Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis Dermatitas

QUOTE(oliv @ 2015 01 12, 13:30)
Odos pasėlis irgi vertingas, nesvarbu, kad visi turi to AS. Laboratorija nustato, kam jautrus būtent jūsų AS ir parekomenduoja atitinkamus vaistus. Mūsiškis buvo atsparus bent kelių rūšių antibiotikams, todėl kurį laiką gydėmės be rezultato. Po tyrimų atitaikius vaistus labai greitai pradėjom sveikti.  4u.gif

Dėkui, kad pasidalinote patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif Jungiuosi į bėdulių temą. Auginam jau dvi alergiškas dukras, kurios pamažu iš AD išaugo, abi paberia pavalgius daugiau pieno produktų ar braškių, bet mūsų pagrnaduke unikumas - pas ją viskas kaip užturbinta - pirma vaikiški spuogai, kurie turėjo praeiti lyg niekur nieko, virto milžinišku šlapiuojančiu bėrimu, kurį dengė riebaliniai šašai - tokiais buvo nusėtas visas veidas, ausys, už ausyčių, galvos oda. Pamažu pamažu iš to išaugo, bet gražia odele pasidžiaugėm tik trejetą sav., pradėjo lįsti pirmieji AD židinukai. Pakoregavau savo dietą, maitinu MP, dabar mano racione tik duona ir arbata, bet bėrimai plinta - jau stipriai raudona didelė dėmė ant nugaros, daug mažų ant rankų, kelios ant kojų, milžiniška ant krūtinės. Kremais tepu kasdien bent po 2-3 kart, įskaitant naujuoju stebuklu Bephanten Anti-Egzem, Emolium, bet situacija negerėja, ir nutik tu man taip, kad dar ir mūsų klinikoj nebeliko vizituojančio dermatologo, todėl labai nuoširdžiai prašau patarkite kur kreiptis pagalbos - vieta Vilnius, pacientas 5,1 mėn. mūsų pagrandukė gražuolė. Iš hormoninių tepalų maniškė BPG aiškina rinktis Advantan 0,1 proc. emulsija, bet be dermatologo palaiminimo, bijau pradėti gydyti hormonais, tad būčiau dėkinga už patarimus ir pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo googyte: 12 sausio 2015 - 23:53
QUOTE(googyte @ 2015 01 13, 01:52)
Sveikutės visos  4u.gif Jungiuosi į bėdulių temą. Auginam jau dvi alergiškas dukras, kurios pamažu iš AD išaugo, abi paberia pavalgius daugiau pieno produktų ar braškių, bet mūsų pagrnaduke unikumas - pas ją viskas kaip užturbinta - pirma vaikiški spuogai, kurie turėjo praeiti lyg niekur nieko, virto milžinišku šlapiuojančiu bėrimu, kurį dengė riebaliniai šašai - tokiais buvo nusėtas visas veidas, ausys, už ausyčių, galvos oda. Pamažu pamažu iš to išaugo, bet gražia odele pasidžiaugėm tik trejetą sav., pradėjo lįsti pirmieji AD židinukai. Pakoregavau savo dietą, maitinu MP, dabar mano racione tik duona ir arbata, bet bėrimai plinta - jau stipriai raudona didelė dėmė ant nugaros, daug mažų ant rankų, kelios ant kojų, milžiniška ant krūtinės. Kremais tepu kasdien bent po 2-3 kart, įskaitant naujuoju stebuklu Bephanten Anti-Egzem, Emolium, bet situacija negerėja, ir nutik tu man taip, kad dar ir mūsų klinikoj nebeliko vizituojančio dermatologo, todėl labai nuoširdžiai prašau patarkite kur kreiptis pagalbos - vieta Vilnius, pacientas 5,1 mėn. mūsų pagrandukė gražuolė. Iš hormoninių tepalų maniškė BPG aiškina rinktis Advantan 0,1 proc. emulsija, bet be dermatologo palaiminimo, bijau pradėti gydyti hormonais, tad būčiau dėkinga už patarimus ir pagalbą  4u.gif

