QUOTE(Frija @ 2015 02 19, 21:51)
Sveikos, mano 4 men vaikucio veido odele ir visa krutine yra raudona, serpetota, iskilusi su aiskiais konturais. Kaip suprantu tai AD. Viskas suaktyvejo pries 2. Sav. Nezinau nuo ko pradet. 😢 uzeina vaikutis be perstojo klykia. Buna paryciais, buna vakarop. O siandien va vidury nakties. Nuo ko pradet? Maitinu tik mp. Ar verta darytis maisto netoleravimo testa? Klp ostemedoje yra skirtas netoleravimo testas maitinanciom. Ar kas daret? Ar eilinis pinigu plovimas? Mano pazistama 5 metu vaikui dare. Tai rezultatai superiniai. O kazi kaip maitinanciom? Dar notiu pas homeopata misiu patekt. Klp pas mus nelabai kas gero su tais alergologais ir dermatologais. Tai net nzn. Skaiciau kad darot kakucio testa. Cia kazkok bendras ar paselis? Manau pas musu vaiku lihonones labaratorijoje butu galima padaryt. Dar del sutrikusiu organu veiklu kaip buvo mineta pirmame puslapyje. Ar darote pilvo organu echoskopa?
sveikute,
papasakosiu trumpai savo istorija.
maziu mano pradejo berti, gal nuo 2-3 men.
daugiausia zandukai, kakta.
darem mes pas alergologa duriu testus. tai mums iskarto parode, kad mazius lb alergiskas laktozei ir vistienai, kiausiniams, kalakutienai.
maitinau maziu MP. tai man griezta dieta.sunku aisku buvo, kol atsirinkau ka valgyti, ko nevalgyti.labai skaiciaus visas etiketes, kad nebutu to ko negalima. atsisakiau del maziuko odeles, visko. saldumynu, riesutu, medaus, vaisiu kuriu negalima, kruopu kuriu negalima.
vienu zodziu valgiau tik virta mesyte-kiauliena. zalias darzoves, obuolius, ryzius. duona rugine.
numeciau beveik per 18
bet va tik mano atkaklumo deka, siuo metu turim grazia odele
maziui greit metukai. ir pats jau paragauna, tai blynuku su pienuku ir kiausiniu, ir jogurtuko Dobilas.
beje dar noriu pamineti, kad pakeitem patalyne i sintenine, nes pries tai buvo avies. drabuzelius grieztai plaunu tik su skystu plovikliu.
ir esu begalo dekinga siam forumui,, mamytems, kurios dalina patarimus ir dalinasi savo patirtim
Tad linkiu dideliausios kantrybes kovojant su AD