Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis Dermatitas

QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 02 02, 08:00)
Galite pasakyti, kad nesutinkate tepti hormonais. Niekas prieš Jūsų valią neteps.
aš asmeniškai važiuočiau į antakalnio alergologinį. Ten padaro tikrai daug tyrimų, o ir nemokamai.

O maniškį tepė, nors ir kategoriškai atsisakiau. Tiesiog rėkė ant manęs, kad esu neišmanėlė ir mano akyse jį tepė. Brrr... nenoriu prisiminti. Baisiausi atsiminimai mano gyvenime. Ir tyrimų mažai padarė, ir maisto neparinko. Maitino tik bulvėm, ką dariau ir namie.
Aišku tik viena, kaip čia kažkas sakė - patirtis vis tik yra asmeninė. Kas tinka vienam, netiks kitam. Tai tinka ir gydymo metodams, ir gydymo įstaigoms, ir gydytojams...
Bet prieš tuos 4 metus man padėjo šis forumas labiau nei gydytojai. Daug skaičiau, bendravau su mamom, užsiauginau šarvus, išmokau draskyti akis gydytojams ir bendrom jėgom su vyru įveikėms tą baisųjį etapą wub.gif
Atsakyti
Klaipedoje jau galima pasidaryti lopo testa pas bet kuria alergologe Karoso g. Mes daremes pas Krujalskyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2015 02 13, 14:18)
Sveikos smile.gif
kuri žinit, kur galima įsigyti TUBIFAST tvarsčių (tvarstis rišamas ant AD pažeistų vietų prieš tai patepus emolientu). Kažkaip LT neradau jokių atstovų, keliose vaistinėse yra pirštinių ar kojinių, bet ne tvarsčių. Taip pat būčiau dėkinga, jei kuri naudojusi pasidalintų atsiliepimais.
4u.gif

Mes perkam Gintarineje vaistineje. Tik ne visada buna internetineje.
Dedu ant riesiuku, pries tai daug itepus kremu. Ne taip greit išdžiūsta ir maziau niesti oda
Atsakyti
O ka naudojat nuo pilvuko putino? Itariu kad sab simplex netinka.
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2015 02 19, 21:51)
Sveikos, mano 4 men vaikucio veido odele ir visa krutine yra raudona, serpetota, iskilusi su aiskiais konturais. Kaip suprantu tai AD. Viskas suaktyvejo pries 2. Sav. Nezinau nuo ko pradet. 😢 uzeina vaikutis be perstojo klykia. Buna paryciais, buna vakarop. O siandien va vidury nakties. Nuo ko pradet? Maitinu tik mp. Ar verta darytis maisto netoleravimo testa? Klp ostemedoje yra skirtas netoleravimo testas maitinanciom. Ar kas daret? Ar eilinis pinigu plovimas? Mano pazistama 5 metu vaikui dare. Tai rezultatai superiniai. O kazi kaip maitinanciom? Dar notiu pas homeopata misiu patekt. Klp pas mus nelabai kas gero su tais alergologais ir dermatologais. Tai net nzn. Skaiciau kad darot kakucio testa. Cia kazkok bendras ar paselis? Manau pas musu vaiku lihonones labaratorijoje butu galima padaryt. Dar del sutrikusiu organu veiklu kaip buvo mineta pirmame puslapyje. Ar darote pilvo organu echoskopa?

sveikute,

papasakosiu trumpai savo istorija.

maziu mano pradejo berti, gal nuo 2-3 men.
daugiausia zandukai, kakta.
darem mes pas alergologa duriu testus. tai mums iskarto parode, kad mazius lb alergiskas laktozei ir vistienai, kiausiniams, kalakutienai.

maitinau maziu MP. tai man griezta dieta.sunku aisku buvo, kol atsirinkau ka valgyti, ko nevalgyti.labai skaiciaus visas etiketes, kad nebutu to ko negalima. atsisakiau del maziuko odeles, visko. saldumynu, riesutu, medaus, vaisiu kuriu negalima, kruopu kuriu negalima.
vienu zodziu valgiau tik virta mesyte-kiauliena. zalias darzoves, obuolius, ryzius. duona rugine.
numeciau beveik per 18 biggrin.gif

bet va tik mano atkaklumo deka, siuo metu turim grazia odele thumbup.gif thumbup.gif
maziui greit metukai. ir pats jau paragauna, tai blynuku su pienuku ir kiausiniu, ir jogurtuko Dobilas.

beje dar noriu pamineti, kad pakeitem patalyne i sintenine, nes pries tai buvo avies. drabuzelius grieztai plaunu tik su skystu plovikliu.

ir esu begalo dekinga siam forumui,, mamytems, kurios dalina patarimus ir dalinasi savo patirtim 4u.gif 4u.gif

Tad linkiu dideliausios kantrybes kovojant su AD 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 25 vasario 2015 - 21:00
O pas mus deja jokių gerų naujienų. Po paskutinio vizito pas alergologę gavom stipresnio steroidinio tepalo kojytei, kurio dėka kojytė buvo graži lygiai dvi dienas. Po to bėrimų vis daugėjo ir tebedaugėja. Dar padarė odos pasėlį, ko pasekoje gavom kursą geriamų antibiotikų. Kursą bigėm vakar, bet kolkas jokio pveikio nepastebėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2015 02 14, 16:19)
na ka gavome mes kraujo tyrimu atsakyma. Lopai nerode to, bet mano maziukas alergiskas pieno produktams (isskyrus rauginto pieno) ir namu dulkiu erkutems.

tai dabar ruosiuosi ciuzini keisti savo ir vedinu namus skalbiu ir siurbliuoju.  doh.gif