Sakyčiau nedelsiant gulkit į stacionarą...
Kaip gaila mažiukės... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(googyte @ 2015 01 12, 23:52)
Sveikutės visos  4u.gif Jungiuosi į bėdulių temą. Auginam jau dvi alergiškas dukras, kurios pamažu iš AD išaugo, abi paberia pavalgius daugiau pieno produktų ar braškių, bet mūsų pagrnaduke unikumas - pas ją viskas kaip užturbinta - pirma vaikiški spuogai, kurie turėjo praeiti lyg niekur nieko, virto milžinišku šlapiuojančiu bėrimu, kurį dengė riebaliniai šašai - tokiais buvo nusėtas visas veidas, ausys, už ausyčių, galvos oda. Pamažu pamažu iš to išaugo, bet gražia odele pasidžiaugėm tik trejetą sav., pradėjo lįsti pirmieji AD židinukai. Pakoregavau savo dietą, maitinu MP, dabar mano racione tik duona ir arbata, bet bėrimai plinta - jau stipriai raudona didelė dėmė ant nugaros, daug mažų ant rankų, kelios ant kojų, milžiniška ant krūtinės. Kremais tepu kasdien bent po 2-3 kart, įskaitant naujuoju stebuklu Bephanten Anti-Egzem, Emolium, bet situacija negerėja, ir nutik tu man taip, kad dar ir mūsų klinikoj nebeliko vizituojančio dermatologo, todėl labai nuoširdžiai prašau patarkite kur kreiptis pagalbos - vieta Vilnius, pacientas 5,1 mėn. mūsų pagrandukė gražuolė. Iš hormoninių tepalų maniškė BPG aiškina rinktis Advantan 0,1 proc. emulsija, bet be dermatologo palaiminimo, bijau pradėti gydyti hormonais, tad būčiau dėkinga už patarimus ir pagalbą  4u.gif

Prasykites vizito pas alergologa i Antakalnyje esancia alergologijos klinika arba i Santariskes. Ir kuo skubiau.
O duona ir arbata is jusu raciono braukciau. Bent as negalejau nei vieno is tu produktu vartoti ax.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus, iš pat ryto pakeliau ragelį ir pagaliau mes užsiregistravom, eisim penktadienį vizitui pas Budenienę - gal esat kas su ja susidūręs? Tai o ką man tada valgyti ir gerti? Gerimui tada beliko tik vanduo, o maistas? Biški jau akyse žaliuoja nuo tokios "dietos" unsure.gif Galvoju, gal šiandien Somalio vaikų dietą - ryžiai ir vanduo? bigsmile.gif Šiandien iki rytinio tepimo kremu dalis lopų tokie nebe tokie super raudoni, tiesiog dideli plėmai, bet yra ir naujų židinukų unsure.gif Vėl sutepiau bemaž pusę tubelės Emolium..
Atsakyti
QUOTE(googyte @ 2015 01 13, 13:26)
Ačiū už patarimus, iš pat ryto pakeliau ragelį ir pagaliau mes užsiregistravom, eisim penktadienį vizitui pas Budenienę - gal esat kas su ja susidūręs? Tai o ką man tada valgyti ir gerti? Gerimui tada beliko tik vanduo, o maistas? Biški jau akyse žaliuoja nuo tokios "dietos"  unsure.gif Galvoju, gal šiandien Somalio vaikų dietą - ryžiai ir vanduo?  bigsmile.gif Šiandien iki rytinio tepimo kremu dalis lopų tokie nebe tokie super raudoni, tiesiog dideli plėmai, bet yra ir naujų židinukų  unsure.gif Vėl sutepiau bemaž pusę tubelės Emolium..

Mes pas šią gydytoją važinėjom. Nėra super maloni, bet pagalbą gavom visą, kokios tik reikėjo. Paguldė į stacionarą, vėliau per konsultaciją gavom gerų patarimų.

O dėl maisto, tai bandykit visokias nekaltas kruopas - kynvą, soras, burnotį... Nealinkit savęs, valgyt būtinai reikia pilnavertį maistą. Mėsos kažkiek, daržovių (pvz. agurkas, žalios salotos ir pan.). O arbata tai neturėtų kenkti, bent jau juoda ar žalia... Su vaistažolėm tik atsargiai reikia. Be to, dieta prie AD - labai labai individualus reikalas. Temoje daug kartų mamytės dalinosi savo racionais, gal kada turėsit laiko, paskaitykit ankstesnę temą mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar klausimas pasimečiau, bet juk alergologas nepatars kuo AD pažeistą odelę gydyti, tai matyt dar ir pas dermatologą atskirai registruotis reikia, ar aš klystu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(googyte @ 2015 01 13, 16:10)
Dar klausimas pasimečiau, bet juk alergologas nepatars kuo AD pažeistą odelę gydyti, tai matyt dar ir pas dermatologą atskirai registruotis reikia, ar aš klystu?  4u.gif

