Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis Dermatitas

QUOTE(GPS @ 2015 03 02, 12:14)
O maniškei netiko infladerm. Vienintelis kas lyg ir taiso padėtį ( iki tobulumo toli šaukia, bet bent jau pusėtinai )  yra salcura veidukui (ačiū Serpentine už rekomendacijas) ir aveeno milteliai voniai ir kremas kūnui.
Jau kaip ir susitaikiau su ištisiniu bėrimu, bet tas nuolatinis kasymasis tai labai ant nervų groja  gun_bandana.gif , nė minutėlei palikt negalima, nes kai kaso tai ne truputį,o iki žaizdų. Pagooglinau radau scratchmenot pirštinytes ir bubby bag, atsiliepimai labai geri, tai siunčiamės, gal bent truputį atsikvėpt bus galima smile.gif

Šiaip per tuos metus,kai gyvenam su dermatitu, tai supratau,kad svarbiausiai nesinervinti ir kantriai laukti- dauguma vaikiukų išauga, o kas neišauga (kaip greičiausiai bus maniškei) tiesiog išmoksta su tuo gyventi.
Gražaus pavasario  4u.gif

O Jūs salcura tik veidukui naudojat? Aš tai visam kūnui naudoju. Man tai jis tobulas. ir niežulį gerai malšina. Va ir pačiai veidas buvo plėmais raudonais išmestas, vakare pasitepiau-ryte kaip nebuvę raudonų plėmų.

O kiek jūsiškei metukų? Kodėl manot, kad neišaugs?

Jei jums tinka aveeno milteliai, tai pabandykite aveeno kremus. Jie drėkina labai gerai. Su mentoliu ir niežulį malšina efektyviai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 02 kovo 2015 - 13:16
Gal kasnors mane paprotinsit dėl probiotikų vartojimo. Šitame forume ne viena mamytė rekomendavo Linex Baby, kaip vieną saugiausių rinkoje, tačiau informaciniame lapelyje rašo, kad jis netinka pieno netolerujantiems. Ar jūsų vaikučiai toleruoja pieno produktus ar čia aš kažko nesuprantu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milk @ 2015 03 02, 15:49)
Gal kasnors mane paprotinsit dėl probiotikų vartojimo. Šitame forume ne viena mamytė rekomendavo Linex Baby, kaip vieną saugiausių rinkoje, tačiau informaciniame lapelyje rašo, kad jis netinka pieno netolerujantiems. Ar jūsų vaikučiai toleruoja pieno produktus ar čia aš kažko nesuprantu? smile.gif

Speju cia labai individualu. Vaikas gali buti alergiskas kazkuriam karves pieno sudetyje esanciam baltymui, taciau ne tam, kuris yra konkreciose gerosiose bakterijose. Kaip ir rasiau anksciau, man gastroenterologe rekomendavo gefilus plus, kuris tinka alergiskiems laktozei. Bet vel, reikia matyt atsirinkti. As gerasias bakterijas rotuoju vis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milk @ 2015 03 02, 16:49)

O cia tas su salotine "s"? http://apteka.framar...
sio lapelyje nebuvo nieko tokio rasoma_ bent pries koki pusmetįsmile.gif gefilus labai daug lacto buvo, tai ant to "nurasiau" ,kad mano zmogelis kakot su gleivem pradejo, ju vartojimo metu....

o del kremuku tai as nerandu infladermo kt gamintojo:( galit nuoroda imest?

o del kt kremuku(ir is teorijos ir is asmeninės praktikos:)) tai negalima tepti tokiu kremu,kurio sudėtyje yra alergizuojančių maisto ar aplinkos "produktu", todėl mums atkrito viskas is aveeno(visur avižos) ir salcuros(kviečių gemalai) plius begalė eteriniu ir kt augaliniu sudedamųjų, su kuriom musu zmogeliai irgi daznai gali "nedraugauti" ir dėl to niezulys ir bėrimas laikosi ar didėja 4u.gif taip mums buvo ir su pvz. bepanteno tepalu... kurį laika buvo gerai, bet paskui pradejo blogėti, nors visos salygos buvo tokiospat, pasirodo jautrus mano ponaitis LANOLINUI(alergiskas vilnai)... taip atsirinkinejom kremus kol neliko ka pirkti, tai dabar sava gaminam biggrin.gif
Atsakyti
Mamos pasidalinkit nuomone apie jusu naudojamus antialerginius ciuzinius. Reikia man dvieju nestandartinio dydzio 190*90 dviaukstei lovelei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(W&W @ 2015 03 03, 00:34)
O cia tas su salotine "s"? http://apteka.framar...
sio lapelyje nebuvo nieko tokio rasoma_ bent pries koki pusmetįsmile.gif gefilus labai daug lacto buvo, tai ant to "nurasiau" ,kad mano zmogelis kakot su gleivem pradejo, ju vartojimo metu....

