir dar poros kitų produktų. Meniu sudariau stebėdama ją, griežtai maitinu tuo pačiu valgiu tik kas penktą dieną. Naujų produktų beveik neįvedu, nes dažniausiai netinka,o antra bijau stiprios anafilaksinės reakcijos, kuri ,deja, jau jai buvo.

Maniškės atveju lopas neparodė beveik nieko, nors akivazidžiai matau,kad netinka tai,ką lopas rodė,kad tinka.
Irgi labai tikiuosi,kad bent kai ką išaugs.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 03 02, 13:15)
O Jūs salcura tik veidukui naudojat? Aš tai visam kūnui naudoju. Man tai jis tobulas. ir niežulį gerai malšina. Va ir pačiai veidas buvo plėmais raudonais išmestas, vakare pasitepiau-ryte kaip nebuvę raudonų plėmų.

O kiek jūsiškei metukų? Kodėl manot, kad neišaugs?
Jei jums tinka aveeno milteliai, tai pabandykite aveeno kremus. Jie drėkina labai gerai. Su mentoliu ir niežulį malšina efektyviai.

Mano dukra AD turi jau 8 metus, nesenai išbandėm Fototerapija, rezultatai mane labai džiugina, po keliu procedūrų oda pastebimai pagerėjo.
Gal kažkas esat bandę, ar buvo efektas?
Atsakyti
Mamytės turinčios vaikučius su sunkiu AD mums alergologijos centre surašė scorad 55 balus, ką dbr turi surašyti šeimos gydytoja, kad galėčiau pateikti dokumentus dėl neįgalumo skyrimo. Ačiū kas pasidalinsite informacija.
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2015 03 09, 23:08)
Mamytės turinčios vaikučius su sunkiu AD mums alergologijos centre surašė scorad 55 balus, ką dbr turi surašyti šeimos gydytoja, kad galėčiau pateikti dokumentus dėl neįgalumo skyrimo. Ačiū kas pasidalinsite informacija.

su scorad skale ir alergologo išrašu eikite pas gydytoją, ji pati turi žinoti, kurias formas pildyti 4u.gif
Atsakyti
Labutis, seniai berasiau. Vis dar kovojam su berimais ir beprotisku niezuliu :-(
Mano zuikis lyg ir gali valgyti burnoti bei spelta miltus.
Gal galit pasidalinti isbandytais receptais? Arba ideju.
Dekui
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2015 03 11, 09:22)
Labutis, seniai berasiau. Vis dar kovojam su berimais ir beprotisku niezuliu :-(
Mano zuikis lyg ir gali valgyti burnoti bei spelta miltus.
Gal galit pasidalinti isbandytais receptais? Arba ideju.
Dekui

Su speltos miltais daug ka galima gaminti smile.gif Kad ir koldunus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2015 03 11, 19:56)
Su speltos miltais daug ka galima gaminti  smile.gif  Kad ir koldunus  biggrin.gif

Maisot dar su kitos rusies miltais? Nelabai randu info intetnete
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2015 03 12, 16:19)
Maisot dar su kitos rusies miltais?  Nelabai randu info intetnete

Na ne, tik speltos naudoju. Paemiau paprasta koldunu teslos recepta ir tiesiog pakeiciau miltus ax.gif
Receptas:
3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus 
1 stiklinė VERDANČIO vandens

P.S. Iš šių porcijų gaunasi tikrai nemažai koldūnų, tai pirmam kartui pažiūrėt kaip pavyks, ar skanūs bus, paėmiau tik trečdalį porcijos, gavosi dviem kartams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2015 03 13, 08:06)
Na ne, tik speltos naudoju. Paemiau paprasta koldunu teslos recepta ir tiesiog pakeiciau miltus ax.gif
Receptas:
3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus 
1 stiklinė VERDANČIO vandens

P.S. Iš šių porcijų gaunasi tikrai nemažai koldūnų, tai pirmam kartui pažiūrėt kaip pavyks, ar skanūs bus, paėmiau tik trečdalį porcijos, gavosi dviem kartams  mirksiukas.gif

Aciu!
Internete skaiciau, kad jiem yra spec.receptai.
Reiks bandyti butinai
Atsakyti