Ir patars, ir receptą išrašys, jei reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(googyte @ 2015 01 13, 15:10)
Dar klausimas pasimečiau, bet juk alergologas nepatars kuo AD pažeistą odelę gydyti, tai matyt dar ir pas dermatologą atskirai registruotis reikia, ar aš klystu?  4u.gif

Patars ka valgyti ir israsys kuo tepti 4u.gif O valgyti jus privalote,kitaip nebus kuom vaikuti maitint. Alergologas turetu jums patarti kokius produktus vartoti mirksiukas.gif 4u.gif

Mes taip pat daremes tyrimus mikrobas.lt. Po vizito pas alergologa,bandome tepti naujais vaistais,tik va nelabai jie padeda unsure.gif Pas mus berimai atsiranda bangom..tai atsiranda,tai vel apgyja unsure.gif Supratau,kad tai letos reakcijos alergenai,kuriu tyrimais nepavyko nustatyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaauzada @ 2015 01 14, 23:49)
Pas mus berimai atsiranda bangom..tai atsiranda,tai vel apgyja unsure.gif Supratau,kad tai letos reakcijos alergenai,kuriu tyrimais nepavyko nustatyt verysad.gif

Prie atopinio dermatito bėrimai ir eina bangom, su maistu tai gali būti ir nesusiję, kaip sako gali vien vandenį gerti, o bus tas bangavimas. Klausiau kaip atskirti tuos dermatito bangavimus nuo alerginio maistui išbėrimo, sakė neįmanoma.
Atsakyti
Šiandien mes jau po vizito. Pasidarėm alergenų tyrimą, alergiška mažoji kiaušiniui, daugiau niekam. Norėjo į stacionarą guldyti, nes labai išberta, bet pavyko sutarti kad gydysimės namie. Paskyrė gydymą tik švelniai tariant keistą, atsižvelgiant į tai, kad mūsų AD plotai labai sausi, paskyrė tepti metilo mėliu dukart dienoje, ant jo antibiotikus, o ant jų dar gamintą tepalą iš bazės/Cutivate unsure.gif Man atrodo, kad po tokio mikso turėtų nepagerėti, o tikrai ligoninėj atsidursim, ar klystu? unsure.gif Kam dar džiovinti, jei ir taip viskas kaip sacharoj sausa? verysad.gif Ar kuri susidurėt su gydymu Cutivate? Pasiskaičiau anotaciją ir bijau jį tepti. Be to tas prierašas, kad jis tinka tik tais atvejais, kai kiti silpnesni vaistai nededa, ir kontraindikacijos vaikams iki metų, visai gerai nenuteikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(googyte @ 2015 01 16, 17:52)
Šiandien mes jau po vizito. Pasidarėm alergenų tyrimą, alergiška mažoji kiaušiniui, daugiau niekam. Norėjo į stacionarą guldyti, nes labai išberta, bet pavyko sutarti kad gydysimės namie. Paskyrė gydymą tik švelniai tariant keistą, atsižvelgiant į tai, kad mūsų AD plotai labai sausi, paskyrė tepti metilo mėliu dukart dienoje, ant jo antibiotikus, o ant jų dar gamintą tepalą iš bazės/Cutivate  unsure.gif Man atrodo, kad po tokio mikso turėtų nepagerėti, o tikrai ligoninėj atsidursim, ar klystu?  unsure.gif Kam dar džiovinti, jei ir taip viskas kaip sacharoj sausa?  verysad.gif Ar kuri susidurėt su gydymu Cutivate? Pasiskaičiau anotaciją ir bijau jį tepti. Be to tas prierašas, kad jis tinka tik tais atvejais, kai kiti silpnesni vaistai nededa, ir kontraindikacijos vaikams iki metų, visai gerai nenuteikia  verysad.gif

sveikos as ysiterpsiu, as ir savo vaikui daviau naminius kiausinius buvo gerai viskas, o kaip neturejom naminiu padaviau pirktus is parduotuves ir isbere (alerginis dermatitas) g.gif tai po gydymo daviau vel naminiu kiausiniu ir vel gerai, faktas is parduotuves kiausiniai alergija issaukia, bet kitom nerekomenduoja taip eksperimentuot ax.gif
Atsakyti