Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis Dermatitas

QUOTE(W&W @ 2015 02 11, 07:53)
tai apie tai ir kalbu, kad "placebas"(cukrus) vaikui -nelogiška. jei salia dar yra kaskokia medziaga pvz.: siera kaip musu atveju(kai paklausiau ar ji rimtai "gliukoze"gydys vaika, kuriam jo net negalima, tuomet gavome rasteli gliukozei + sierai ) tai dar normaliau, bet mano ponui buvo labai blogai nuo ju....  nutraukus per pora dienu viskas nurimo... tai va skirtingos mūsų patirtys tais paciais klausimais:) 4u.gif

Va ta siera (sulfur) mano pupai per 6 dienas 50 procentų pagerėjimą davė 4u.gif
ir toliau vartojame (griežtai pagal gydytojo nurodymus)... Nemanau, kad hemeopatinis preparatas placebas. Kažin ar mano tikėjimo užtektų, kad vaikui pagerėtų... Žinoma viskas su protu. Neneigiu ir neneigsiu tradicinės medicinos. Kolkas griežtai esu nusiteikusi prieš hormonų naudojimą, bet čia tik mano asmeninis įsitikinimas. 4u.gif
Atsakyti
Jei yra ūmi bėda ir atitaikomas homeopatinis preparatas, gali būti kad vartojimo pradžioje jis sukels dar didesnį paūmėjimą. Jei taip nutinka, vadinasi vaistas parinktas tiksliai, patartina tik kuriam laikui sumažinti dozę, kad taip stipriai organizmas nereaguotų. Homeopatija galima laikyti placebu lygiai kaip ir tradicinę mediciną, juk tarkim yra žmonių ypač senesnių, kurie tiki kad visus negalavimus pašalins citramonas ir jiems jis veikia stebuklingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2015 02 09, 13:57)

savo mergytem siandien abiem lopus uzdejau, ziuresim kokios reakcijoa (pirma karta).

Kaip atsakymai?
Atsakyti
QUOTE(W&W @ 2015 02 11, 08:53)
jei salia dar yra kaskokia medziaga pvz.: siera kaip musu atveju(kai paklausiau ar ji rimtai "gliukoze"gydys vaika, kuriam jo net negalima, tuomet gavome rasteli gliukozei + sierai ) tai dar normaliau, bet mano ponui buvo labai blogai nuo ju....  nutraukus per pora dienu viskas nurimo... tai va skirtingos mūsų patirtys tais paciais klausimais:) 4u.gif

Pradėjus gydytis homeopatiškai reikia pamiršti kaip įsivaizduojame gydymą tradicinėje medicinoje, nes gydymo principas yra kardinaliai skirtingas. Pirma, pagerėjimas (dažniausiai) ateina po pablogėjimo. Antra, greito pagerėjimo tikėtis negalima (būna visko, bet ypač lėtinėms ligoms homeopatiniai neveiks kaip vaistai nuo galvos skausmo – išgėrei ir praėjo). Trečia, atitaikyti vaistą yra tikras menas, čia jau labai svarbi gydytojo patirtis, žinios. Ir nuolatinis gydytojo ir paciento bendravimas, nes bet koks pokytis gali duoti naujų žinių apie vaisto tinkamumą. Ketvirta, atitaikius vaistą jo negersi ilgai, nes jis „padaręs savo darbą“ jau gali nebetikti ir reikia ieškoti kito. Penkta, reikia labai gerai save/savo vaiką suprasti, kad galėtum pastebėti, apibūdinti vaisto poveikį, savijautą. Ir t.t. Ir niekada negalima bandyti vaisto be homeopato paskyrimo vien dėl to, kad jis kitam nuo tokių pat problemų padėjo. Vaistas yra parenkamas individualiai.
Ką čia surašiau yra iš mano patirties ir supratimo, gydytis homeopatiškai dar tik mokausi blush2.gif
Taigi gydantis homeopatiškai reikia labai daug kantrybės, todėl tradicinė medicina atrodo patrauklesnė, bet jos šalutinis poveikis manęs visai nežavi schmoll.gif
QUOTE(bevardė @ 2015 02 11, 14:12)
Homeopatija galima laikyti placebu lygiai kaip ir tradicinę mediciną, juk tarkim yra žmonių ypač senesnių, kurie tiki kad visus negalavimus pašalins citramonas ir jiems jis veikia stebuklingai smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mums buvo pablogejimas, o dabar vel viskas ok. Nesuprantu kartais nuo ko tai priklauso, nurasiau vaistams. 4u.gif

Pabandem Dobilo varskes su vanile, jokios reakcijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2015 02 11, 13:44)
Kaip atsakymai?

