QUOTE(pavasarejanti @ 2014 11 12, 11:52)
1.ne, vaidamile, dar nesveikinkit.
2. o nuo ko tos votys buna? ar cia tiesiog organizmas i tai linkes?
2. o nuo ko tos votys buna? ar cia tiesiog organizmas i tai linkes?
1. laukiat geresniu oru? Juokauju, dar pasimegauk Vistiek greit susimatysit
2. Jos atsiranda nuo kraujo nusilpimo arba plauko saknies uzdegimo. Ir dar ten del kazko nelabai supratau
QUOTE(Fjäril @ 2014 11 12, 22:46)
Vaidimile, o tai pries kiek metu jus tuoketes? Kaip ten viskas, svedu kalba vyksta?
Mes tuokemes 2011, jo viskas svediskai, galit verteja uzsisakyt, kita vertus gal dar ir nuo kumunos priklauso. Siulau nueiti i Kommuna ir pasidometi ,viso pirma priklauso ko jus patys norit,kur norit , su kuo,kokeis liudininkais ir ttt. Na kaip musu ceremonija tai vos 15 minuciu uztruko. Mes labai paprastai viska, daremes tik dvieju zmoniu su vaikais svente.
QUOTE(pavasarejanti @ 2014 11 13, 11:33)
anyta mano isvis juokinga ji gi buvo savaite atostogu pasiemus, kad mums padetu su izabele ir leliuku. o as nepagimdziau SUPYKO nebeskambina jau kelios dienos, o vyro tik klausia, ar su PILVU nieks nevyksta,
pazystama situacija Kai laukiaus Karinos, mano anyta ir buvo pas mus trim savaiten atvaziavu padet,anukais pasidziaugt , o pagimdziau 4 dienos iki jai isvaziuojant Pernesiojau 14 dienu,mane kad tycia laikau . Deivida ir berods 12 ,igavau klycka "drambliene"
Tiesa,Deivida pagimdziau per 2 valandas, o namo isvaziavom ne 8 valandu neisbuve ligoninej. 12 nakti isvaziavau i ligonine ,antra gime ,8 ryte jau namie buvau