Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis Dermatitas

na ka gavome mes kraujo tyrimu atsakyma. Lopai nerode to, bet mano maziukas alergiskas pieno produktams (isskyrus rauginto pieno) ir namu dulkiu erkutems.

tai dabar ruosiuosi ciuzini keisti savo ir vedinu namus skalbiu ir siurbliuoju. doh.gif
Atsakyti
Mamkos pasidalinkit homeopatu pavardem kaune ir vln.
Atsakyti
Užsisakinėsiu stebuklinguosius salcura zeoderm iš salcura.com . Turiu nuolaidos koduką. bigsmile.gif Ir aveeno užsisakysiu. Jei kas norit kooperuotis, į AŽ rašykit.
Atsakyti
Sveikos, mano 4 men vaikucio veido odele ir visa krutine yra raudona, serpetota, iskilusi su aiskiais konturais. Kaip suprantu tai AD. Viskas suaktyvejo pries 2. Sav. Nezinau nuo ko pradet. 😢 uzeina vaikutis be perstojo klykia. Buna paryciais, buna vakarop. O siandien va vidury nakties. Nuo ko pradet? Maitinu tik mp. Ar verta darytis maisto netoleravimo testa? Klp ostemedoje yra skirtas netoleravimo testas maitinanciom. Ar kas daret? Ar eilinis pinigu plovimas? Mano pazistama 5 metu vaikui dare. Tai rezultatai superiniai. O kazi kaip maitinanciom? Dar notiu pas homeopata misiu patekt. Klp pas mus nelabai kas gero su tais alergologais ir dermatologais. Tai net nzn. Skaiciau kad darot kakucio testa. Cia kazkok bendras ar paselis? Manau pas musu vaiku lihonones labaratorijoje butu galima padaryt. Dar del sutrikusiu organu veiklu kaip buvo mineta pirmame puslapyje. Ar darote pilvo organu echoskopa?
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2015 02 20, 01:51)
Sveikos, mano 4 men vaikucio veido odele ir visa krutine yra raudona, serpetota, iskilusi su aiskiais konturais. Kaip suprantu tai AD. Viskas suaktyvejo pries 2. Sav. Nezinau nuo ko pradet. 😢 uzeina vaikutis be perstojo klykia. Buna paryciais, buna vakarop. O siandien va vidury nakties. Nuo ko pradet? Maitinu tik mp. Ar verta darytis maisto netoleravimo testa? Klp ostemedoje yra skirtas netoleravimo testas maitinanciom. Ar kas daret? Ar eilinis pinigu plovimas? Mano pazistama 5 metu vaikui dare. Tai rezultatai superiniai. O kazi kaip maitinanciom? Dar notiu pas homeopata misiu patekt. Klp pas mus nelabai kas gero su tais alergologais ir dermatologais. Tai net nzn. Skaiciau kad darot kakucio testa. Cia kazkok bendras ar paselis? Manau pas musu vaiku lihonones labaratorijoje butu galima padaryt. Dar del sutrikusiu organu veiklu kaip buvo mineta pirmame puslapyje. Ar darote pilvo organu echoskopa?

as pati vaiko nemaitinu bet vaikui ir pilvui echo dare ir kakuti tire tik idomu kodel paselio neaugino.o seip pati isitirk ka valgai ir matysi kam vaikas alergiskas
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2015 02 20, 00:51)

Aš tik už odos lopo mėginius tokiems mažiukams. Daug parodo.
dėl kakiaus, rezultatai visiems standartiniai būna. Randa AS ir disbakteriozę. Duokite kasdien gerųjų bakterijų.

O ką pati valgot? pirmiausiai atsisakykite visko, kur yra kiaušinių, pieno produktų, glitimo.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 02 18, 22:14)
Užsisakinėsiu stebuklinguosius salcura zeoderm iš salcura.com . Turiu nuolaidos koduką.  bigsmile.gif Ir aveeno užsisakysiu. Jei kas norit kooperuotis, į AŽ rašykit.

o kokia kaina gautusi aveeno kremuko su siuntimu, kiek ml ten yra?
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2015 02 20, 08:07)
Aš tik už odos lopo mėginius tokiems mažiukams. Daug parodo.
dėl kakiaus, rezultatai visiems standartiniai būna. Randa AS ir disbakteriozę. Duokite kasdien gerųjų bakterijų.

O ką pati valgot? pirmiausiai atsisakykite visko, kur yra kiaušinių, pieno produktų, glitimo.

O kokias gerasias bakterijas geriau duot? Su maistu bandau dirbt, bet dar tik keturios dienos. Rezultatas nulinis. Viskas tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2015 02 20, 11:21)
O kokias gerasias bakterijas geriau duot? Su maistu bandau dirbt, bet dar tik keturios dienos. Rezultatas nulinis. Viskas tas pats.

mes davem linex baby...jos saugiausios sudeties-bent kolkas ka sugebejau rasti

Dėl maisto ir man taip buvo 2 men dietos ir be rezultato(musu istorija) as valgiau tik kiauliena ir bulves o vaikiukui vistiek buvo blogai- pasirodo jam greito tipo alergija bulvem ir leto kiaulienai.... tai išvada tokia,kad net griezciausia dieta dar negarantuoja gero rezultato...
AS TAIP PAT UZ LOPA tikrai nurodo gaires patikimiausias,pakankamai greita, ka leidziamo parodys lopas,ta reiktu valgyti ir paciai o tada ir maitinti mp galesit...

o kolkas tepti kremukais mum vienintelis vos ne stebuklingai veikes vaistineje esantis buvo sitas http://www.vaistine..../...4&ID=350151 tai tikrai nuramindavo nors be hormonu ir pan.

https://www.facebook...roziokrautuvele
Atsakyti
o kolkas tepti kremukais mum vienintelis vos ne stebuklingai veikes vaistineje esantis buvo sitas http://www.vaistine..../...4&ID=350151 tai tikrai nuramindavo nors be hormonu ir pan.
https://www.facebook...roziokrautuvele
[/quote]

Aciu labai uz nuoroda isbandysim. Nes jau ne viena isbandem ir nepasejo. Ar Klaipedos daro jsu lopo resta? Kiek maciau privacioj klinikoj mama as sergu greitai bus. Bet jauciu ir kaina neareli pas juos bus. Kas lanketes Karoso gatvej pas alergologus gal jau ir pas mus daro? O gal kas tutit patirti su netoleravimo testu maitinanciom?O kaip biogaia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frija: 21 vasario 2015 - 17:45
Dėl kremukų rašykit į AŽ, nes kitaip prisimaišysiu kam ko reikia.

Kas dėl gerųjų bakterijų tai linex baby ir bifolac milteliais (būtinai balta/salotinė pakuotė).
Atsakyti
Radau Aveeną su mentoliu Londono vaistinėje. Kadangi vežiausi rankiniame bagaže, teko persipilti į mažesnę talpą. Vieną 100 ml patogiame indelyje su pompa galiu parduot. Būtų gerai be siuntimų. Esu iš Kauno. Rašykite AŽ.

Beje, eina jau treti metai po mano vaikiuko pagerėjimo. Aišku, oda visada pašerpetavus, o mes esame budėjimo režime ir vis dar taikau dietą pagrindiniam meniu. Nauji produktai atsiranda retai, kartais būna lydimi AD ir niežulio.
Bet šiaip viskas gerai. Atsivertusi gyvenimo puslapį atgal ir žiūrėdama nuotraukas jau galiu ramiau reaguoti, be ašarų.

Visoms mamoms stiprybės wink.gif
Atsakyti