o del kt kremuku(ir is teorijos ir is asmeninės praktikos:)) tai negalima tepti tokiu kremu,kurio sudėtyje yra alergizuojančių maisto ar aplinkos "produktu", todėl mums atkrito viskas is aveeno(visur avižos) ir salcuros(kviečių gemalai) plius begalė eteriniu ir kt augaliniu sudedamųjų, su kuriom musu zmogeliai irgi daznai gali "nedraugauti" ir dėl to niezulys ir bėrimas laikosi ar didėja 4u.gif  taip mums buvo ir su pvz. bepanteno tepalu... kurį laika buvo gerai, bet paskui pradejo blogėti, nors visos salygos buvo tokiospat, pasirodo jautrus mano ponaitis  LANOLINUI(alergiskas vilnai)... taip atsirinkinejom kremus kol neliko ka pirkti, tai dabar sava gaminam biggrin.gif

Nebūtinai. Čia esančios mamos patvirtins, kad nors ir vaikai turi alergiją avižoms ar kviečiams, bet kremukai daugumai tinka.
o kurį jūs salcuros kremą bandėte? Mums tinka tik zeoderm. Tiesą pasakius dar neteko girdėti, kad kam zeoderm netiktų.
Atsakyti
Del geruju bakteriju mums idealiai tiko Acidolac, jos skirtos alergiskiems pienui vaikams 4u.gif

Del kremuku mums idealiai tinka Adermos linija 4u.gif

tik va dabar galvoju kaip bus darzelyje, ar vasara pabandys bandymu budu duot tuos produktus, kuriems alergiski, ar geriau nueit pas alergologe ir pasidaryt lopus g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 03 03, 11:51)
Nebūtinai. Čia esančios mamos patvirtins, kad nors ir vaikai turi alergiją avižoms ar kviečiams, bet kremukai daugumai tinka.
o kurį jūs salcuros kremą bandėte? Mums tinka tik zeoderm. Tiesą pasakius dar neteko girdėti, kad kam zeoderm netiktų.

As ir nesakau kad visiems ir griestai taip reaguoja:) mano zmogeliui taip yra ir apie jusu mineta krema man net minciu nera, nes vienas is labiausiai alergizuojanciu produktu yra linų sėmenys -jų yra sio kremo sudėtyje... As sakau, kad kremo pakeitimas gali būti ta maža permaina,kuri gali padaryti reiksmingų teigiamų pokyčių
Iš kosmetologinės puses - kodėl reaguoja ir į kosmetikos priemoniu ingredientus, juk nevalgo....
Atsakymas paprastas:kai darom lopus maisto irgi nevalgo o reaguoja oda po ilgo kontakto, taip kasdien naudojant netinkamos sudeties kremus, nors ir mazesnemis dozemis, gauname panasia,tik kiek svelnesne reakcija kaip uzdejus lopą

Atsakyti

http://naikutty.in/m...ts/article/6546

Atsakyti
Musu alergologe atkreipe demesi i tai, kad mano penkiametei vasara pagereja AD. Ir pasiule issitirti vitamino D kieki ir radome nemaza trukuma. 17.6, o norma (zemutine riba) 30. Tai va dabar vitamino D papildomai geriam ir lauksime saules smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 03 02, 13:15)
O Jūs salcura tik veidukui naudojat? Aš tai visam kūnui naudoju. Man tai jis tobulas. ir niežulį gerai malšina. Va ir pačiai veidas buvo plėmais raudonais išmestas, vakare pasitepiau-ryte kaip nebuvę raudonų plėmų.

O kiek jūsiškei metukų? Kodėl manot, kad neišaugs?
Jei jums tinka aveeno milteliai, tai pabandykite aveeno kremus. Jie drėkina labai gerai. Su mentoliu ir niežulį malšina efektyviai.

Dabar vieneri suėjo neseniai, bet kažkokio teigiamo poslinkio,ar išaugimo link niekas nejuda, nors priemonių ne tnežinau,kiek išbandę, maistas atrinktas, namų aplinka igi be jokių didesnių alergenų. Be to, ir mano seseriai bei vyrui gan sunkios formos dermatitas, iki šiol vargsta. Tikiuosi tik,kad pačios odos struktūra pasikeis ir gal įdomios vieklos duagiau atsiras,tai ir mažiau trinsis.
Kremus vyras pirmas išbando ir susako,kas nuo ko gerai.
Salcura jam sakė niežulio nenuima, bet labai gerai žaizdas sugydo, tai tepu mažei veidą ir problemines vietas. O bendrai tai kas vakarą išmaudom vonioj su aveeno milteliais ir ištepu tuo kremu su sheabutter. Vyrui dar epdarm neblogai ir nivea, bet dukrai netinka.

Reiks bandyt ir tą su mentoliu kremą smile.gif

Papildyta:
taip atsirinkinejom kremus kol neliko ka pirkti, tai dabar sava gaminam biggrin.gif

Jei ne paslaptis,kokį gaminat? Gal receptą pasakytumėt?
Ir dar, kurioj vietoj salcura turi kviečių? nagrinėjau sudėtį, bet nerandu,kuris ingridentas?
Atsakyti
QUOTE(Iruta @ 2015 03 03, 18:14)

Tai tada nieko gero, jis su hormonu...
Atsakyti