Atsakymai netiketi: didziajai niekas is desimties neuzraudo. bet tikrai zinau kad nei pieno, nei grikiu negalim. duriai nieko nerodo. dar tirsim vit D kieki.
Mazajai: +- morka, brokolis, obuolys vistiena. duriai nieko neparode. Pagal mano pastebejimus negalim pieno, kiausinio, vistiena, visi vaisiai, kukuruzai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2015 02 11, 11:56)
Va ta siera (sulfur) mano pupai per 6 dienas 50 procentų pagerėjimą davė 4u.gif
ir toliau vartojame (griežtai pagal gydytojo nurodymus)... Nemanau, kad hemeopatinis preparatas placebas. Kažin ar mano tikėjimo užtektų, kad vaikui pagerėtų... Žinoma viskas su protu. Neneigiu ir neneigsiu tradicinės medicinos. Kolkas griežtai esu nusiteikusi prieš hormonų naudojimą, bet čia tik mano asmeninis įsitikinimas. 4u.gif

kiek vaiku tiek reakciju:) as nesakau, kad homeopatija = placebas, tik sakau,kad man tai pasiule, o kai paklausiau ar ji isivaizduoja kaip 1m laiko vaikas gali pagyti saviitaiga(nes jei tam skirti ir veikia arba ne:D), tada israse tuos zirniukus su siera ir jie manam nesuveike, kaip ir netiko zoleles:) tai va mintis: visiems skirtingai veikia tiepatys dalykai, ir jei gydytoju duodamose lentelese parasyta, kad grikiai alergizuoja o spanguoles ne, nereiskia kad jais drasiai galime maitinti savo zmogelius:) ir su gydymu taip pat:)
Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2015 02 11, 19:27)
Atsakymai netiketi: didziajai niekas is desimties neuzraudo. bet tikrai zinau kad nei pieno, nei grikiu negalim. duriai nieko nerodo. dar tirsim vit D kieki.
Mazajai: +- morka, brokolis, obuolys vistiena. duriai nieko neparode. Pagal mano pastebejimus negalim pieno, kiausinio, vistiena, visi vaisiai, kukuruzai.  g.gif

Va tai tau... Ir aš kažkodėl linkusi manyti, kad pienas yra provokatorius, dūris nieko neparodė. Žiūrėsim kaip bus su lopu. 23 Vasario paskyrė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2015 02 12, 10:16)
Va tai tau... Ir aš kažkodėl linkusi manyti, kad pienas yra provokatorius, dūris nieko neparodė. Žiūrėsim kaip bus su lopu. 23 Vasario paskyrė 4u.gif

Mum ir pienas nk nerode nors tire pirktini o ne namini gal del to.seip parode kad bulvei burokeliui baltimam vaikas alergiskas grikem kviecem kukuruzam kakavai riesutam ir dar kazkam:(zodziu yvardintas AD tik kokio laipsnio nzn
Atsakyti
Sveikos smile.gif
kuri žinit, kur galima įsigyti TUBIFAST tvarsčių (tvarstis rišamas ant AD pažeistų vietų prieš tai patepus emolientu). Kažkaip LT neradau jokių atstovų, keliose vaistinėse yra pirštinių ar kojinių, bet ne tvarsčių. Taip pat būčiau dėkinga, jei kuri naudojusi pasidalintų atsiliepimais.
4u.gif
Atsakyti
Jono Kairiūkščio g. 2, jie ten turi savo vaistine, bent anksciau turejo tubifast tvarsciuku.
http://118.lt/imones...linikos/7773102
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2015 02 13, 15:18)
Sveikos smile.gif
kuri žinit, kur galima įsigyti TUBIFAST tvarsčių (tvarstis rišamas ant AD pažeistų vietų prieš tai patepus emolientu). Kažkaip LT neradau jokių atstovų, keliose vaistinėse yra pirštinių ar kojinių, bet ne tvarsčių. Taip pat būčiau dėkinga, jei kuri naudojusi pasidalintų atsiliepimais.
4u.gif

Tvarščiai tinka tik ant gyjančių sausų vietų. Jų negalima dėti jeigu yra paraudimas arba uždegimas, nes bus dar blogiau. Taip pat tvarstyti reikia ne kaip įprasta vynioti aplink, bet lankstyti kad ant sausos vietos sudaryti daug tvarščio sluoksnių. Priešingu atveju tvarstis išdžius, prikibs ir nebus jokios naudos.
Mums gydytoja paskyrė tvarščius naudoti nakčiai ant kojyčių, tačiau mes to dar nedarėm, nes bėrimai ne toje stadijoje, kad galėtume tai daryti.
Atsakyti