Mums irgi nustatė alergija dulkių erkutems, o šito labai bijojau,nuo jų nepasislėpsi😔 sėdžiu dabar ir galvoju nuo ko pradėti jas naikinti. O Kaip tyčia pripirkom sau ir vaikams pukines antklodes 😵 teks matyt saskaitele patuštinti ir naujom antklodes ir siurbliui mandresniam.
Atsakyti
Sveikos, kaip suprantu vaikuciai gali dazniau pasitustinti sergant Ad. Musu vaikui 4,5 men jis per para jau 7 kartus padare. Matinu tik mp. Pries tai tris paras nieko. Temp nera. Kaip atpazinti ar cia del alergijos ar koks virusas prisikabino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frija: 01 kovo 2015 - 01:49
QUOTE(Milk @ 2015 02 26, 17:30)
O pas mus deja jokių gerų naujienų. Po paskutinio vizito pas alergologę gavom stipresnio steroidinio tepalo kojytei, kurio dėka kojytė buvo graži lygiai dvi dienas. Po to bėrimų vis daugėjo ir tebedaugėja. Dar padarė odos pasėlį, ko pasekoje gavom kursą geriamų antibiotikų. Kursą bigėm vakar, bet kolkas jokio pveikio nepastebėjau  unsure.gif

Sūnui ant odos ir žarnyne buvo auksinis stafilokokas, ilgai gėrė gerąsias bakterijas, sudavėm bakteriofago kursą, vengėm glitimo, mielių ir cukraus. Antibiotikų kažkaip pavyko išvengti. Bet kol išnyko iš žarnyno gal praėjo beveik metai. O ant odos atopikams dažnai vis kažkas prisimeta, nes ji neturi apsauginio sluoksnio, sūnui ir dabar dažnai išlenda koks pūlinukas ar neaiškus bėrimas, tai tepu tą vietą skiestu arbatmedžiu, dar labai gerai padeda purškalas Salcura, jis su antibakteriniais eteriniais aliejais, tik graužia.
Papildyta:
QUOTE(Frija @ 2015 02 21, 18:44)
o kolkas tepti kremukais mum vienintelis vos ne stebuklingai veikes vaistineje esantis buvo sitas http://www.vaistine..../...4&ID=350151 tai tikrai  nuramindavo nors be hormonu ir pan.
https://www.facebook...roziokrautuvele

Kokia šio kremo sudėtis, bandžiau ieškoti internete neradau. Ar labai cheminis?
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2015 03 01, 11:06)
Sūnui ant odos ir žarnyne buvo auksinis stafilokokas, ilgai gėrė gerąsias bakterijas, sudavėm bakteriofago kursą, vengėm glitimo, mielių ir cukraus. Antibiotikų kažkaip pavyko išvengti. Bet kol išnyko iš žarnyno gal praėjo beveik metai. O ant odos atopikams dažnai vis kažkas prisimeta, nes ji neturi apsauginio sluoksnio, sūnui ir dabar dažnai išlenda koks pūlinukas ar neaiškus bėrimas, tai tepu tą vietą skiestu arbatmedžiu, dar labai gerai padeda purškalas Salcura, jis su antibakteriniais eteriniais aliejais, tik graužia.
Papildyta:

Kokia šio kremo sudėtis, bandžiau ieškoti internete neradau. Ar labai cheminis?

TIES SUDETINI JIE RASO KAD TIK AKTYVUOTAS DEGUONIS... SU VAISTININKEM KIEK KALBEJAU ,JOMS IRGI SAKO KAD NE KOKIE HORMONAI IR NE KASKAS BAISIAI CHEMISKAI SUDETINGA.... TIESIOG DEGUONIS... NZN KAIP TEN YRA BET FAKTAS KAD VEIKIA
Papildyta:
QUOTE(Frija @ 2015 03 01, 02:48)
Sveikos, kaip suprantu vaikuciai gali dazniau pasitustinti sergant Ad. Musu vaikui 4,5 men jis per para jau 7 kartus padare. Matinu tik mp.  Pries tai tris paras nieko. Temp nera. Kaip atpazinti ar cia del alergijos ar koks virusas prisikabino?

ALERGIJA GALIMA PAMATYTI RADUS KAKUTYJE SKAIDRIU GLEIVIU
Atsakyti
O kodėl googlas randa Infladerm tepalą, bet kito gamintojo ir ne tokios nekaltos sudėties? g.gif
Bandėt domėtis, kas yra ta patentuota technologija?
Atsakyti
O maniškei netiko infladerm. Vienintelis kas lyg ir taiso padėtį ( iki tobulumo toli šaukia, bet bent jau pusėtinai ) yra salcura veidukui (ačiū Serpentine už rekomendacijas) ir aveeno milteliai voniai ir kremas kūnui.
Jau kaip ir susitaikiau su ištisiniu bėrimu, bet tas nuolatinis kasymasis tai labai ant nervų groja gun_bandana.gif , nė minutėlei palikt negalima, nes kai kaso tai ne truputį,o iki žaizdų. Pagooglinau radau scratchmenot pirštinytes ir bubby bag, atsiliepimai labai geri, tai siunčiamės, gal bent truputį atsikvėpt bus galima smile.gif

Šiaip per tuos metus,kai gyvenam su dermatitu, tai supratau,kad svarbiausiai nesinervinti ir kantriai laukti- dauguma vaikiukų išauga, o kas neišauga (kaip greičiausiai bus maniškei) tiesiog išmoksta su tuo gyventi.
Gražaus pavasario 4u.gif
Atsakyti