Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis Dermatitas

Labas vakaras,
Noreciau paklausti kur galima isigyti pleistrus alerginiams tyrimams? kaip jie vadinasi? Labai dekoju smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mūsų 4,5 mėn. dukrytė taip pat serga AD. Alergija nustatyta tik kiaušiniui, aš jo nevalgau jau apie 3 mėn., bet situacija negerėja. Esmė ta, kad pas ją gausiai auga AS. Esu įsitikinusi, kad jis išprovokavo AD. Tai va, labai labai ieškom bakteriofago. Pažįstamų, kurie galėtų parvežti, neturim Sakau, gal iš Jūsų tarpo kažkas naudojo ir galėtų pasidalinti patikimų žmonių kontaktais smile.gif

Jei kažką žinote/pažįstate ar girdėjote ,kas galėtų žinoti, tuomet būčiau dėkinga jei parašytumėt man asmeninę žinutę smile.gif

P.S. tikiuosi, kad į šitą temą rašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovers @ 2015 01 05, 18:22)
Labas vakaras,
Noreciau paklausti kur galima isigyti pleistrus alerginiams tyrimams? kaip jie vadinasi? Labai dekoju  smile.gif  4u.gif

kauno klinikų vaistinėje pleistrai odos lopo mėginiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarelis11 @ 2015 01 06, 15:58)
Alergija nustatyta tik kiaušiniui, aš jo nevalgau jau apie 3 mėn., bet situacija negerėja.

Gal vartojate produktus į kurių sudėtį įeina kiaušinis, ar jo milteliai? AS gali išprovokuoti AD.
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2015 01 06, 19:19)
kauno klinikų vaistinėje pleistrai odos lopo mėginiams 4u.gif

Aciu labai,bandysiu ieskot 4u.gif o gal zinot tu lopu pavadinima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lovers: 07 sausio 2015 - 10:50
QUOTE(Lovers @ 2015 01 07, 10:50)
Aciu labai,bandysiu ieskot  4u.gif o gal zinot tu lopu pavadinima?

nėra pavadinimo, nueinat į centrinių klinikų vaistinę ir prašot pleistrų alergijoms nustatyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mes vel per visus gydytojus keliaunam doh.gif Alergologas, gastroeterologas ir t.t... verysad.gif Daremes tyrimus mikrobas.lt ,skayciau tikrai nemazai informacijos gavome. Tik va jokie vaistai ir toliau nebepadeda doh.gif
Dabar man idomu kaip ta bronchine astma pasireisia,kaip ja atskirt nuo kitu ligu g.gif Vaikas sunkiai kvepuoja,geriam ivairius vaistus ir nezinau ar cia su alergija susije ar cia seip persalimas verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2014 12 30, 18:12)

Man sūnui iš natūralių labai padeda prie AD šitas: http://www.iherb.com...-oz-237-ml/7563 (aš iš iherb.com siunčiuosi, nes LT eko parduotuvėse yra, bet labai jau brangiai)

Esam begales visko išbandę per 5 metus kaip AD, tai realiai padeda prie paūmėjimų jau minėtas kremukas (visam kūnui) ir tiems labiausiai pažeistiems plotams šitas: http://www.iherb.com...Cream-1-oz/3264

Bet čia grynai bandymų metodais atrinkta..mano draugės vaikui, kuriam irgi AD, pvz. niekuom ne geriau nuo to, kas mano vaikui ženkliai palengvina gyvenimą.

Iš ne eko produktų, tai "Biodermos" linija (skirta AD) labai puikiai padeda mums.

O jus siunciates per tarpininkes? g.gif Kiek matau jie i LT nesiuncia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2015 01 09, 18:57)
Sveikos mamytes, mes vel per visus gydytojus keliaunam doh.gif  Alergologas, gastroeterologas ir t.t... verysad.gif Daremes tyrimus mikrobas.lt ,skayciau tikrai nemazai informacijos gavome. Tik va jokie vaistai ir toliau nebepadeda doh.gif
Dabar man idomu kaip ta bronchine astma pasireisia,kaip ja atskirt nuo kitu ligu g.gif  Vaikas sunkiai kvepuoja,geriam ivairius vaistus ir nezinau ar cia su alergija susije ar cia seip persalimas verysad.gif
Papildyta:

O jus siunciates per tarpininkes? g.gif  Kiek matau jie i LT nesiuncia schmoll.gif

O j8s nesvarstėt tos gaimybės, jog jūsų vartojami vaistai gali įtakoti bėrimus?
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2015 01 09, 16:57)
Sveikos mamytes, mes vel per visus gydytojus keliaunam doh.gif  Alergologas, gastroeterologas ir t.t... verysad.gif Daremes tyrimus mikrobas.lt ,skayciau tikrai nemazai informacijos gavome. Tik va jokie vaistai ir toliau nebepadeda doh.gif

vis svarstau daryti tyrimus mikrobe, o jus daret tik ismatu ar ir odos? papasakokit ka ten rado, ar truko kokiu geruju bakteriju, ar rado AS, viskas labai labai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milk @ 2015 01 09, 17:20)
O j8s nesvarstėt tos gaimybės, jog jūsų vartojami vaistai gali įtakoti bėrimus?

mazyli bere dar tuomet kai jokiu vaistu nevartojom unsure.gif mano nuojauta sako,kad tai zarnyno bedos ir tyrimai tai parodo verysad.gif

QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 01 09, 18:02)
vis svarstau daryti tyrimus mikrobe, o jus daret tik ismatu ar ir odos? papasakokit ka ten rado, ar truko kokiu geruju bakteriju, ar rado AS, viskas labai labai idomu  smile.gif

darem ismatu ir odos,kad galima butu sulyginti. Rezultate pas mus geruju bakteriju trukumas, visiskas disbalansas zarnyne verysad.gif AS rasta ant odos,bet gydytojai sako kad tai normalus dalykas-jis yra pas visus,pirmiausia reikia mums susitvarkyti su zarnynu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2015 01 10, 17:53)

darem ismatu ir odos,kad galima butu sulyginti. Rezultate pas mus geruju bakteriju trukumas, visiskas disbalansas zarnyne verysad.gif  AS rasta ant odos,bet gydytojai sako kad tai normalus dalykas-jis yra pas visus,pirmiausia reikia mums susitvarkyti su zarnynu doh.gif

dėkui, kad pasidalinot, reikės ir mums pasidaryti, bent jau išmatų pasėlį.
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 01 11, 17:58)
dėkui, kad pasidalinot, reikės ir mums pasidaryti, bent jau išmatų pasėlį.

Odos pasėlis irgi vertingas, nesvarbu, kad visi turi to AS. Laboratorija nustato, kam jautrus būtent jūsų AS ir parekomenduoja atitinkamus vaistus. Mūsiškis buvo atsparus bent kelių rūšių antibiotikams, todėl kurį laiką gydėmės be rezultato. Po tyrimų atitaikius vaistus labai greitai pradėjom sveikti. 4u.gif
Atsakyti