QUOTE(Nigte @ 2014 11 06, 14:49)
Bandysiu ieškoti FB grupių, gal tikrai verta prisijungti prie kokios. Dabar dar susiradau Stokholme Baby Gym pamokėles mamom su leliukais anglų kalba, tai va laukiu kol surinks grupę ir bandysim eiti vien dėl pasisocializavimo, o ir mažiui gal patiks, nors jis pas mane dabar svetimų prisibijo, ir nenuostabu visą laiką su manim ir tėčiu tiktai
labukas,
nigte, nusiusk trumpa laiskiuka adresu
lit-list@saeab.se ir tave prijungs. cia toks bendras meilas, jei i jji parasai, tai info nueina VISIEMS, kas prie jo prisijunge. bus ten daug nereikalingu dalyku, bet siaip manes per daug netrukdo. o siaip suzinai, kada kur koks koncertas rengiamas, spektaklis, krepsinio varzybos, kaledu svente ir tt ir pan.
buvo -(yra) cia pas mus viena neseniai atvykusi mamyte i Stokholma, bet nepamenu nicko, nors tu ka
gal gali pasikuist praejusioj temoj, i pabaiga, tai rasi ja.
man tas tinginiavimas jau per visus galus baigai islist
nei ka pajegiu daryt, nei noriu. butu leliuka cia jau, tai vis tada lekciau per galva. o dabar stumiu dienas ir tiek. dar didele beda, kad maniau, jog pagimdysiu kiek anksciau, kaip ir pirma dukra, o cia - nesigavo
ir dabr mano galvoj jau eina "pernesiojimas", nors dar kelios dienos iki nustatytos datos
Emona, oj kaip as tave suprantu. as dirbau pamainini darba kokius 5 metus. atsikandau. dabar be galo dziaugiuos normaliu darbo laiku. man tai toks privalumas, kad oj. nors kita vertus, kartais pasiilgdavau tu laisvesniu dienu vidury savaites. nes kai reikejo susitvarkyt ID kortele ar i poliklinika, tai kaskart teko suktis darbe - prasyt kolegiu, kad leistu iseit, dirbt virsvalandzius, kad galetum paskui kokia valanda istrukti, del to tai pamainos gerai